Közösségi iroda Astoria üzletünkben

Open working space 
 

Közösségi iroda az Astorián

Ugorj be hozzánk, mert

a belváros szívében várunk,
többféle munkaasztallal és tárgyalóval

on-the-go megoldást nyújtunk, 
ha a városban rohangálsz és egy helyet keresel, ahol befejezheted a prezid, vagy épp egyeztetnél ügyfeleddel

modern helyhez mobilinternet is jár
foglald le helyed és a modern, világos, növényekkel teli inspiráló környezetben dolgozhatsz, amihez a netet is mi adjuk


 

„Az ügyfélkiszolgálás szerepe évek óta fontos stratégiai terület a Yettel számára, ezért az üzlet átalakításakor az egyik legfontosabb szempont az ügyfélélmény növelése volt. De ugyanennyire fontos az értékesítési élmény is. Ha az üzletben dolgozó kollégák számára motiválóak a körülmények és a feltételek, akkor az erősen hat az ügyfeleinkre is.
Az üzlet számos új funkcióját ennek szellemében alkottuk meg.”
Oláh Gábor - lakossági értékesítési igazgató

 
 

Telkó-élmény mellett közösségi iroda
 

Az Astorián található üzletünk teljesen új nagyvárosi funkciót kapott: már nem egyszerű értékesítési pont, hanem open working space-ként, azaz közösségi irodaként is vár. Kiléptünk a telekommunikációs cég hagyományos kereteiből, hogy egy új piacon nyújtsunk alternatív megoldást.
 

Közösségi iroda az Astorián

Közösségi iroda az Astorián

Közösségi iroda az Astorián


A Desk in the city egy hely, ahová beugorhatsz dolgozni vagy akár tárgyalni. 
Célunk, hogy “gyors, “on-the-go” helyet adjunk azoknak akik pörögnek , tenni akarnak, a bevárosban rohangálnak, és hasznosan szeretnék eltölteni idejüket két meeting között. A hagyományos coworking irodákkal ellentétben a hosszabb tartózkodás helyett abban segítünk,  hogy a köztes időkben mindenki találjon egy modern helyet, ahol könnyen, zökkenőmentesen és hatékonyan tudja végezni munkáját. Itt befejezheted az utolsó diákat a prezidben, felkészülhetsz a következő ügyfélmeetingre, vagy ötletelhetsz a következő új projekteden. Nem kell azon aggódnod, hogy hova tudsz beülni, hol töltöd fel a mobilod, a laptopod, találsz-e wifit vagy lesz-e hely konnektor mellett a kávézóban.
 

Kiket várunk?

  • Várjuk az ügyfélmeetingek között ingázókat, azokat akiknek éppen elege van a régóta tartó home-office-ból és egy kis időre más környezetben szeretnének dolgozni, a digitálisan független munkavállalókat, a szabadúszókat, a vállalkozókat, azokat akik a home-office és az iroda között alternatív helyet keresnek egy pár órára, vagy bárkit, aki a városban keres egy biztos helyet, ahonnan dolgozhat.
  • Azokat, akik épp fontos megbeszélést szerveznének, de nincs budapesti irodájuk;  akik vidékről utaznának vagy partnerük messziről jön; bemutatkoznának új ügyfelüknek, de nem találnak megfelelő helyet; akik prezentálnának is és a kávézó amúgy is szűkös és nem elég csendes. Vagy egyszerűen csak azokat, akik így tudják a legkönnyebben megoldani a megbeszélést.

Előzetes foglalással most bárki leülhet a kiválasztott munkaállomáshoz egy-egy órára, a hasznos munkához pedig mobilinternet elérést biztosítunk!

Válassz igényeidnek megfelelően különböző munkaasztalok vagy eltérő méretű tárgyalóink közül, és foglalj helyet!

 

Közösségi iroda az Astorián

 

Közösségi iroda az Astorián


Hogyan működik?

Kattints az időpontot foglalok gombra,  majd a következő oldalon a "Book now" gombra kattintva lehetőséged lesz kiválasztani, hogy tárgyalót vagy asztalt szeretnél foglalni. Kattints az általad kívántra és nézz szét milyen szuper lehetőségek várnak!

Időpontot foglalok

Közösségi Iroda Általános Szerződési Feltételek