Mastercard kártyádat ezentúl akár részletfizetésre is használhatod online rendelés leadásakor!


Mi az a Mastercard Részletfizetés?

Mastercard részletfizetés

Ha szívesen megvásárolnál egy nagyobb értékű terméket, de egy összeg helyett inkább részletekben fizetnéd ki, akkor ideális számodra a Mastercard részletfizetés. Minden olyan  20.000 Ft feletti tranzakciónál  igénybe vehető, legyen az okostelefon, router, tablet vagy más nagyobb értékű tartozék, amikor az erre alkalmas Mastercard kártyádat használod.1

 
Melyik bankoknál érhető el a részletfizetés?

Cetelem

Cetelem Joker részletfizetés*
 

Tovább a bank oldalára

OTP

Részletfizetés OTP hitelkártyával*
 

Tovább a bank oldalára

Erste hitel

Részletfizetés Erste Bank hitelkártyával*

Tovább a bank oldalára

Erste betéti

Részletfizetés Erste Bank
betéti kártyával*

Tovább a bank oldalára


Miért érdemes a Mastercard Részletfizetést választanod?

ugyintezes

 

Ügyintézés személyes intézkedés és sorban állás nélkül.

kártyás fizetés

 

Nincs szükség semmiféle dokumentumra.

Kártyás fizetés

 

Használd meglévő kártyád lehetőségeit 20 000 forint feletti vásárlás esetén.

Mastercard Részletfizetés internetes vásárlás során

mastercard

 

Tedd a kosaradba a kiválasztott terméket

mastercard

 

A fizetési lehetőségeknél válaszd az online kártyás fizetés opciót

mastercard

 

Írd be kártyád adatait és válaszd a Mastercard Részletfizetés opciót

mastercard

 

Válaszd ki a neked leginkább megfelelő tervet, és figyelmesen olvasd el a részleteket a futamidőről és az esetlegesen felmerülő díjakról

mastercard

 

Erősítsd meg a rendelésed

 
 


Ha a fizetési terminálon nincs aktiválva a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás, vagy a kártyakibocsátód nem tette elérhetővé számodra a szolgáltatást, valamint, ha az összeg nem haladja meg a 20.000 forintot, akkor a Részletfizetési opció nem kerül felajánlásra a tranzakció során.

1Kérjük kérdés esetén érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás aktiválásáról meglévő Cetelem, OTP illetve Erste Mastercard hitelkártyádon, valamint Erste Mastercard betéti kártyádon, mert az aktuálisan elérhető részletfizetési feltételeket minde esetben ők szabják meg.

*A hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján. Cetelem Joker Részletfizetés THM: 0,0% (3 hónap) - 14,90% (5 és 10 hónap) Cetelem Hitelkártya referencia THM: 38,01% 375 000 Ft hitelösszeg figyelembevételével OTP Azonnali részletfizetés THM: 33,5%< Erste Azonnali Könnyített Törlesztés hitelkártyával: THM: 34,36%. Időszaki akciós feltételek az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak. Erste Azonnali Könnyített Törlesztés betéti kártyával: THM: 23,69%. További infromációk az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak. A Mastercard Részletfizetésre vonatkozó további bankspecifikus részletek az üzletekben elérhető banki hirdetményekben, továbbá a Cetelem honlapján, az OTP Bank honlapján, illetve az Erste Bank honlapján itt és itt érhetőek el. A Cetelem Joker részletfizetés szolgáltatás 2010. szeptember 30. után aláírt hitelkártya-szerződés alapján kibocsátott Cetelem hitelkártyával vehető igénybe. A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálat jogát fenntartja, és az ajánlattételi kötöttséget kizárja. Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat. OTP: A THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 375.000 Ft hitel összeg, 1 év futamidő, 2,408% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A THM értéke az egyes ügyletekre vonatkozó egyedileg meghatározott hitelkamat függvényében és a feltételek változása esetén módosulhat.