Allterco MyKi Pet GPS/GSM nyakörv, fekete

A MyKi Pet GPS/GSM nyomkövető eszköz segítségével folyamatosan nyomon követheted a házi kedvenced helyzetét és mozgását. 28 grammos tömegével nagyon könnyű viselet akár kutyáknak, akár macskáknak is. 

Kijelölhetsz két biztonsági zónát, amelyek elhagyásakor a MyKi riasztást küld a mobilodra, így azonnal reagálhatsz, megelőzve az eseteges bajt.

Cseppálló
porálló
GPS
követés
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Tudd biztonságban kedvenced a MyKi  Pet okosnyakörvvel!

A MyKi Pet GPS/GSM nyomkövető eszköz segítségével folyamatosan nyomon követheted a házi kedvenced helyzetét és mozgását.

MyKi Pet

 

Pontos helymeghatározás

A nyakörv használatához ingyenes alkalmazást kell letölteni, amely iOS és Android verzióban is rendelkezésre áll az áruházakban.

Valós időben mutatja a kisállatod tartózkodási helyét a térképen. A pontos helyet GPS, LBS és Wi-Fi kapcsolatok határozzák meg.  A GPS és a Wi-Fi lokalizációs módok akár 10 méteres pontossággal nyújtanak információt.

Térképen követheted merre járt az elmúlt 30 napban. A mozgás állomásai visszajátszhatóak.

Kijelölhetsz két biztonsági zónát, amelyek elhagyásakor a MyKi riasztást küld a mobilodra, így azonnal reagálhatsz, megelőzve az eseteges bajt.

A MyKi Pet 4 különböző hangzást képes a nyarkörvre küldeni,  melyeket az applikkáción keresztül, a gombok megnyomásával szólaltathatsz meg. Tanítsd meg kedvencedet, hogy melyik hangra miképp cselekedjen.

MyKi Pet


  

Az óra használatához ingyenes alkalmazást kell letölteni, amely iOS és Android verzióban is rendelkezésre áll az áruházakban.
 

AppStore logó

Google Play áruházMyKi Pet okosnyakörv

28 grammos tömegével nagyon könnyű viselet akár kutyáknak, akár macskáknak is. 

Alacsony fogyasztású üzemmódban a nyomkövető tíz percenként ellenőrzi, hogy az állat még mindig a biztonsági zónában van-e. Ebben az üzemmódban az akkumulátor akár 5 napig is bírja egy töltéssel. Ha a kedvenced elhagyja a biztonsági zónát a MyKi Pet automatikusan átvált alacsony fogyasztású módról valós idejű nyomon követésre és értesíti a az állat tulajdonosát.

Csepp és por álló, így kedvenced nyugodtan viselheti a legnagyobb játék közben is. 

MyKi Pet


 

További fontos információt az óra előnyeiről, használatáról itt találsz, ill. olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszokat:

Helyezz be egy SIM kártyát az eszközbe, amelyen korábban a PIN kódot kikapcsoltad és kapcsold be a készüléket a bekapcsológomb hosszabb megnyomásával. A bekapcsolás tényét hang fogja jelezni, ekkor a készülék fehéren villog. Töltsd le és telepítsd a MyKi Pet alkalmazást a Google Play-ről (Android telefonokra) vagy az AppStore-ról (iOS telefonok számára). Készítsd el saját fiókod azáltal, hogy beírod az e-mail címed és a jelszavad, továbbá megadod a MyKi Pet azonosítóját, amelyet a készülék dobozán találsz. Őrizzd meg a MyKi Pet azonosítóját és a fiókod jelszavát.

A MyKi Pet beépített GPS-vevővel rendelkezik, amely segítségével egyidejűleg 20 műholdra kapcsolódik, külső helyszínen. Épületen belül az eszköz nem kap GPS-jelet, ezért ilyenkor a MyKi Pet a beépített Wi-Fi és LBS lokalizációs modult használja az azonosításra. Az összegyűjtött adatokat az eszköz a mobilhálózaton keresztül közvetlenül a telefonra küldi. A lokalizációs előzmények legfeljebb 3 hónapig tárolhatók.

A MyKi Pet nem vízálló. Úgy tervezték, hogy ellenálljon az iszapnak, pornak, nedvességnek és fröcskölésnek, de vízbe nem meríthető. Ne használj tisztítószereket és ne tedd közvetlenül csap alá tisztításakor. Ha szükséges, töröld le nedves törlővel.

A MyKi Pet kutyák, macskák és egyéb háziállatok, valamint mezőgazdasági állatok számára is használható.

Legfeljebb 5 MyKi Pet eszközt regisztrálhatsz egy fiókba és felügyelheted azokat.

Egy MyKi Pet készülék annyi mobilról figyelhető, amennyiről csak szeretnénk. A többi mobilon is meg kell adnod ugyanazokat a bejelentkezési adatokat, mint az elsőn. Csak megbízható emberekkel osszd meg ezeket az adatokat.

A MyKi Pet értesíteni fog, ha kedvenced elhagyja az “otthoni” vagy “séta” biztonsági zónát. Akkor is értesítést fog, ha az akkumulátort fel kell töltened.

Nem, a MyKi Pet telefonbeszélgetésre nem alkalmas eszköz.

Az akkumulátor kapacitása függ az állattal megtett séták időtartamától. A valós idejű nyomkövetés erősen hatással van az akkumulátorra. A MyKi Pet ideális esetben 5 napig működik, teljesen feltöltött akkumulátor mellett. 

Technikai részletek

Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Wi-Fi Van

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.