Allterco MyKi Touch okosóra, zöld

A MyKi Touch közel 24 műholdhoz tud csatlakozni, ezáltal maximális pontossággal tudja meghatározni gyermeked tartózkodási helyét.
Térképen követheted merre járt vagy éppen merre tartózkodik.
Biztonsági zónát jelölhetsz ki, amely elhagyásakor a MyKi riasztást küld a mobilodra, így azonnal reagálhatsz, megelőzve az eseteges bajt.

GPS
helymeghatározás
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

A MyKi Touch gyerekóra beépített GPS-ének köszönhetően nem maradsz le semmiről. Sőt, a gyerkőc még korlátlanul is hívhat titeket róla.

Pontos helymeghatározás

 • A MyKi Touch gyerekóra beépített GPS-ének köszönhetően mindig fogod tudni merre mászkál a gyermeked. Térképen követheted merre járt vagy éppen merre tartózkodik.
 • A MyKi Touch közel 24 műholdhoz tud csatlakozni, ezáltal maximális pontossággal tudja meghatározni gyermeked tartózkodási helyét.
 • Biztonsági zónát jelölhetsz ki, amely elhagyásakor a MyKi riasztást küld a mobilodra, így azonnal reagálhatsz, megelőzve az eseteges bajt.

SOS riasztás

 • Ráadásul az órán található SOS gomb megnyomásával riasztást is küldhet neked a gyermek.
 • A MyKi Watch applikáción keresztül megadható két telefonszám is, amelyeket az SOS gomb megnyomása után a készülék automatikusan tárcsáz. A gomb megnyomása után az óra folyamatosan hívja a két megadott telefonszámot, ameddig valamelyik nem fogadja a hívást

MyKi GPS

 

Hívásfunkciók

 • A MyKi Touch 3 féle választható csengőhanggal rendelkezik. Az óra automatikusan tud váltani a rezgő illetve a csendes módok között. Az automatikus aktiválás a gyermek tartózkodási helyétől függ és ez biztosítja, hogy gyermekét ne zavarják rosszkor, például iskolában, óra alatt.
 • Ráadásul, ha a Telenor Mini tarifát választod, akkor megadhatsz két Telenoros telefonszámot, amelyeket a MyKi-vel korlátlanul lehet hívni.
 • A Myki Touch akár 18 telefonszám betáplálására és hívására alkalmas. Ezeket a telefonszámokat az applikáción keresztül lehet megadni.
 • A MyKi Touch képes hangüzenetet küldeni az applikáció segítségével a mobiltelefonra, illetve fogadni is tud.

Cserélhető óraszíj

 • Az óraszíj úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a gyermekek számára.
 • A szíj elszakíthatatlan puha szilikon, antibakteriális és cserélhető. Cseréljétek le, ha szeretitek a változatosságot

MyKi hívás

 

Töltsd le az ingyenes MyKi alkalmazást

Az óra használatához ingyenes alkalmazást kell letölteni,
amely iOS és Android verzióban is rendelkezésre áll az áruházakban:


 

További fontos információt az óra előnyeiről, használatáról itt találsz, ill. olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszokat:

A MyKi Watch applikáció ingyenesen letölthető Android vagy iOS operációs rendszerre az adott webáruházból, vagy elérhető a MyKi weboldalon:
Fiók létrehozásához szükség lesz egy felhasználónévre, egy legalább 6 karakterből álló jelszóra, a telefonszámára és a 10 jegyű azonosító számra, ami az óra dobozán található. Ha ezeket beírta, akkor nyomja meg a Biztonsági kód gombot az applikációban, ekkor az óra kapni fog egy 4 karakterből álló üzenetet. Adja meg ezt a 4 karaktert az applikáción, majd adjon nevet az órának és írja be az órába helyezett SIM kártya telefonszámát.

A MyKi tripla lokalizációs rendszert használ (GPS/LBS/Wifi), amely lehetővé teszi a pontos helymeghatározást bel- és kültéren egyaránt. A szülők valós idejű információkat kapnak ezáltal. A kültéri helymeghatározás 10 méteres pontossággal működik, mintegy 24 műhold segítségével.
A beltéri heymeghatározás wifi renszereken és cellainformációkon keresztül zajlik.

Ha gyermeke egy épületben van, akkor a MyKi csak az adott telefonszolgáltató (amelyik SIM kártyáját az órába helyezte) legközelebbi cellájához tud kapcsolódni. Ekkor a helymeghatározás 5-500m pontossággal működik. Ha gyermeke újra a szabadba megy, akkor ez az eltérés eltűnik, és a műholdak pontos képet tudnak adni gyermeke tartózkodási helyéről.

Körülbelül 30 óráig készenléti üzemmódban. Ahhoz, hogy aktív használat mellett egész nap bírja az akkumulátor a terhelést, töltse fel a MyKi órát minden éjszaka.

Húzza el az ujját a képernyőn a Telefonkönyv ikon feltűnéséig, majd érintse meg azt. Görgesen végig a beállított telefonszámokon amíg meg nem találja azt, amelyiket szeretné felhívni. Érintse meg a telefonszámot a hívás indításához. A hívható telefonszámokat az applikáción keresztül lehet megadni. Ha nincsenek megadva telefonszámok, akkor a Telefonkönyv ikon szürke színű.

A képernyő megérintésével tud hívást fogadni.

Távolítsa el a szilikon szíjat, így a töltőcsatlakozó látható lesz az SOS gomb mellett. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 120 percet vesz igénybe egy átlagos 5V-os USB töltőt használva. Számítógép USB csatlakozóján keresztül körülbelül kétszer annyi ideig tart a teljes feltöltés

A szülők gyorshívó gombja- “Anya” és “Apa”. Illetve ezekről is találhat információt: idő, GSM jelerősség, csengés módja, adatátvitel, akkumulátor töltöttségi szint, olvasatlan üzenetek.

A órát legkönyebben az applikáción keresztül lehet kikapcsolni- Beállítások menüpont, Óra kikapcsolása opció.
Létezik másik mód is a kikapcsolásra:
Ha SIM kártya van az órában, akkor nyomja meg az SOS gombot egymás után 10-szer, majd az utolsó alkalommal nyomja hosszan a gombot, 10 másodpercig.
Ha nincs SIM kártya az órában, akkor nyomja meg az SOS gombot egymás után 6-szor, majd az utolsó alkalommal nyomja hosszan a gombot, 6 másodpercig.

A gomb egyszeri megnyomásával a képernyő felvillan vagy elalszik. A gomb hosszan nyomva tartásával az óra elkezdi egymás után hívni a két megadott SOS telefonszámot ameddig valamelyik hívott fél nem válaszol.
Ezzel a gombbal lehet visszatérni a főmenübe, fogadni vagy elutasítani egy hívást.

Keresse meg a Hangüzenetek menüpontot. Hangüzenet rögzítéséhez érintse meg a Mikrofon ikont. Ekkor egy számláló megjelenik a képernyőn, amely azt jelenti, hogy a felvétel elkezdődött.
Ne engedje el az ikont. Vegye fel az üzenetet, és csak akkor engedje el a mikrofon ikont, ha be akarja fejezni a felvételt.
A gomb elengedése után az üzenet automatikusan továbbítódik az applikációra.

A MyKi óra képes akár 20 karakterből álló szöveges üzenetet is fogadni. Amikor az üzenet mérkezik, akkor a főképernyőn látható lesz egy borítékot ábrázoló ikon. Húzza el az ujját a képernyők közötti váltáshoz addig, amíg a borítékkal jelzett Üzenetek menü meg nem jelenik. Érintse meg az ikont az almenübe való belépéshez. Az utolsó üzenet itt megtekinthető.

A SIM kártya bármelyik mobilszolgáltatótól lehet, de fontos, hogy az adatforgalom engedélyezve legyen, és a PIN kód kérés ki legyen kapcsolva.

Körülbelül 50 MB-ot.

A “Helymeghatározás” menüpontban megmutatja a térképen, hogy gyermeke éppen hol tartózkodik. Fényképet is beállíthat ehhez a funkcióhoz.

Ha gyermeke leveszi az órát a kezéről és utána nem tudja, hogy hová tette, akkor érdemes ezt a funkciót használni. Nyomja meg a Csengés gombot, ekkor az óra elkezd csörögni, így könnyedén meg lehet találni a hangot követve.

Az applikáción keresztül különböző tevékenységekre maximum 3 figyelmeztető jelzés állítható be egy napra. Minden riasztáshoz be lehet állítani, hogy melyik napokon és pontosan mikor szólaljanak meg.

Minden MyKi Touch óra beépített Wifi modullal rendelkezik, amely javítja a beltéri lokalizációt.
Ha gyermeke egy épületben tartózkodik, akkor a helymeghatározás az elérhető wifi hálózaton keresztül történik. A wifi hálózat segítségével megadhat Biztonságos zónát is, amely addig tart, ameddig a wifi jel elérhető.

Már azt is beállíthatja az órán, hogy akkor váltson hangos üzemmódba, ha gyermeke belép egy Biztonságos zónába. Ezt a Helytörténet menüben állíthatja be. Az óra automatikusan vált a Hangos és a Rezgő módok között amikor gyermeke belép vagy elhagy egy biztonsági zónát.

Jelszó megújítására az applikáción keresztül van lehetőség. Nyomja meg az “Elfelejtett jelszó” gombot az applikáció első oldalán. Szükség lesz a számra, amelyet előzetesen megadott. Ha a szám jó, akkor az óra kap egy kódot. Ezzel a kóddal a szülő újra csatlakozhat az órához.

Valószínűleg elutasította az alkalmazás engedélykérését értesítések küldésére. Ha iPhone-ja van, akkor menjen a Beállítások menüpontba és az Értesítések almenüben engedélyezze, hogy a MyKi Watch applikáicó értesítéseket küldjön telefonjára. Ha Androidos készüléke van, menjen a Beállítások>Több>Applikáció kezelő menübe, keresse meg a MyKi Watch app-ot és engedélyezze az értesítések küldését.

Igen, a Beállítások menüpontban a Fiókbeállítások almenüben az Új óra hozzáadása opcióval.
Irányíthatok egy órát kettő, vagy akár több telefonról is?
Igen, csak a felhasználónevet és a jelszót kell megadni annak a személynek, akinek hozzáférést szeretne biztosítani az órához. Ezt elég megadni az applikációban a Beállítások menüben. Nem ajánlatos megadni ezeket az adatokat nem családtagoknak.


 

Technikai részletek

Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás GPS
Wi-Fi Van

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.