Apple iPhone mobiltelefonok

Válaszd 0 Ft-os kezdőrészlettel új iPhone mobilod!

Apple iPhone telefonok


Az Apple és az Android felhasználók között éles ellentét húzódik már hosszú ideje. Azt, hogy kinek van igaza, mondhatni lehetetlen eldönteni, hiszen a választás mögött erősen húzódnak érzelmi szálak is, ezért a legtöbben inkább használat után lesznek szerelmesek egyik vagy másik gyártó készülékébe. Az új generációs Apple telefonok bejelentését mindig izgatott várakozás és szűnhetetlen találgatás előzi meg. Az Apple okostelefonok kétséget kizáróan óriási népszerűségnek örvendenek, a világ egyik legkeresettebb telefonjai, a magas ár ellenére is. De mitől is ilyen közkedveltek az Apple - vagy ahogy a felhasználók hívják maguk között -, az almás okostelefonok?

Az Apple története egy számítógéppel kezdődött, és ezt az ősi gyökeret mai napig magukban hordozzák a márka okostelefonjai is, ugyanis a gyártó a kezdetek óta olyan technológiai fejlesztésekkel ruházta fel készülékeit, melyek annak idején csak a számítógépekre voltak jellemzőek. Például, elsőként az Apple honosította meg az alumínium alkalmazását, de az üvegborítást is a gyártó fejlesztette tovább. Többnyire az ilyen és hasonló innovatív megoldásoknak köszönhetik, hogy rendkívüli teljesítményre képesek az Apple telefonok egytől egyig.

Az új Apple okostelefonok a Touch ID és a retina kijelző együttesével nyújtanak még magasabb felhasználói élményt. A Touch ID egy ujjlenyomat-felismerő rendszer, melynek köszönhetően a felhasználók könnyedén és biztonságosan oldhatják fel készülékeiket vagy vásárolhatnak, hiszen csak az ő ujjlenyomatukkal (vagy azzal, akiét pluszban még ő maguk megadtak a telefon beállításaiban) engedélyezi a rendszer. A legújabb Apple telefonokban - a Home gomb hiányában - már Face ID működik, ugyanilyen elven. A retina kijelző tulajdonképpen még részletgazdagabb képet biztosít, ezzel pedig lényegesen jobb felhasználói élményt a hagyományos kijelzőkhöz képest. A gyártó a technológián túl a külső megjelenésre is nagy figyelmet fordít. Ha egymás mellé teszünk egy Apple és egy más gyártó készülékét, garantáltan kiszúrja egy nem szakavatott szempár is, hogy melyik az almás telefon.

A Yettel kínálatában számos Apple okostelefon elérhető, kedvünkre válogathatunk igényeink szerint, legyen szó a nagy tárhelyről, a készülék színéről vagy a különböző generációkról.