Karácsonyi kiemelt mobilok

Karácsonyi kiemelt mobilok


Mobiltelefon karácsonyra?
Igen! Hatalmas karácsonyi láz keretében garantáljuk, hogy ajánlataink téged is izgatottá tesznek.
Minden év decemberében eljön az a varázslatos ünnep, melyre sokan egész évben várnak. Vannak, akiknek a karácsony nem a szívük csücske az ünnepekkel járó teendők miatt, mások azonban imádják az Adventi időszakot és a karácsonyt, ezért már az ősz beköszöntével kezdenek készülődni. Tartozz bármelyik csoportba, a mézeskalács illata, a fadíszítés, a közös vacsora vagy ebéd a családdal és az ajándékozás mind a boldog karácsony fontos hozzávalói. 
Nehéz elképzelni a karácsonyt a sütőben sülő mézeskalács illata nélkül, elhagyhatatlan kellékei a közös ünneplésnek a mákos és diós bejgli, az ünnepi asztal hangulata, az együtt töltött idő a családdal és elmaradhatatlan az ajándékozás.

Ha még nem tudod, milyen ajándékot vegyél szeretteidnek, nézz szét oldalunkon, és böngéssz a karácsonyi kiemelt kategóriába tartozó mobil ajánlataink között. Legújabb és legünnepibb kiemelt mobiljaink között biztosan találsz neked megfelelőt, akár saját magad ajándékoznád meg az ünnepekre új mobiltelefonnal, akár szeretteidet.

Miért csapj le karácsonyi kedvezményeinkre?
Kezdd el gyűjteni az emlékeket: a karácsonyi kampány keretein belül elérhető mobiltelefon kínálatunkban találsz kiváló kamerával rendelkező modelleket, melyekkel könnyedén és tökéletes minőségben örökítheted meg az ünnepek hangulatát és a családod örömteli ünnepi pillanatait.
Izgulsz a karácsonyi menü miatt? Vadiúj készülékeddel bárhonnan kényelmesen fedezheted fel a legnagyszerűbb karácsonyi recepteket. A villámgyors Yettel mobilnettel és a vadiúj akciós mobil segítségével könnyűszerrel kérhetsz videós segítséget, hogy ínycsiklandozó új fogásokkal nyűgözd le a családod.

Valaki hiányozni fog karácsonykor? Ha vannak távol élő rokonaid, vagy nagyszüleid és nem tudjátok közösen ünnepelni a karácsonyt, számotokra kihagyhatatlan az karácsonyi akciós mobil kínálatunk. Itt az ideje beszerezni egy okostelefont a karácsonyi akció nyújtotta engedményekkel, hogy ne maradjon el a közös ünneplés. A tűéles képű, szupergyors nettel rendelkező telefonok segítségével mindenki együtt ünnepelhet, csak egy videóhívásnyira vagytok egymástól.
Mostantól a karácsony elmúltával is legyen együtt többet a család: még több a lehetőség a kapcsolódásra a kedvezményes készülékek legmodernebb funkciói által, ráadásul a Yettelnél minden szolgáltatást megtalálsz egy helyen. Online is megrendelheted a kinézett vadiúj mobilod.

Legyen szó bármilyen árkategóriáról, pénztárcabarát, akciós mobil ajánlatokkal várunk. Kínálatunkban számos márka közül válogathatsz, így nem kell lemondanod kedvenc készülékeidről, megfizethető áron juthatsz hozzá a legmodernebb eszközökhöz. Karácsonyi akciónk keretében válassz kínálatunkból olyan mobilt, amely lépést tart a karácsonyi előkészületeiddel, gyors rendszerrel és nagy tárhellyel rendelkezik, ezeken felül pedig hosszú üzemidővel, széles kijelzővel és tűéles kamerával kényeztet téged.