Samsung Galaxy Watch 4 eSIM (44mm) SM-R875FZGAEUE, zöld

Az első olyan Samsung okosóra, amely méri a testösszetételt is, hogy ellenőrizni tudd a fejlődést bárhol, bármikor.
 

A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!

Az óra, amely vigyáz rád

VÉRNYOMÁS ÉS EKG

Az összes adat, amire a szíved vágyik
Ismerd meg a Samsung BioActive érzékelőt, amely valós időben méri az EKG-t és a vérnyomást. A kezdeti kalibrálás után az érzékelők gyorsan ellenőrzik a vérnyomást. Az EKG-n keresztül ellenőrizheted a rendellenes szívfrekvenciát és ritmust is, az adatokat pedig egyenesen a telefonodra küldheted, hogy könnyedén megoszthasd azokat.

9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

ALVÁS MAGASABB SZINTEN

Az eddigi legteljesebb alváselemzés Galaxy okosórán
Az alváskövető észleli és teljes körűen elemzi az alvás szakaszait, miközben pihensz. A továbbfejlesztett mérési lehetőségek lehetővé teszik a vér oxigénszintjének és a horkolás mintázatának ellenőrzését (ezzel nem azt mondjuk, hogy horkolsz). Ráadásul részletes betekintést kaphatsz a National Sleep Foundation alapítványtól az alvás minőségének és időtartamának javítása érdekében.

19, 20, 21, 22, 23, 24

ÚJ OPERÁCIÓS RENDSZER

Igazi csapatjátékos
A Samsung által kifejlesztett Wear OS operációs rendszerrel rendelkező első Samsung okosóra, a Galaxy Watch4 könnyedén eléri kedvenc alkalmazásaidat a csuklódról. Gazdag alkalmazás-választékot kapsz a zenei streaming alkalmazásoktól kezdve az egészség- és fitneszalkalmazások hatalmas könyvtárában megtalálható minden másig.

28, 29

KOMPATIBILITÁS

Párosítsd Samsung Galaxy Watch 4 órádat a Galaxy Wear alkalmazáson keresztül. 
Az óra párosításához Android 6.0 vagy afölötti verziójú, több, mint 1,5 GB RAM-mal rendelkező Samsung Galaxy telefon szükséges. 


9, A készülékaktiválás csak a Google Mobile Services(GMS) szolgáltatást támogató okostelefonhoz való csatlakoztatás után érhető el. Kérjük, tájékozódj a készülék gyártójánál, hogy okostelefonod támogatja-e a Goodle Mobile Services(GMS) szolgáltatást.

10, A kompatibilis okostelefonok és az elérhető funkciók régiónként, szolgáltatónként és készülékenként eltérőek lehetnek.

11, A Galaxy Watch4 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méteres vízállósággal rendelkezik. Nem alkalmas búvárkodásra vagy nagy nyomású vízi tevékenységekre. Ha a készüléked vagy a kezed vizes lett, használat előtt alaposan meg kell szárítani.

12, EKG és BP funkció csak 22 év felettiek használhatják. A pontos vérnyomásmérés érdekében 4 hetente kalibrálni kell a vérnyomásmérőt és a kar mandzsettát. Android 7.0 vagy magasabb verziószámú Galaxy okostelefon szükséges hozzá.

13, A felhasználóknak nyugalmi állapotban kell mérniük a vérnyomásukat, ahogyan azt a hagyományos mandzsettával tennék, és tartózkodniuk kell a méréstől, amikor edzenek, dohányoznak vagy isznak.

14, A funkció és az alkalmazás elérhetősége régiótól, csatlakoztatott eszköztől, SW-verziótól és szolgáltatótól függően változhat.

15, A mért vérnyomás előzményei a Samsung Health Monitor alkalmazáson belül egy párosított okostelefonon is megtekinthetők.

16, A Samsung Health Monitor alkalmazás használatához Galaxy Watch és Samsung Galaxy okostelefon szükséges. Az orvostechnikai eszközként való jóváhagyás/regisztráció megszerzésével kapcsolatos országos korlátozások miatt a Samsung Health Monitor alkalmazás csak azokban az országokban vásárolt órákon és okostelefonokon működik, ahol a szolgáltatás jelenleg elérhető.
- Támogatott órák: Galaxy Watch4, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2 és a később megjelent Galaxy Watch és Active modellek (kivéve Galaxy Fit).
- Támogatott okostelefonok: Samsung Galaxy okostelefon Android N vagy magasabb verziójú operációs rendszerrel.
- A Samsung Health Monitor Blood Pressure alkalmazás 39 országban érhető el (Ausztria, Azerbajdzsán, Belgium, Brazília, Bulgária, Chile, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Grúzia, Görögország, Hongkong, Hollandia, Horvátország, Görögország, Izland, Indonézia, Írország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország, Svájc, Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Királyság, 2021. augusztus 11-től).

17, A vérnyomásmérő alkalmazás "orvostechnikai eszköznek" minősül azokban az országokban, ahol regisztrációra/jóváhagyásra van szükség és azt meg is kapták. Vedd figyelembe, hogy a Vérnyomás alkalmazás elérhetősége országonként eltérő lehet. Kérjük, hogy a "Használat előtti óvintézkedések" és a "Használati útmutató" 1~4. lépéseinek elolvasása után használd.

18, A Vérnyomás alkalmazás nem alkalmas magas vérnyomás vagy egyéb szívbetegségek diagnosztikai célokra, illetve 22 év alatti felhasználók számára. A felhasználóknak nem szabad értelmezniük vagy klinikai lépéseket tenniük a készülék kimenete alapján anélkül, hogy konzultálnának egy képzett egészségügyi szakemberrel. A Vérnyomás alkalmazás nem hivatott helyettesíteni a hagyományos diagnosztikai vagy kezelési módszereket.

19, A Speciális alvás funkció kizárólag fitnesz és wellness célokra szolgál, és nem orvosi állapot vagy betegség felismerésére, diagnosztizálására vagy kezelésére.

20, A mérések csak a személyes tájékoztatásodra szolgálnak. Kérjük, fordulj orvoshoz tanácsért.
- Az elérhetőség országonként vagy régiónként változhat.

21, A Galaxy Watch4-et okostelefonhoz kell párosítani az alváskezelési funkció használatához.

22, A legjobb eredményt a horkolás észlelésében és rögzítésében úgy érheted el, ha okostelefonodat egy stabil felületre helyezed a fejed közelébe, az okostelefon aljával a fejed felé mutatva.

23, A horkolásérzékelés alapértelmezett beállítása ki van kapcsolva. A felhasználók okostelefonjukkal bármikor bekapcsolhatják a beállítást a Samsung Health App 6.18-as vagy afölötti verziójával.

24, A National Sleep Foundation fejlett meglátásai csak a Galaxy Watch4-gyel párosított okostelefonon érhetőek el.

28, Az elérhető alkalmazások országonként vagy régiónként eltérőek lehetnek.

29, A Wear OS Powered by Samsung az Android legújabb verzióját futtató telefonokkal működik (kivéve a Go kiadást és a Google Play Store nélküli telefonokat). A támogatott funkciók platformonként és országonként eltérőek lehetnek, a kompatibilitás változhat.
 

Technikai részletek

Fizikai jellemzők
Súly 30,3 g
Méret 44,4x43,3x9,8 mm
Kialakítás Érintőképernyős
Rendszer
Processzormagok száma 2
Memória
RAM 1,5 GB
ROM méret 16 GB
Akkumulátor
Akku kapacitása 361 mAh
Kijelző
Kijelző típusa Super AMOLED
Kijelző átlója 1,4 "
Felbontás 450 x 450
Színmélység 16M
Hálózat
SIM kártyák száma Single SIM
SIM kártya típusa eSIM
2G Igen
3G Igen
4G (LTE) Igen
Vezetékes és vezetéknélküli kapcsolat
Helymeghatározás Beidou, GPS, Galileo, Glonass
Wi-Fi Van
Wi-Fi IEEE szabvány 802.11 a, 802.11 b, 802.11 g, 802.11 n
Bluetooth Van
Bluetooth verzió Bluetooth 5.0
NFC támogatás Igen
Biztonsági funkciók
Por- csepp- és vízállóság 5 ATM vízállóság

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

 • Időszakos extra kedvezmények, csak online elérhető ajánlatok
 • 14 napos cseregarancia mobiltelefonokra és táblagépekre, tartozékokra
 • Ingyenes kiszállítás belföldön otthonra vagy munkahelyre
 • Telefonszám megtartása, áthozása más szolgáltatótól
 • Gyors, kényelmes vásárlás, sorbaállás nélkül
 • Éjjel-nappal, 0-24h elérhető

Amennyiben kérdésed merülne fel egy készülék elérhetőségével kapcsolatban, akkor használd a termék oldalán található „Visszahívást kérek” linket. Név, telefonszám és alkalmas napszak megadását követően rövid időn belül visszahívunk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés.

A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod!
Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot megadsz.

Mitől függhet az előleg összege? 

Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: 

 • az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, 
 • a megjelölt készülék / eszköz értékét,
 • a felhasznált / akciós kedvezmények  mértékét,
 • a kockázati besorolás eredményét,
 • akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl. határidőre történő díjfizetést, törlesztés stb.) 

A fent leírtak miatt minden esetben javasoljuk, hogy töltse ki minden adatát, hogy pontosabb képet kaphasson az előleg mértékéről. 

Hogyan és mikor kapod vissza az előleget?

A befizetett forgalmi előleg összege a szerződéskötést követő 4. hónaptól számláid végösszegéből – a forgalmi előleggel megegyező ÁFA kulcsú havi és forgalmi díjakat tartalmazó - kerül levonásra, azaz az előleg mértékével csökken a számla végösszege.
A vásárláskor az első havidíjat minden esetben ki kell fizetni.

A megrendelés beérkezését a megadott e-mail címre küldött üzenetben visszaigazoljuk és amennyiben az teljesíthető 3 munkanapon belül (vagy az általad megjelölt időpontban) kiszállítjuk.
Amennyiben a megrendelés bármilyen okból nem vagy nem a megrendelés szerint teljesíthető, a visszaigazolás követő 3 munkanapon belül telefonon vagy SMS-ben tájékoztatunk megrendelésed állapotáról.

Igen, a kiszállítás kívánt dátuma a megrendelés során kiválasztható. 

A yettel.hu-n online megrendelt mobiltelefonokra és táblagépekre 14 napos cseregaranciát vállalunk! Fontos azonban, hogy a Yettel által biztosított 14 napos cseregarancia nem egyezik meg a távollévők közötti és üzlethelyiségen kívüli szerződéskötés esetén biztosított 14 napon belüli elállással, illetve felmondással. Az online megrendelésre tekintettel érvényesülő elállási és felmondási jogról bővebb tájékoztatás itt érhető el.

Meddig érvényes a garancia/jótállás?

Az új eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől számítva: 

2024.05.08. előtt értékesített termék esetén az alábbiak szerint alakul a jótállás ideje: 
- 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év, 
- 100 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

2024.05.08. után értékesített termék esetén a jótállás ideje:  
- 10 000 Ft-nál drágább, de 250 000 Ft-ot el nem érő eladási ár esetén 2 év, 
250 000 Ft eladási ár felett 3 év. 

Az újszerű eszközökre az értékesítéstől, online megrendelés esetén az átvételtől, számítva a hirdetésben szereplő időre vállalunk garanciát.
A jótállási jegyet az MPL vagy az Innight Hungary Express Kft futárszolgálat képviselője tölti ki a jótállás kezdő időpontját, ami az átvétel napja (a többi adat a Yettel által kerül kitöltésre).

Adattörlés QR

​​​​​A Kormány döntése alapján, minden tartós adathordozó termékhez ingyenes adattörlő kódot biztosítunk üzleteinkben.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján.

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.