OPPO mobiltelefonok

OPPO mobiltelefonok


Az OPPO egyike azon úttörő kínai tech-óriásoknak, akik újításaikkal egy okosabb jövő megalapozói. Nézőpontjuk szerint a technológia a művészet egyik kifejezési formája, missziójuk pedig az, hogy az életszínvonalat művészi módon emeljék tovább a technológia által. Kína egyik legnépszerűbb mobilgyártó vállalatát, az OPPO-t 2001-ben alapították és 2019-re a világ ötödik legnagyobb mobilvállalatává nőtte ki magát. Az európai terjeszkedésnek köszönhetően az OPPO termékei 2021 júliusától elérhetővé váltak a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatóknál és kereskedelmi hálózatok kínálatában. A hazai forgalmazás mellett már hivatalos szerviz és magyar nyelvű ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll.

Az OPPO Reno sorozat

Az első termékek, amelyek kereskedelmi forgalomba kerültek hazánkban, a Reno5 5G, és a Reno5 Z 5G okostelefonok.  Az OPPO Reno sorozat azért jött létre, hogy megteremtse számodra a tökéletes videókészítés és fényképezés élményét, de az extra gyors töltés és a gördülékeny képi világ szerelmeseinek sem fog csalódást okozni. Az OPPO vállalat élen jár az 5G technológia  világszinten elérhetővé tételében. 

Fókuszban a képalkotás

Az OPPO Reno szériánál a kamera van a középpontban. A telefonok a mesterséges intelligencia nyújtotta előnyöket kihasználva profi videók rögzítését teszik lehetővé. A kamerarendszerben számos olyan módot alakítottak ki a készítők, mellyel megkönnyítik számodra a tartalomgyártást és az emlékek gyűjtését számodra.
Az OPPO Reno telefonokban olyan kamerákat helyeztek el, melyek éles és dinamikus felvételek készítését teszik lehetővé. A 64 MP-es főkamerát több segédkamera is támogatja, a 32 MP-es elülső kamerával pedig minden szelfi lenyűgöző minőségű lesz, ez a megoldás a kettős kamera mód elengedhetetlen része.
A mesterséges intelligenciának köszönhetően, a 64 MP-es AI Quad főkamerával, legyen reggel vagy este, napsütés vagy esős idő, tökéletes színvilágú képeket készíthetsz. A 32 MP-es szelfikamerát használhatod fotózásra, de tökéletesen alkalmas videózásra is. A 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerával a környezeted hatalmas szegletét kaphatod lencsevégre, míg a 2MP-es makro kamera az apró részletekre specializálódott. Ha ennyi kamera nem lenne elég, van még rajta egy 2 MP-es mono kamera is, ami portréfotók készítésekor a háttér homályosítását biztosítja. Az emlékek azért vannak, hogy felidézzük és újranézzük őket, a jó emlékek pedig általában mozgalmasak. Az OPPO telefonoknál, az ultra stabil videófelvételek készítése érdekében, stabilizálták az első és a hátsó kamerát. Kell ennél több?

Kettős kamera mód

A pillanat ereje felbecsülhetetlen! A kettős videókamera segít abban, hogy többé ne kelljen elszalasztanod a legfontosabb pillanatokat. A kettős videó funkció elhozza a történetmegosztás legteljesebb módját, segítségével egyszerre rögzítheted a fontos eseményeket az első és a hátsó kameráddal. Minden történetnek két oldala van, de egyikről sem kell lemondanod, hiszen mindkét felvételt rögzítheted a kétfelé osztott képernyőn. Tökéletes eszköz vlogoláshoz és Instagram sztorizáshoz!

Live HDR - Telített színek, élénk felvételek

A mesterséges intelligenciának köszönhetően profi képeket és még profibb videókat tudsz létrehozni. A Live HDR funkció a mesterséges intelligenciával nagymértékben javít a dinamikai tartományokon, jobb megvilágítást, élénkebb színt és minimális képzajt biztosít, még akkor is, ha háttérvilágításban készíted a felvételt. A HDR-nek nem csak nappal veszed hasznát, éjszaka is felel a tökéletes fénybeállításokért.

AI Highlight és Ultra Night Videó módok

Eddig nem tudtál a sötétben videózni? Érthető, de mostantól az éjszakai videómóddal és a Night Flare Portrait-val új szintre emelheted a sötétben készült fényképeid és videóid minőségét. Egy mozdulattal tudod aktiválni a MI által vezérelt éjszakai mód és a HDR funkció kombinációját. Az OPPO élénk képalkotó rendszerével felvételeid minőségének a fény sem szabhat határt, hiszen ultra night videómódban, a mesterséges intelligencia közreműködésével, videóid ugyanúgy fognak ragyogni, mint te!

Super VOOC 2.0 - 5 perc gyorstöltés egyenlő 4 órányi energia

Állandóan merülőben, vagy rohanásban vagy? Akkor az extra gyors töltést neked találták ki! Tölts pár percet a telefonod aksiján, majd használd órákig: 5 perc töltéssel akár 4 óra hossza extra használatot érhetsz el! A 65W-os SuperVOOC 2.0 extra gyors töltéssel mindössze 15 perc alatt akár 60%-ra is fel tudod tölteni készüléked 4300 mAh-s akkumulátorát, a villámgyors töltésnek köszönhetően a maximális töltöttséghez sem kell több idő 35 percnél.
Arra is van megoldás, ha merülőben van a mobilod, de nincs lehetőséged feltölteni. A szuper energiatakarékos mód lehetővé teszi, hogy 5%-os akkumulátor töltöttségnél akár még másfél órán keresztül szabadon tudj üzeneteket váltani a számodra legfontosabbakkal.

Szupergyors sebesség nagy teljesítményű processzorral

A Reno5-ben egy teljesen integrált Qualcomm Snapdragon chipet helyeztek el, és ez a bivalyerős hardver biztosítja a telefon zökkenőmentes működését. A processzorban többrétegű folyadékhűtési rendszer működik, mely elősegíti a könnyed, gyors és innovatív működést. A telefon 8 GB + 128 GB belső tárhelyet kapott. A Reno5 Z-ben Octa Core 5G processzor felel a gyors élményért, melynek különlegessége, hogy bárhogy is tartsd a telefont, a 360 fokos antenna optimális jelet fog neked biztosítani.
Ha szeretsz a telefonon játszani, akkor a paradicsomban érezheted magad,  hiszen a gamer funkció bekapcsolásával be tudod állítani a tökéletes görgetési sebességet és érintési érzékenységet, akár játékonként is. A játékmód bekapcsolása után már semmi sem zavarhatja az önfeledt játékot.

A prémium telefonok után várhatóan jelentkezik az OPPO középkategóriás és olcsó mobilokkal is.