var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1; 

Yettel S Net+ számlás mobil tarifák 

Megéri most csak előfizetést rendelni, és 6 hónap múlva akár kedvezőbb feltételekkel vásárolhatsz készüléket!

  • 50GB belföldi adatmennyiség már 8 490 Ft havidíjtól
  • 26 éven aluliaknak már 6 490 Ft havidíjtól elérhető
  • Beszélj 50 percet 
  • 5G-n is elérhető
Yettel S Net+
50 GB
mobilnet
50 perc
beszéd

100 Mbit/s le-/feltöltési sebesség 

További perc- és SMS-díj: 40 Ft 

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 50GB

Yettel S Net+ YES!
26 éven aluli fiataloknak
50 GB
mobilnet
50 perc
beszéd

100 Mbit/s le-/feltöltési sebesség 

További perc- és SMS-díj: 40 Ft 

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 50GB

*1 év letelte után újra igényléshez kötött

Yettel S Net+ számlás mobil tarifák 

Válassz tarifát és készüléket, akár havidíjkedvezménnyel! 

  • 50GB belföldi adatmennyiség már 9 490 Ft havidíjtól
  • 26 éven aluliaknak már 7 490 Ft havidíjtól elérhető
  • Beszélj 50 percet
  • 5G-n is elérhető
Yettel S Net+
50 GB
mobilnet
50 perc
beszéd

100 Mbit/s le-/feltöltési sebesség 

További perc- és SMS-díj: 40 Ft 

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 50GB

Yettel S Net+ YES!
26 éven aluli fiataloknak
50 GB
mobilnet
50 perc
beszéd

100 Mbit/s le-/feltöltési sebesség 

További perc- és SMS-díj: 40 Ft 

EU roaming 1-es díjzónában felhasználható belföldi adatkeretből 50GB

*1 év letelte után újra igényléshez kötött

A tarifacsomagok havidíja évente várhatóan, a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex mértékével változik, a közlemény közzétételét követő 60 napon belül.


 

 Mobilinternet szolgáltatásokat leíró „A” táblázatok

 Mobilinternet szolgáltatások sebességét befolyásoló tényezők „B” táblázata

A kedvezményes lakossági YES! opció ajánlatunkat Yettel Prime+ és Yettel S Net+ tarifacsomaghoz 18-26 év közötti egyéni (lakossági) előfizetők vehetik igénybe visszavonásig. A havidíjkedvezményre a felhasználó addig jogosult, amíg az utolsó igénylés óta nem telt el 1 év. A lejáratról SMS-ben értesítünk. A határozott időtartam lejártakor a kedvezmény automatikusan törlődik. 1 év letelte után a kedvezményt újra lehet igényelni, amíg az életkor jogosultság fennáll.
 

 Tarifacsomagok 26 éven aluliaknak

Jó hírünk van! Ha még nem múltál el 26 éves, a Yettel S Net+ YES! tarifacsomagot jelentős kedvezménnyel veheted igénybe. Figyeltünk rá, hogy a csomag esetében nagyobb adatmennyiség álljon a rendelkezésedre, vagy ha korlátlan adatmennyiségre van szükséged, válaszd a Yettel Prime+ YES! tarifát kedvezményesen. További információkat itt találsz. 


Gyakran ismételt kérdések

A Prime+ és Yettel+ tarifákra vonatkozó ajánlat 2022. március 1-től visszavonásig érvényes.  A Prime+ és Yettel+ tarifacsomagokban meghatározott adatmennyiség elfogyását követően az adatforgalmazás lassításra kerül 0/0 kbps le- és feltöltési sebességre. Amennyiben az előfizető adatot tartalmazó szolgáltatást vásárol az előfizetéshez (pl. adatjegy), abban az esetben a lassítás feloldásra kerül belföldön és roaming 1. díjzónába egyaránt mindaddig, amíg az adatmennyiség újra el nem fogy.

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. 
E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltűntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel mobilalkalmazással), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül.
Amennyiben ezek nem valósulnak meg, a következő havi számládon kiterhelésre kerül a csomag nem teljesítésének díja, ami a Yettel Mini tarifacsomag esetén 300 Ft, a Yettel XS+ esetén 500 Ft, míg Yettel S Net+ és Yettel S Talk+, Yettel M Talk+, Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+ és Yettel Prime Max+ tarifacsomagok esetén 1000 Ft.
További részletek az e-Komfort csomagról

A tarifacsomagokra 1. roaming díjzónában az alábbi feltételek érvényesek:
•    Hívások fogadása díjmentes;
•    Hívás-kezdeményezés – és a Yettel Prime Max+ tarifával az SMS-küldés – esetén a tarifák hálózaton kívüli perc- és sms díja és felhasználhatósága érvényes;
•    Adatforgalomra a táblázatban jelölt adatmennyiség áll rendelkezésre

A tarifacsomagban foglalt percek (és Yettel Prime Max+ esetében SMS-ek) nem használhatóak fel az alábbi hívásokra és SMS-ekre, ezek a havidíjon felül kerülnek kiszámlázásra:
•    A speciális hívásirányok (Hangposta, hívásátirányítás, Pontos idő és Számlainformáció) használati díjára,
•    A Yettel szolgáltatási területén belül díjmentesen hívható számokra,
•    A tudakozók hívására és az azok által kapcsolt hívásokra,
•    A belföldi/nemzetközi/roaming irányú SMS- (kivéve Yettel Prime Max+ tarifacsomag az 1. díjzónás roaming SMS-ek tekintetében) és fax szolgáltatásokra,
•    Emelt díjas hívásokra és SMS-ekre,
•    Adományvonalak elérésére és
•    MobilVásárlásra.

Tarifacsomagban foglalt adatforgalom felhasználhatósága:
•    A felhasználást követően az adatforgalmazás nem lehetséges.
•    Az internet az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével ismét elérhető lesz – vagy azelőtt elérhetővé válik, amennyiben Kiegészítő mobilinternet-szolgáltatást vásárolsz. 
•    A Yettel Prime+, Yettel Prime Plus+, Yettel Prime Max+ tarifacsomagokban foglalt belföldi adatmennyiség belföldön, míg az 1. roaming díjzóna (fenti táblázatban EU) kapcsán megadott adatmennyiség az 1. roaming díjzónában használható fel – az új számlázási időszakra járó adatmennyiség rendelkezésre bocsátásig.
•    Az 1. roaming díjzónában (fenti táblázatban EU) a felhasználást követően az adatforgalom a tarifacsomag díjtáblázatában foglalt díjak felszámításával vehető igénybe, illetve lehetőséged van Kiegészítő mobilinternet-szolgáltatás vásárlására is.
•    Az Előfizető a tarifacsomag megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználásra kerül, a Szolgáltató a Yettel alkalmazáson keresztül küldött értesítésben, vagy SMS-ben, valamint a böngészés során egy aloldalon megjelenítve az adatforgalmazáshoz kapcsolódó további lehetőségeket és információkat kínáljon fel a számára.
•    A tarifacsomagba beépített adatforgalomra, belföldi használat esetén az ÁSZF-ben kínált sávszélesség és le- és feltöltési sebességértékek vonatkoznak.

Kedvezmények:
•    A kedvezmények (keretek) az előfizetések között nem vonhatók össze, és nem vihetők át a következő számlázási időszakra.
•    A kedvezmények minden esetben a ténylegesen kiszámlázott havi előfizetési díjra vonatkoznak. Tört havidíj számlázása esetén is a teljes havidíjban foglalt kedvezményre jogosult az Előfizető. 

A Yettel+ tarifacsomagok kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók, egyéni felhasználásra. Nem számít normál felhasználásnak, ha a tarifacsomaggal használt SIM kártyát nem mobileszközbe helyezi az Előfizető, illetőleg nem valós emberi felhasználás történik (így különösen automatizált hívások lebonyolítása), a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik.

 A tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). E tarifacsomagok hangalapú és üzenetküldő szolgáltatását tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés. A tarifacsomagok ipari célokra nem használhatók, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. 
Nem rendeltetésszerű használat esetén a Yettel jogosult a szolgáltatást a számlázási időszak végéig korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza. 

ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb havidíjú hanghívásra alkalmas tarifacsomagra jogosult átváltani az adott számlázási ciklus közben vagy a soron következő számlázási ciklus kezdetével. Előfizető tudomásul veszi, hogy a tarifacsomag előbbiek szerinti átváltását követő 6 számlázási ciklus alatt nincs lehetősége tarifacsomagját a Yettel által elérhetővé tett, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosító tarifacsomagok bármelyikére módosítani

Nemzetközi hívás:
Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre (nemzetközi számra) irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul. 

Roaming hívás: 
Ha külföldre utazol és más ország mobilhálózatára csatlakozva használod a mobilodat, akkor roaming szolgáltatást veszel igénybe. A roaming díjszabásról és feltételeiről tájékozódj Roaming szolgáltatás oldalunkon!