Iskolakezdés ajánlatunk

Tanuljunk együtt!


 

Legyen szó kicsiről vagy nagyról, mindenki számára van egy jó ajánlatunk! Válassz tanuláshoz ajánlott okoseszközeinkből, amely mellé egy TudatosNet tudáspakkot is készítettünk a Forbes-szal együttműködésben. Ezzel A szülők nagy mobilkönyve kiadványunkkal a szülőknek is szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy biztonságosan élvezhessék a netezés élményét és biztonságban tudhassák gyermekeiket is.


Kicsiknek és nagyoknak ajánlott eszközeink:


 

 

Xiaomi Redmi Note 11 tanuláshoz ajánljuk


Xiaomi Redmi Note 11

5000 mAh akkumulátor, 33W-os gyorstöltéssel

Megnézem

 

Lenovo M10 FHD Plus tanuláshoz ajánljuk

 

Lenovo Tab M10 FHD Plus 

5000 mAh akkumulátor, 10,3" kijelző

Megnézem

  

Samsung Galaxy Tab A8 tanuláshoz ajánljuk

Samsung Galaxy Tab A8 

7040 mAh akkumulátor, előlapi kamera

Megnézem

  

Xplora X5 Play tanuláshoz ajánljuk

Xplora X5 Play

helymeghatározás, biztonsági zóna, kamera

Megnézem 


App erica popup 2x

 

Keresd a Yettel alkalmazáson

Tudod, hogy mi történik a gyerekeddel a neten? Tarts velünk és olvasd el A szülők nagy mobilkönyvét!
A Forbes-al együttműködésben létrehozott kiadvánnyal segítséget nyújtunk abban, hogy gyermeked biztonságban tudd a digitális térben is.
A TudatosNet-et a gyerekekre leselkedő valódi veszélyek gyakorlati és életszerű megközelítésére szántunk. A tudáspakkot 14 különböző témára osztottuk fel és minden héten egy téma feldolgozására küldünk emlékeztetőt a telefonodra, hogy biztosan ne maradj le, a TudatosNet tartalmakról.  Aktiváld a TudatosNet-et a Yettel Applikációban.

Letöltöm


Érdekel, hogy lehetsz tudatosabb szülő digitálisan?

Felelős vállalatként a Yettelnél alapvető feladatunk, hogy segítsük az embereket az internet előremutató használatában, tisztában legyenek a pozitív oldalaival és megismerjék annak veszélyforrásait is. 
A Yettel és a Forbes együttműködésében most egy olyan tudáscsomag született, amellyel irányt szeretnénk mutatni, hogy szülőként - eltérő érdeklődésünk és online rutinunk ellenére - hogyan lehetünk gyermekünk segítő partnerei az online térben is.
 A szülők nagy mobilkönyve kiadványunk 14 fejezetben dolgozza fel a területet érintő legfontosabb témaköröket. Reméljük, hogy ez az oldal sok kérdésre ad választ, és segít eligazodni a gyermekeinknek az internet veszélyes és sokszor feltérképezetlen világában.

Megnézem