Netezz Tudatosan

Netezz Tudatosan

Élvezd a tudatos net használat előnyeit

Akár 1 hét korlátlan net minden hónapban, további információkért olvasd el a részleteket!

Legyen szó kicsiről vagy nagyról, mindenki számára van egy jó ajánlatunk! Válassz tanuláshoz ajánlott okoseszközeinkből, amely mellé egy TudatosNet videósorozatot is készítettünk a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli szakértőinek jóvoltából. Ezzel a videósorozattal a családoknak is szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy biztonságosan élvezhessék a netezés élményét és gyermekeiket is biztonságban tudhassák az online térben.

Tanulj a tudatos internethasználatról és netezz havonta egy hétig korlátlanul díjmentesen

  1. Fontos: a promócióban akkor tudsz részt venni, ha augusztus 2 és szeptember 17. között Samsung Galaxy A14 okostelefont vagy Lenovo Tab M10 32 GB 2. gen. készüléket vásároltál. A promócióban szereplő tarifákat a gyakori kérdések között találod.
  2. Nézd meg itt a TudatosNet oldalon az aktuális hónap oktatóvideóit, ezekben minden hónapban találsz egy korlátlan egy heti belföldi netezésre felhasználható kódot.
  3. Küldd el az új eszközödről a videóban látott kódot SMS-ben a 1744-es telefonszámra.   
  4. Élvezd egy hétig a korlátlan netezést a Yettel országszerte elérhető hálózatán! Ne felejtsd, hogy a következő hónapban új videók várnak, melyekben új kódokat rejtettünk el, amiket ismét beválthatsz.
Fontos, hogy egy kódot egy hónapban csak egyszer tudsz beváltani, illetve amennyiben az előző havi kóddal beváltott TudatosNeted még aktív, akkor annak lejártáig nem tudod beváltani a következő havi kódod. Augusztus 21. és november 30. között fogunk havonta új videókat feltölteni. 

  

Legyél Te is TudatosNet felhasználó!

Tudod, hogy mi történik a gyerekeddel a neten? Érdekel, hogy miként lehet digitálisan tudatosabb az egész család? Tarts velünk és nézd meg a TudatosNet videósorozatunkat!

Felelős vállalatként a Yettelnél alapvető feladatunk, hogy segítsük az embereket az internet előremutató használatában. A ProSuli szakértőinek jóvoltából egy olyan videósorozat született, amellyel szeretnénk irányt mutatni, hogy szülőként - eltérő érdeklődésünk és online rutinunk ellenére - hogyan lehetünk gyermekünk segítő partnerei az online térben is.

A szülőknek és gyerekeknek szóló TudatosNet videósorozatunkat 4 különböző témára fűztük fel, amelyek havonta az adott területet érintő legfontosabb témaköröket dolgozzák fel. Ha pedig élsz az ajánlatunkkal, akkor november végéig a tudásod mellett mobilnet-kereted is növelheted; az adott hónapra szóló videókban elrejtett SMS-kóddal 1 heti korlátlan belföldi mobilinternetet aktiválhatsz havonta egyszer.

A videókhoz kellemes időtöltést kívánunk, és ne felejtsd el beváltani a bennük elrejtett kódot!

A kódot az SMS-ben az ajánlat ideje alatt vásárolt eszközhöz tartozó SIM-kártyáról küldd el.

 Októberi videók

Online bántalmazás

Online játékok és zaklatás

Hamis profil

A ProSuli digitális oktatási programunkban már hatalmas tudásanyag gyűlt össze a biztonságos netezés témájában; a prosuli.hu oldalon további TudatosNet videókat és egy tudásfelmérő kvízt is találsz.

A ProSuli projekt iskolákat fog össze és támogatja a digitális újításra nyitott pedagógusok munkáját, tanári közösséget épít, és országszerte szupergyors mobilnet hozzáféréssel segíti az iskolák digitális útra lépését. A program az évek során felhalmozott tapasztalatokat felhasználva az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Oktatási Hivatal) által akkreditált – jelenléti vagy online - képzést is biztosít bármely - akár ProSuli iskolákon kívüli - pedagógus számára. A tanárok digitális képzése mellett a program látókörébe beletartozik a szülők és gyerekek támogatása a tudatos, biztonságosabb nethasználatban.


Gyakran ismételt kérdések

Minden videóban látott kupont havonta egyszer tudsz felhasználni.

Az adott hónapon belül bármikor, tehát ha hónap végén váltod be, akkor onnan számoljuk az egy hetet. Amennyiben az előző havi TudatosNet egy heti korlátlan belföldi adatot még aktív, abban az esetben nem tudod a lejártáig megrendelni a következő havi adatod.

Augusztus és november között havonta kerülnek majd fel új videók, minden hónapban kiválogatott videókban egy új kódot fogsz találni.

Az egy hetes korlátlan belföldi internetezésre jogosító kupont csak az augusztus 21 és szeptember 17 között Yettel XS+, Yettel S Net+, Yettel S Talk+ vagy Yettel M Talk+ tarifacsomaggal 24 havi készülékhűséggel vásárolt Samsung Galaxy A14 okostelefon vagy Lenovo Tab M10 HD 32 GB 2. gen. tablet mellé tudod beváltani, valamint Yettel Hordozható Internet 30 GB, Yettel Hordozható Internet 80 GB, Yettel Hordozható Internet 250 GB tarifacsomaggal vásárolt Lenovo Tab M10 HD 32 GB 2. gen. tablet mellé aktiválható.

Ellenőrizd a lentieket:

  • A promóciós időszakban vásároltál a fenti készülékekből a fenti tarifacsomagokkal.
  • Az aktuális havi videókban találtható kódot küldted el a 1744 telefonszámra.
  • A kódot még nem használtad fel ebben a hónapban.
  • A kódbeváltás alatt már nem érvényes a korábbi hónapban aktivált 1 heti belföldi korlátlan interneted.
  • Az SMS-t az új készülékedről küldted el az ahhoz tartozó SIM kártyával.

Nem, csak belföldön tudod használni a kuponos egy hetes korlátlan neted.

A promóció 2023. augusztus 21. és 2023. szeptember 17. között érvényes a Yettel bármely csatornáján a promóciós időszakban vásárolt 24 havi hűséggel kötött lakossági számlás, Yettel XS+, Yettel S Net+, Yettel S Talk+, Yettel M Talk+ tarifacsomaggal rendelkező ügyfeleink számára Samsung Galaxy A14 okostelefon vagy Lenovo Tab M10 HD 32 GB 2. gen. tablet egyidejű vásárlása esetén, valamint Lenovo Tab M10 HD 32 GB 2. gen. tablet Yettel Hordozható Internet 30 GB, Yettel Hordozható Internet 80 GB, Yettel Hordozható Internet 250 GB tarifacsomaggal hűségvállalás nélkül is elérhető. 2023. augusztus 21. és 2023. november 30. között havonta frissítjük a videóinkat a Legyél tudatos digitálisan - Yettel oldalon, melyek havonta új SMS kódot fognak tartalmazni. Az adott havi videókban található kuponkód a promócióban résztvevők számára az érintett hónapban egyszer beváltható augusztus 2023. augusztus 21. és november 30. között. A kupon beváltásával kapott korlátlan mobilnet belföldi internetezést biztosít, mely adatkeret a megrendeléstől számított 7 napig használható fel. A szolgáltatást minden esetben az ügyfélnek szükséges megrendelnie SMS-ben.