Iskolakezdés ajánlatunk

Készülj velünk a tanévkezdésre!


 

Legyen szó kicsiről vagy nagyról, mindenki számára van egy jó ajánlatunk a sulikezdéshez! Válassz a tanévkezdéshez ajánlott okoseszközeinkből, amely mellé egy TudatosNet tudáspakkot is készítettünk a Forbes-szal együttműködésben. Ezzel A szülők nagy mobilkönyve kiadványunkkal a szülőknek is szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy biztonságosan élvezhessék a netezés élményét és biztonságban tudhassák gyermekeiket is.


Kicsiknek és nagyoknak ajánlott eszközeink:


 

Xiaomi Redmi Note 11 tanévkezdéshez


Xiaomi Redmi Note 11

5000 mAh akkumulátor, 33W-os gyorstöltéssel

online 5 199 Ft kezdőrészlettel

Yettel Prime tarifával

Megnézem

Lenovo Tab M10 FHD Plus tanévkezdéshez

 

Lenovo Tab M10 FHD Plus 

5000 mAh akkumulátor, 10,3" kijelző

online 0 Ft kezdőrészlettel

Yettel OtthonNet Lite tarifával

Megnézem

 

Samsung Galaxy Tab A8 tanévkezdéshez

 

Samsung Galaxy Tab A8 

7040 mAh akkumulátor, előlapi kamera

online 0 Ft kezdőrészlettel

Yettel OtthonNet Lite tarifával

Megnézem

 

Xplora X5 Play tanévkezdés

 

Xplora X5 Play

helymeghatározás, biztonsági zóna, kamera

online 0 Ft kezdőrészlettel

Yettel Mini tarifával

Megnézem 


App erica popup 2x

 

Keresd a Yettel alkalmazáson

Tudod, hogy mi történik a gyerekeddel a neten? Tarts velünk és olvasd el A szülők nagy mobilkönyvét!
A Forbes-al együttműködésben létrehozott kiadvánnyal segítséget nyújtunk abban, hogy gyermeked biztonságban tudd a digitális térben is.
A TudatosNet-et a gyerekekre leselkedő valódi veszélyek gyakorlati és életszerű megközelítésére szántunk. A tudáspakkot 14 különböző témára osztottuk fel és minden héten egy téma feldolgozására küldünk emlékeztetőt a telefonodra, hogy biztosan ne maradj le, a TudatosNet tartalmakról.  Aktiváld a TudatosNet-et a Yettel Applikációban.

Letöltöm


Érdekel, hogy lehetsz tudatosabb szülő digitálisan?

Felelős vállalatként a Yettelnél alapvető feladatunk, hogy segítsük az embereket az internet előremutató használatában, tisztában legyenek a pozitív oldalaival és megismerjék annak veszélyforrásait is. 
A Yettel és a Forbes együttműködésében most egy olyan tudáscsomag született, amellyel irányt szeretnénk mutatni, hogy szülőként - eltérő érdeklődésünk és online rutinunk ellenére - hogyan lehetünk gyermekünk segítő partnerei az online térben is.
 A szülők nagy mobilkönyve kiadványunk 14 fejezetben dolgozza fel a területet érintő legfontosabb témaköröket. Reméljük, hogy ez az oldal sok kérdésre ad választ, és segít eligazodni a gyermekeinknek az internet veszélyes és sokszor feltérképezetlen világában.

Megnézem