Drivey flotta kontroll

Yettel Drivey -  flottakövetés szolgáltatás

Kövesd nyomon gépjárműparkod helyzetét csupán egy böngésző segítségével, bármely eszközről a Yettel okosautó megoldásával! Egyszerűen használható és telepíthető. Nincs szükség szakemberre.
 valós idejű járműkövetés   riasztások   a gépjármű és a sofőr ellenőrzése   zónakijelölés  ​​​​​​​
Ha érdekel ajánlatunk, kérj visszahívást szakértő kollégánktól.
Yettel Drivey 2 csomag
500 MB
meghatározott célú adatforgalmazásra
Valós idejű nyomonkövetés

belföldön és az EU 1. díjzónában, gépjármű flotta követésre üzleti ügyfeleknek

Yettel Drivey 4 csomag
15GB
mobilinternet elérésre
Valós idejű nyomonkövetés

belföldön és az EU 1. díjzónában, gépjármű flotta követésre üzleti ügyfeleknek

Érdekel ajánlatunk? Kérj visszahívást!

Szakértő kollégáink segítségedre lesznek az igényfelmérésben.
Célunk az, hogy vállalkozásod számára a leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtsuk.
Keress minket!

Miért előnyös vállalkozásod számára?
 

Egyszerűen beszerelhető, könnyen megtanulható a rendszer üzemeltetése, nincs szükség hozzá szakemberre 
Valós idejű adatok segítségével nyomon követheted a gépjárművek aktuális helyzetét, optimalizálhatod az erőforrásokat
Folyamatos információt kapsz a járművek teljesítményéről, a vezetési stílusokról, ezáltal optimalizálható az üzemeltetési költség

Zónahatár jelölhető ki és beállítható riasztás arra az esetre, ha valamelyik jármű elhagyja a kijelölt területet
 
Ha a wifi hotspot verziót választod, akkor szállítmányaid a legfrissebb online közlekedési információk segítségével gyorsabban juthatnak célba
Egyszerűen felépítheted a felügyeleti rendszeredet az applikációval vagy a webes felületettel
 


A szolgáltatás csak  OBD2 típusú porttal rendelkező gépjárműbe beszerelve használható. Rendelj hozzá ODB2 hosszabbító kábelt!


Jó tudni a működésről!
A kezdőképernyőn a gépjármű helyzetét és műszaki adatait folyamatosan követni tudjuk. Az adatfrissítés nem tökéletesen valós idejű, néhány másodpercet igénybe vesz, míg az adatok feltöltődnek (kb.10-20 másodperc). Emiatt előfordulhat némi késés a kezdőképernyőn megjelenített adatokban, vagy például egy kereszteződésnél az eszköz máshova rajzolhatja a térképen az útvonalat, mint ahol az autó tényleges járt.
Az eszköz első használatakor ugyancsak lehet némi késés az gépjármű információinak megjelenítésében, a kezdőképernyőn megjelenített adatokban, vagy az utazás rögzítésében. Emellett ajánlott az applikációt havonta újraindítani. A Drivey eszköz webes felülete a http://drivey.biz/web oldalon érhető el.

 • A „Drivey” havidíjas szolgáltatáscsomag - a Drivey 2G és Drivey 4G tarifák árai e-Komfort csomag igénybevétele esetén kerülnek alkalmazásra (az e-Komfort csomag feltételeinek megszegése esetén bruttó  300 Ft díj kerül felszámításra Drivey 2 csomagnál, és bruttó 1000 Ft Drivey 4 csomagnál)
 • A Drivey 2 szolgáltatás esetén a havidíjban foglalt adatkeret erejéig lehetséges a speciális és meghatározott célú adatforgalmazás
 • A Drivey 4 szolgáltatás esetén a  megjelölt adatkeret erejéig (15 GB) speciális és meghatározott célú adatforgalmazást, illetve mobil internet elérést tesz lehetővé,
 • A szolgáltatás használatát biztosító SIM kártya kizárólag a szolgáltatáscsomaggal együtt kerül értékesítésre előre beépítetten OBD2 porttal rendelkező Drivey készülékkel együtt.
 • A „Drivey” szolgáltatáscsomagok nem alkalmasak hanghívások lebonyolítására, SMS és MMS küldésére és fogadására, MobilVásárlás szolgáltatások és Mobil-tartalomszolgáltatás igénybevételére.
 • A „Drivey 2” szolgáltatáscsomaggal kizárólag 2G-s adatátviteli technológiával, az egyidejűleg értékesített, készülékbe beépített SIM kártya útján lehetséges az adatforgalmazás, , nem alkalmas internet-hozzáférési szolgáltatás igénybevételére, kizárólag a készülék használatához, annak gépjárműkövetési funkcionalitásához kapcsolódó szükséges adatforgalmazást biztosítja
 • A Drivey 4 szolgáltatáscsomaggal kiegészítő, kényelmi jelleggel lehetséges bármely típusú mobil internet elérést biztosító adatforgalmazás 3G, 4G/LTE, illetve 4G+/LTE-A adatátviteli technológia útján, illetőleg a szolgáltatáscsomaggal együtt értékesített készülék wifi-hotspot funkciójának segítségével, más ehhez csatlakozó internet-elérést lehetővé tevő eszközökkel.
 • A Drivey szolgáltatáscsomagokba foglalt adatkeret belföldön, valamint az EU 1. roaming díjzónában használható fel
 • A Drivey 4 szolgáltatáscsomag mellé kizárólag meghatározott, további adatforgalmat biztosító kiegészítő adatforgalmi szolgáltatások vehetők igénybe, más típusú kiegészítő szolgáltatás nem rendelhetők meg.
 • A szolgáltatáscsomagokban foglalt időszaki adatforgalmi keret leforgalmazása után az adatforgalmazás forgalmi díja 0 Ft, de az adatforgalmazás sebessége lassításra kerül: az elérhető elméleti maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps.  A sebességkorlátozás a Drivey 4 szolgáltatáscsomag esetén további adatkeretet tartalmazó kiegészítő adatforgalmi szolgáltatás vásárlásával feloldásra kerül. A lassítás az új számlázási ciklus kezdőnapján, legkésőbb annak végével megszűnik.
 • Drivey szolgáltatások esetén a csomagváltás kiozárólag Drivey2-ről Drivey 4 szolgáltatásra lehetséges
 • A szolgáltatáscsomag megrendelésekor az első számlázási ciklusban tört (időarányos) havidíj kerül kiszámlázásra, amelynek megfelelően időarányos adatmennyiség is használható fel.
 • A Drivey szolgáltatás adataihoz az előfizető a saját eszközére telepített alkalmazással fér hozzá, mely a Google Play Store-ból és az Apple Store-ból tölthető le (Drivey for Yettel). A Huawei típusú telefonokon, melyek nem támogatják a Google szolgáltatásokat, az applikáció nem érhető el.
 • A „Drivey 4” szolgáltatáscsomaggal történő adatforgalmazásra a Yettel értékesítés alatt álló mobilinternet-szolgáltatásaira vonatkozó – az adott Előfizető esetében alkalmazandó – ÁSZF Díjszabásokban foglalt általános szabályai irányadóak.
 • Az adatmennyiség kerekítése és kiszámlázása során a forgalomszámítás alapja: Drivey 2 esetén: 1kbyte, Drivey 4 esetén: 0,01 MByte  
 • A szolgáltatáscsomaghoz tartozó kínált sávszélesség a belföldi használat esetén, mivel eltér, mindkettőre, Drivey 2: 240/240kbit/sec  Drivey 4 esetén: 150/50MB/sec
 • Kiegészítő szolgáltatás csak a Drivey 4 -hez érhető el: 10GB további adatforgalmat biztosító opció
 • A havidíjak a Drivey 2 és a Drivey 4 szolgáltatásnál is 12 havi hűségszerződés esetén érvényesek.
 • A Drivey szolgáltatások visszavonásig elérhetők