var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

irodai internet megoldások

Mi a Yettelnél tudjuk, hogy minden vállalkozás más, különböző igényekkel.
De egy biztos, a digitalizáció mindenkit utolér.
 

A home office, az online meetingek és konferenciák, a felhő megoldások ma már mindennapjaink része. Ezzel együtt a biztonságos és gyors hálózat igénye is. Egyre többen vágnak bele a vállalkozói létbe és egyre többen igénylik a vállalatoktól, hogy heti pár alkalommal otthonról dolgozhassanak. Ehhez pedig megbízható, gyors kapcsolatra van szükség.

Irodai internet megoldásaink az igényeknek megfelelően többfélék, hogy megtaláld a vállalkozásod számára leginkább megfelelőt. 
Bármelyik technológiát is választod, a Yettel megoldások stabil és megbízható internetet kínálnak.os
t k


Technológia szerinti internet típusok a Yettel kínálatában: 

5G  1000 promo

5G internet

  • Új generációs 5G hálózat, amely mind a nagyobb sebesség, mind a stabilitás terén segíti a vállalkozás kiemelkedő működését.
  • Területi lefedettség szerint érhető el, de a lefedettség folyamatosan bővül, ahogy fejlesztjük hálózatunkat.
  • Szakszerű beszerelést igényel kiszállással, amit profi szakember végez. 

Irodanet Pro

Korlátlan adatkeret
akár 1000 Mbit/s letöltési sebesség


 

Nézd meg elérhető-e nálad

irodanet ikon

4G internet

  • Hordozható mobilinternet akár 0 Ft-os WiFi routerrel.
  • Az országos lefedettség által dolgozhatsz bárhonnan úgy, ahogy az irodádból.
  • Akár 300 Mbit/s letöltési sebesség, akár 500 GB adatkeret.
  • Egyszerű beüzemelés, nem igényel szakembert.
     

25 GB - 500 GB Mobilinternet

25 GB - 500 GB adatkeret
0 Ft WiFi routerrel


 

Válassz tarifacsomagotAz akár 1000 Mbit/s-es sebesség 5G hálózati lefedettséggel rendelkező területen, megfelelő vételi adottságok mellett, ZTE MC7010 típusú kültéri modem használatával, a modem belső tápegységére CAT6 UTP kábellel csatlakoztatott, 2.5 GbE LAN interfésszel rendelkező számítógép igénybevételével érhető el.

Gyakran ismételt kérdések IrodaNet üzleti internet szolgáltatásokkal kapcsolatban

Nézd meg, mely Yettel IrodaNet szolgáltatásunk érhető el Nálad, és most új előfizetéssel, 24 hónap hűség vállalása mellett 3 hónapig havidíjmentesen használhatod a szolgáltatást. 
A tarifacsomag havidíját majd csak a 4. hónaptól kell fizetned a szerződésedben foglaltak szerint. Az IrodaNet csomagokhoz tartozó routerek havi bérleti díja 24 hónap vállalt bérleti szerződéses hűség esetén 0 Ft/hó (kivéve prémium routerek).

Ha az első 30 napban nem lennél elégedett a szolgáltatással, vagy mégis meggondolnád magad, kötelezettségek nélkül vissza tudod mondani. Ehhez nincs más dolgod, mint jelezni felénk a döntésed és ezután tájékoztatunk, hogy a nálad lévő router típusától függően milyen további teendőid vannak.
Az IrodaNet Pro szolgáltatás esetén a 30 napon túli elállás esetén 10.000 Ft felmérési és 20.000 Ft létrehozási díjat terhelünk ki a tarifához tartozó kötbéren túl.
 

Az ajánlat 2022. május 24-től visszavonásig érvényes kisvállalkozói üzleti ügyfelek számára. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható, egyéni felhasználásra. Roaming szolgáltatás nem elérhető Yettel irodai internet tarifacsomagok esetén, valamint a korlátlan adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes. A szolgáltatás által garantált le- és feltöltési sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira való tekintettel 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE, 5G technológia esetén egyaránt 0 Mbit/sec.

A szolgáltatás adószámmal rendelkező kisvállalkozói üzleti ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet. Amennyiben a szolgáltatás elérhető a címeden, és szeretnéd megrendelni, küldd el nekünk érdeklődésed, és kollegánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.


IrodaNet és IrodaNet Basic esetében pár lépésben Te magad tudod beüzemelni a routert. 
IrodaNet Pro esetén egy profi szakember fog az előre egyeztetett időpontban kimenni és telepíteni az eszközt. A megrendelést követő munkanap 17 óráig fogunk keresni időpont-egyeztetés miatt és az ezt követő 5 munkanapban fogjuk telepíteni a szolgáltatást.

További segítséget a beszereléshez itt találsz

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért egyes tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe. E-Komfort csomagunkat a vásárlás folyamán, az Elektronikus számla számlázási mód kiválasztásával veheted igénybe.  A csomag megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel vagy a Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft.

Az irodai internetszolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő, IrodaNet Pro esetén képes 3600 Mhz frekvencián 5G hálózaton működni.

Napjaink vállalkozásainak és vállalatainak működése napról napra egyre komplexebbé válik, aminek menedzseléséhez és fejlesztéséhez elengedhetetlenek a hatékonyan működő digitális eszközök és az internet. Tekintve, hogy a mai munkák javarészt megoldhatatlanok jó minőségű internetkapcsolat nélkül, minden egyes hálózatszakadozás, -kimaradás vagy -túlterheltség meggátolhatja a megbízások ütemtervének fenntartását, és forintban mérhető károkat okozhat.
A gördülékeny és prosperáló munkavégzés érdekében ezért fontos, hogy az  irodában ülő alkalmazottak mind megkapják a feladataik elvégzéséhez szükséges stabil és biztonságos internet-hozzáférést – legyen szó kis- és közévállalkozásról vagy egy hatalmas multinacionális cégről.

Az elmúlt években nagymértékben megnövekedett a mobiltelefon-használat, és ezáltal az adatforgalom-kiszolgálás is. Ennek következtében szükség volt egy újgenerációs mobilhálózat bevezetésére, ami modernizálja a 4G által biztosított sávszélességet, válaszidőt, stb.
Ennélfogva az 5G mobilkommunikációs hálózat más frekvenciatartományban, illetve sokkal nagyobb kapacitással működik, aminek köszönhetően jelentős mértékben megnöveli a sávszélességet és az adatátviteli lehetőséget. Akár 10x gyorsabb, és akár fele annyi idő alatt képes válaszolni, mint a 4G. Kiemelkedő előnye, hogy 1 km²-en, 1 millió eszközt képes ellátni egyszerre.

Az 5G technológia elsöprő előnye, hogy a nagy kapacitásának hála sokkal nagyobb lefedettséget tud biztosítani a szélessávú mobilos hálózatok számára. Emellett hozzájárul a digitális eszközök közötti gépi kommunikációhoz, valamint annyira gyors válaszidőt produkál, ami csökkentheti az energiafelhasználást és még az eszközök akkumulátorainak élettartamára is pozitív hatást gyakorolhat.
Összegezve tehát, az 5G hálózat egyszerre biztosítja a nagyobb sebességet, és ugyanazon időben a válaszidő csökkenését is. Ezáltal sokkal több adatot lehet nyerni sokkal rövidebb idő alatt, sokkal több eszközt tud kiszolgálni 1 km²-en belül, amivel pedig elkerülhető a hálózatok túltelítődése. Így minden minden internetes tevékenység hatékonyabbá válik – például csökken a különböző fájlok letöltési ideje.

Az 5G mobilhálózat előnyei elsősorban azoknak jelentenek hatalmas újdonságot, akik nap mint nap, nagy csapattal, közösen, egy helyről végzik a munkájukat. A stabil internethozzáférés, a megnövekedett sávszélesség és a gyors válaszidő lehetőséget ad a mindennapos munka kifogástalan minőségének állandó fenntartására, ezért üzleti ügyfeleinknek kiemelten ajánljuk a Yettel irodaNet Pro 5G tarifacsomagot.
Az ajánlat mellé egy 3 hónapos, ingyenes próbaidőszak is jár, ami alatt egyáltalán nem kell havidíjat fizetni. Amennyiben nem lennél elégedett az IrodaNet előfizetéseddel, kötbérmentesen lemondhatod 30 napon belül.