Samsung Galaxy Note20 Ultra 256 GB Dual SIM, misztikus fekete

A minimalista kialakítás része a finom részletekkel és transzcendens színekkel kiemelt fémtest, valamint a tartós Corning® Gorilla® Glass VictusTM - a Samsung okostelefonok eddigi legtartósabb üvege.1, 2 Minden Galaxy Note20 és Note20 Ultra készüléket egy hozzá illő S Pen toll kísér.

Az S Pen toll egyetlen koppintásával a kézírás kijavítja magát, ha bizonyos szögben írsz, így olvashatóan és rendezetten tárolja a jegyzeteket. Sőt, olyan szöveggé is alakíthatod, amelyet másolhatsz és beilleszthetsz. Ezután exportálhatod a jegyzetet PPT vagy Word fájlként az egyszerű megosztás érdekében.

4500 mAh
akkumulátor
256 GB
tárhely
108+12+12MP
hátlapi kamerák
UHD 8K
video
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Note20

Lenyűgőző és hatékony kialakítás

Az első olyan Samsung innováció, amely egyesíti a tollat a telefonnal: a Note egy teljesen új világot teremtett meg.  Ez a készülék nem a megszokott értelemben vett Samsung okostelefon. Ez egy zsebre tehető számítógép, a játékok új világa mobil eszközön, egy kiváló minőségű 8K kamera és szerkesztőeszköz.

A minimalita kialakítás része a finom részletekkel és transzcendens színekkel kiemelt fémtest, valamint a tartós Corning Gorilla Glass VictusTM - a Samsung okostelefonok eddigi legtartósabb üvege.

Mindkét méret kellően széles felületet biztosít a munkához és lenyűgöző a játékokhoz.

  • Galaxy Note20: Lapos Infinity-O Display, határtalan kijelző, 192 gr
  • Galaxy Note20 Ultra: Lekerekített Infinity-O Display, határtalan kijelző, 208 gr

A Samsung okostelefonok legélénkebb és legfényesebb kijelzője 1500 nites valósághű színt biztosít még erős napsütésben is, és kíméli a szemet.

Note20 kijelző

Galaxy Note20 akkumulátor teljesítmény

  • Rengeteg energia a Galaxy Note-on
  • Hosszú órákon át tartó intelligens akkumulátor
  • Egy teljes töltés hosszú órákon át tartó használatot biztosít
  • A Galaxy Note20 és a Note20 Ultra készülékek 4300 mAh (tipikus) és 4500 mAh (tipikus) intelligens akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek hatékonyan használják az energiájukat, így hosszú órákon át kitartanak.

Note20 aksi

Kamera

8K Videórögzítés:  Rögzítsd a körülötted levő világot a lehető legnagyobb felbontásban, okostelefonon

A 4K UHD-nél négyszer nagyobb felbontás sokkal több részletet és élesebb felvételeket garantál – most pedig a 8K videók mellé rendezői szintű vezérlés is jár. Vedd magadhoz az irányítást a Professzionális videó üzemmódban elérhető ISO, zársebesség, manuális fókusz és egyéb beállítási lehetőségek révén. Forgass akár 24 fps sebességgel, és a még erőteljesebb mozifilmes hatás érdekében válassz a 16:9-es és 21:9-es oldalarányok közül.

120 FPS-os FHD felvételek: Élő felvételek, akár a rögzítés pillanatában

Állítsd a kamerát 120 fps sebességre a szupersima, részletgazdag felvételekhez. Dolgozz valós időben vagy lassíts a lassított felvételekhez, kevesebb torzulással és remegéssel, és sokkal több akcióval! Visszajátszáskor a kijelző automatikusan átáll 120 Hz-re a tökéletes hatás érdekében
 

Az eddigi legerősebb Samsung S Pen

Úgy működik, mint egy igazi toll. De sokkal több annál.
A 120 Hz-es Infinity-O Display, határtalan kijelző gyorsasága még pontosabbá teszi az S Pen tollvonásait, így természetesen tudsz vele írni. Ezen kívül az S Pen rendelkezik Bluetooth funkcióval is, amelynek révén vezeték nélkül vezérelheted vele a telefont.

Jegyzet a lezárt képernyőn: csak kapd elő az S Pent

Írj hozzá valamit a teendőid listájához, vagy írd le gondolataid a telefonod feloldása nélkül, majd rögzítsd a képernyőre, vagy keresd meg a Samsung Notes alkalmazásban.

Képernyőre írás: képernyőfotó jegyzetekkel

Gyorsan írj megjegyzést az általad olvasott cikkhez, vagy adj hozzá egy kis díszítést a talált fényképhez.

Okosabb, mint az átlagos jegyzettömb.

A legújabb Note készülék olyan dolgokra képes, amelyről egy PC csak álmodik.

S-Pen


 

Galaxy Note 20 kijelző

Az eddigi legélénkebb és legfényesebb kijelző, amelyet Samsung okostelefonba építettek.
A Galaxy Note20 Ultra készülék Dinamikus AMOLED 2X Infinity-O Display, határtalan kijelzője 1500 nites képpel biztosítja a színpompás, tükröződésmentes megjelenítést, még erős nappali fényben is.

A 120 Hz-es frissítési ráta hihetetlenül folytonos megjelenítést biztosít


 

Mi van a dobozban?

Csomagold ki az alapvető tartozékokat, hogy megfelelően nekikezdhess a Galaxy Note20 and Note20 Ultra élményednek. Amit az eddig legerősebb Note készülékhez kapsz:

Note20 unboxing

 

  1. A 120 Hz-es képernyő selyemsimává teszi a görgetést, és hihetetlenül érzékennyé az érintéses műveleteket.
  2. Így az S-Pennel történő írás is olyan érzést kelt, mintha valódi tollal írnál.
  3.  Intelligensen érzékeli, amit csinálsz, és automatikusan megváltoztatja a frissítési gyakoriságot, ezzel növelve az akkumulátor élettartamát és több időt biztosítva a szórakozásnak.

Ez a készülék nem a megszokott értelemben vett okostelefon. Ez egy Samsung csúcstelefon.

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.