Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 128GB, fekete

Egyedi dizájn: kiváló hordozhatóság: összehajtva kis helyen is elfér a készülék. 6.7" Dinamikus Amoled 2x kijelző 10-120Hz-es adaptív képrfissítési rátával, valamint Ikonikus 1.9" Fedlapi kijelzővel. Hajlított mód: Egyedi Kamera Élmény: Készíts kéz nélküli szelfiket vagy videófelvételeket. A Duál Előnézettel a hátlapi kamerával készíthetsz szelfit, ráadásul láthatod a fedlapi kijelzőn a készülő fotót vagy videófelvételt. Optimalizált appok: Számos applikáció felülete optimalizálva lett a Hajlított módhoz, valamint a Többablakos nézettel egyszerre két applikációt is tudsz kényelmesen használni, hogy még produktívabb legyél. Lenyűgöző teljesítmény: IPx8-as  vízállósági minősítés,  erőteljes processzor, és ultragyors 5G képes kapcsolat

AMOLED 2x
kijelző
3300 mAh
akku
2640 x 1080
kijelző
12 MP
kamera
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.