Samsung Galaxy Z Fold 3 5G 256GB, fantomezüst

Még ellenállóbb dizájn: IPx8-as vízállósági minősítés, Gorilla Glass Victus az előlapon és a hátlapon is, még ellenállóbb aluminium keret. Lenyűgöző látványélmény: 120Hz-es képfrissítési ráta a fedlapi kijelző esetében is. 7.6"-es Dinamikus AMOLED 2X főképernyő,  valamint kijelző alá rejtett kamera a zavartalan látványélményért. Hajlított mód segítségével a felső képernyőn részt vehetünk egy videókonferencián, míg az alsó képernyőn jegyzetelhetünk az S Penünk segítségével. Optimalizált multitasking: A nagy képernyőhöz lettek optimalizálva a legnépszerűbb applikációk, egyszerre több appot is kényelmesen lehet használni a Többablakos nézetnek hála, növelve ezzel a produktivitást . A Z Fold3 az első hajlítható kijelzős Galaxy készülék S Pen támogatással.

256 GB
ROM
AMOLED 2x
kijelző
4400 mAh
akku
7,6"
kijelző
A készüléket a kiválasztott színben jelenleg nem értékesítjük.
Böngéssz a készleten lévő készülékeink között!
1

Technikai részletek

Online vásárlás gyakran ismételt kérdések

Az online felületen megjelenített információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

A készülékek kijelzőjén látható képek illusztrációk, a bemutatott készülékeknél színbeli eltérés előfordulhat, az elérhető szín- és típusválasztékról tájékozódjon a Yettel üzletekben.

Fenti ajánlataink Yettel Előfizetői szerződéssel érhetőek el. Egyes tarifákra vonatkozó ajánlatunk hűséggel együtt érvényes, melyben az Előfizető vállalja, hogy számlás előfizetés esetén az ajánlatban meghatározott időtartamig az Előfizetői szerződését nem mondja fel, nem függeszti fel és a Yettel által történő felfüggesztésre, kikapcsolásra nem ad okot.

A vásárlás során forgalmi előleget kérhetünk.

Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. 
Az "utolsó darabok" megjelöléssel ellátott készülékek értékesítése a készlet erejéig tart, ezért csak egyes értékesítési pontokon érhetők el.