Kábel nincs,
OtthonNet van

Próbáld ki OtthonNet tarifánkat 3 hónapig 0 Ft-ért!

Megadom a címem

Add meg a címed!
Nézd meg, hogy melyik internet csomag érhető el nálad.
Nem találod a címed?
Netezz bárhonnan

Nem csak otthon használhatod! Vidd magaddal bárhová és élvezd a villámgyors internet élményét.
 

 • Korlátlan adatkeret, belföldön.
 • OtthonNet Bárhol Mód szolgáltatásunkkal magaddal viheted belföldön, 30 naponta 10 napra, külön díj nélkül
 • Az OtthonNet Bárhol Módot a Yettel alkalmazásban aktiválhatod

Yettel alkalmazás

Egyszerű beüzemelés

Otthoni internet szolgáltatásodat szakértő segítsége nélkül, saját magad egyszerűen be tudod üzemelni otthonodban
 

 • Gyors és kényelmes, nincs szükség időpont egyeztetésre
 • Egyszerű beüzemelés videós útmutatóink segítéségével
 • Szakértői díj fizetése nélkül, ingyenesen


 

OtthonNet csomagok
Add meg a címed, ahol a szolgáltatást használni szeretnéd, és mutatjuk, mely csomagok érthetőek el nálad
OtthonNet
 • Korlátlan letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 5G-képes router bérlet
OtthonNet Basic
 • Akár 50 Mbit/s letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 4G-képes router bérlet
OtthonNet
 • Korlátlan letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 5G-képes router bérlet
OtthonNet Basic
 • Akár 50 Mbit/s letöltési sebesség
 • Korlátlan adatforgalom belföldön
 • Gyors és egyszerű beüzemelés
 • 4G-képes router bérlet

Gyakran ismételt kérdések

A mobil netes hálózatok negyedik generációját nevezzük 4G-nek - míg a jelenleg elérhető leggyorsabb hálózat az 5G. Ahogy a 3G-hez képest a 4G óriási előrelépést jelentett sebességben, úgy az 5G is sokkal gyorsabb, mint elődei. De ez csak egyike a nagy előnyeinek.

Az 5G akár tízszer olyan gyors letöltésre képes, mint elődje, a 4G. Emellett a reakcióidő is kisebb: akár fele akkora, mint az eggyel korábbi generációnál. Végül, de nem utolsósorban az 5G hálózatra tízezerszer(!) több készülék csatlakozhat azonos területről, mint a 4G-re: négyzetkilométerenként akár 1 millió eszközt is képes kiszolgálni

A Yettel 5G és 4G hálózata két különböző tecnhológiát képvisel: ahhoz, hogy egy-egy eszköz csatlakozni tudjon valamelyikhez, 4G, illetve 5G-képesnek (szakszóval: kompatibilisnek) kell lennie. Mivel OtthonNet tarifánkkal lehetőség van az 5G-hálózat használatára, így ezzel kompatibilisnek kell lennie a routernek.
A legtöbb 5G kompatibilis router képes a 4G hálózathoz is csatlakozni, ha az 5G nem elérhető, fordítva viszont ez nem jellemző: a 4G routerek a régebbi technológiát képesek csak kezelni, amelynek a maximális letöltési sebessége jóval alacsonyabb.

A Yettel OtthonNet tarifa mellé nem ugyanazt a készüléket adjuk mindenkinek, így a pontos funkciók modellenként eltérhetnek. Közös ugyanakkor mindegyikben, hogy Wi-Fi 6 technológiát használnak, melynek fontos eleme a korábbiaknál fejlettebb azonosítási és titkosítási megoldásokkal ellátott új biztonsági protokoll, a WPA3 .

A szolgáltatás lakossági ügyfelek számára érhető el.

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint ellenőrizni az általad megadott felhasználási címet. 
Ezek után add meg a személyes adataidat, ehhez kérjük készítsd elő személyes okmányaidat. Az adatok megadását követően már csak annyi dolgod van, hogy Yettel OtthonNet és OtthonNet Basic esetén kiválaszd a kiszállítás helyét és idejét

Az OtthonNet Basic és  OtthonNet tarifákat alapesetben az adott irányítószám területén tudod használni. Az OtthonNet Bárhol Mód segítségével azonban lehetőséged van az internetedet Magyarország területén belül hordozni. Ezt 30 naponta 10 napig ingyenesen megteheted, de ha több napot töltenél otthonodtól távol, akkor 2000 Ft-ért lehetőséged van további 10 nap hordozhatóság megrendelésére.

OtthonNet és OtthonNet Basic esetén: 

 1. Találd meg a legmegfelelőbb helyet az asztali routerednek. Ehhez segítséget találsz a yettel.hu/jelerosseg oldalon
 2. A SIM-kártyát törd ki a készülékhez tartozó méretben és helyezd bele a router SIM foglalatába. (Amennyiben üzletből hoztad el a routert, értékesítőnk már behelyezte neked a SIM kártyát)
 3. Kapcsold be a routert és csatlakozz a routeredhez valamelyik eszközöddel (Wi-Fi kapcsolat esetén írd be a routerhez tartozó jelszót)
 4. Yettel otthoni internet szolgáltatásod már készen is áll a használatra

A Yettel otthoni internet tarifák mellé adott SIM kártyáknál az egyébként a SIM kártyáknál megszokott, előre beállított PIN és PUK kódokat nem alkalmazzuk, azok eleve anélkül használhatók, így az ezzel kapcsolatos szabályaink nem irányadóak.  A szolgáltatás jellegére és tulajdonságaira figyelemmel ez hátrányt nem jelent, adott esetben a szolgáltatást érintő ügyfél által kezdeményezett változtatások esetében szükséges lehet a SIM kártya cseréje.

Célunk, hogy minél kevesebb papírt és erőforrást használjunk, védve ezzel környezetünket, ezért OtthonNet tarifacsomagjaink kizárólag beépített e-Komfort csomaggal vehetők igénybe.  A havidíj megtartásához számládat – az azon feltüntetett befizetési határidőig – a következő fizetési módok valamelyikével szükséges kiegyenlítened: banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, elektronikus felületen (pl.: fiok.yettel.hu oldalon, illetve a Yettel vagy a Wallet mobilalkalmazásokkal), belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával, továbbá ATM bankautomatán keresztül. A tarifacsomag megjelölt havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra. Az e-Komfort csomag nem teljesítésének díja havonta 1000 Ft.

Az otthoni internet szolgáltatásainkat lehetőséged van saját routerrel is használni, amennyiben az műszakilag megfelelő. 


A fenti címkereső segítségével tudod ellenőrizni, hogy milyen Yettel Otthoni Internet tarifacsomag érhető el nálad. A 3 hónapig 0 Ft havidíjú promóció 90 napos visszavételi lehetőséggel az OtthonNet tarifacsomagra érvényes, lakossági ügyfelek számára, 2023. szeptember 12-től visszavonásig. A tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás Szabályainak betartása mellett használható. A tarifacsomag havidíja az e-Komfort csomag feltételeinek teljesítése esetén kerül alkalmazásra.

OtthonNet Basic és OtthonNet esetén az adathasználat csak belföldön, az adott irányítószám területén érvényes.