Yettel Magyarország - Céginformációk

A vállalat 1994-ben Pannon GSM néven jelent meg a mobiltávközlési piacon, 2010-ben vette fel a Telenor Magyarország nevet; székhelye Törökbálint. A Telenor Magyarország tulajdonosa 2018. július óta a PPF Csoport, amely több piaci szegmensben végez befektetői tevékenységet, például a pénzügyi szolgáltatások, a távközlés, a biotechnológia, az ingatlanpiac és a gépipar területén, és számos országban van jelen Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában. 2019 októberében a Telenor Magyarországban 25%-os részesedést vásárolt az Antenna Hungária, amely évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak. Fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, valamint a vezeték nélküli üzleti távközlés. A Telenor 2022. március 1-től Yettel Magyarország Zrt., röviden Yettel néven működik. A névváltás egy széleskörű folyamat részeként valósult meg, amely a PPF Telecom Csoport három Telenor néven működő telekommunikációs vállalatát érintette, Magyarországon, Szerbiában és Bulgáriában. Tovább

Szolgáltatásaink


Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinek, amelyek megkönnyítik a kapcsolattartást és innovatív jellegüknél és környezeti hatásaiknál fogva hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

Részletek

Ügyfeleink


Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink valamennyi elvárásának megfeleljünk, és valódi értéket teremtsünk számukra.

Részletek

Szervezeti tagságok


Vállalatunk több szakmai és érdekvédelmi szervezet tagja.

Részletek

Minőségirányítás


Célunk, hogy a Yettel jövőképének és küldetésének megfelelően ügyfeleinknek a piacon elérhető legjobb minőséget és szolgáltatásokat nyújtsuk, valamint partnereinknek hosszútávon megbízható társa legyünk. Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti irányítási rendszert tartunk fenn és működtetünk.

Kapcsolat


Keress minket elérhetőségeinken!

Részletek