Akadálymentesség

Őszintén hiszünk a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációjának értékében és fontosságában, és tudjuk, hogy az infokommunikációs technológiának és szolgáltatásoknak, valamint szolgáltatásainknak jelentős szerepe van abban, hogy mindenki akadálymentes életet élhessen. Ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy szolgáltatásainkat minden ügyfelünk egyenlő eséllyel használhassa, ügyfélkiszolgálásunk is akadálymentesített legyen. 

Büszkék vagyunk arra, hogy aktív szerepet vállaltunk kidolgozásukban és elsőként csatlakoztunk azokhoz a vállalásokhoz, amelyeket a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) fogalmazott meg a hírközlési szolgáltatók számára e célok érdekében.

A HÉT akadálymentesítésre vonatkozó ajánlása

Amennyiben szeretnéd kipróbálni, hogy melyik általunk forgalmazott készülék vagy eszköz rendelkezik a számodra legmegfelelőbb kisegítő lehetőségekkel, ezt üzleteinkben megteheted. A kisegítő lehetőségekről az alábbi oldalon tudsz tájékozódni: www.gari.info
Ügyfeleink kényelme érdekében számos elektronikus ügyintézési csatornát biztosítunk, a hozzád legközelebb eső mozgáskorlátozottak számára akadálymentesen megközelíthető plázás üzleteink listáját pedig itt találod:
Találd meg a legközelebbi Yettel üzletet!

Magyar nyelven is elérhetővé vált a súlyos beszédzavarral küzdő gyermekek és felnőttek akadálymentes kommunikációját támogató alkalmazás, az AVAZ. Az applikáció magyar változatának anyagi hátterét a Yettel biztosította. Az AVAZ applikáció elsősorban azoknak készült, akik különböző betegségek miatt súlyos beszédzavarral küzdenek – azaz nem, vagy csak korlátozottan képesek beszélni –, de a képi megjelenítés és a modern mobil eszközök használatával mégis képesek lehetnek gondolataik megosztására, hogy a tágabb világgal is könnyen megértessék magukat. Az alkalmazás tehát az AAK módszert használó emberek számára teljes körű kép- és szövegalapú lehetőséget nyújt a verbális kifejezésre, szintetizált beszéd segítségével.  Az AVAZ letölthető iOS-re az AppStore-ban.

A Yettelnél villámgyorsan valósítjuk meg az álmainkat és tudatosan dolgozunk azon, hogy a munkakörnyezetünk és a vállalati kultúránk támogassa, hogy a megváltozott képességű és a fogyatékossággal élők kollégáink is minél könnyebben átélhessék a legjobb Yettel élményt. A Yettel a sokszínűséget és a befogadó szemléletet vállalati kultúrája részének tekinti, ezért olyan befogadó munkakörnyezet kialakítására törekszünk, ahol az egyének közti különbségeket tiszteljük és értékeljük. Az egyenlő munkafeltételek, a megfelelő karrieresélyek biztosítása, a hátrányos megkülönböztetés valamennyi fajtájának elutasítása a foglalkoztatási politikának fontos eleme. Telefonos ügyfélszolgálatunkon jelenleg többen is dolgoznak megváltozott munkaképességűeknek kialakított munkakörben, és a vállalat folyamatosan keresi a lehetőséget, hogy minél több ember számára biztosítsa ezt a megoldást.