Telefonszám-kereső

Tudakozódj a Yettel ügyfelek neve és telefonszáma után, vagy tudd meg egy számról, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik.
 


Segítség a kereséshez

Csak néhány adatra van szükséged ahhoz, hogy a telefonszám-kereső segítségével kiderítsd valaki elérhetőségét. A kereséshez nem lesz szükséged másra, mint egy telefonszámra, vagy egy névre/címre, illetve ezek kombinációjára, mely adatok megadása után a tudakozó azonnal tenni fogja a dolgát.

A tudakozóban keresni Mobiltelefonszám vagy Név/cím alapján lehet.

 • Telefonszámra kereséskor add meg a 7-jegyű mobiltelefonszámot az előhívóval együtt.
 • Név/cím alapján ilyen esetekre tudsz keresni:
  • Vezetéknév + (Keresztnév vagy irányítószám vagy település), vagy
  • Irányítószám + utca, vagy
  • Település + utca

Cégek esetében a Vezetéknév mezőben kell megadni a keresett cég nevét és a Település mezőben a székhelyét.


Rejtett telefonszámok kiderítése

Szolgáltatásunk nem terjed ki rejtett számok felderítésére, ugyanis azokhoz csak a mobilszolgáltatónak és a rendőrségnek van hozzáférése. Ha rendszeresen keresnek rejtett számról, amely már a mindennapi életed is befolyásolja, akkor javasoljuk, hogy fordulj a mobilszolgáltatódhoz és a rendőrséghez!

Tájékoztatunk, hogy az előfizetői címekről adatbiztonsági okokból nem adunk felvilágosítást. Előfizetői címekről kizárólag az ügyfélszolgálat adhat információt, de csak abban az esetben, ha az előfizető nem kérte az adatainak a titkos kezelését.
Tájékoztatunk továbbá, hogy jelen felület használata során a megkeresés tényét és eredményét a Yettel nem tárolja.

Fontos!
A tudakozó csak az első 20 találatot jeleníti meg. További adatok megjelenítése a keresés szűkítésével érhető el.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a Yettel Magyarország Zrt. titkos adatokról, valamint kártyás előfizetők adatairól nem ad tájékoztatást.Kihez tartozik a telefon által kiírt szám?

Az interneten gyorsan meg lehet találni a vállalkozások, hivatalok vagy üzletek elérhetőségeit, hiszen a legtöbb cég közzéteszi az adatait, azonban az olyan telefonszámok gazdájára nehéz fényt deríteni, amelyek magánszemélyek vagy internetes jelenlét nélküli szervezetek tulajdonában vannak. Az ismeretlen telefonszámokat nem mindenki hívja vissza szívesen, hiszen számtalan telefonos csalásra derült már fény, valamint az ügynökök és a kéretlen hívogatók is sokak tiltólistáján szerepelnek.

A jó hír az, hogy a magyar telefonszámoknak utána lehet nézni a neten: az olyan számok, amelyeknek az előfizetői hozzájárulást adtak ehhez, megtalálhatóak a szolgáltatók adatbázisában és bárki számára elérhetőek pár kattintással a mobilszám-kereső segítségével!


Ismeretlen telefonszám lenyomozása

Az internetnek köszönhetően számtalan lehetőség nyílik megkeresni egy adott személy elérhetőségét, vagy kideríteni, hogy kihez tartozik a szám, amelyről hívás érkezett a telefonodra. A nemzetközi telefonkönyv vagy az országos lefedettségű szakmai telefonkönyv segítségedre lesz a keresésben. Ha az ügyfelünk vagy, esetleg a keresett telefonszám vélhetően a Yettelhez tartozik, akkor a Yettel telefonszám-keresője másodpercek alatt segít megválaszolni kérdésed. Az ingyenes szolgáltatás a hét bármely napján, a nap 24 órájában használható, így igazán egyszerűvé válik az elérhetőségek ellenőrzése.


Szeretnéd tudni, hogy egy szám mely szolgáltatóhoz tartozik?

A 1748-as telefonszámon keresztül is lehetőség van bármilyen mobiltelefonszám szolgáltatójának lekérdezésére. Add meg a keresett telefonszámot, és megtudhatod, melyik szolgáltatóhoz tartozik.

 • 1748 felhívásakor meg kell adni a telefonszámot 06-tal kezdve és *-gal lezárva (pl. 06209876543*, 06309876543*, 06709876543*)
 • Amennyiben a megadott szám a T-Mobile vagy a Vodafone szolgáltatóhoz tartozik, a rendszer közli ezt és bontja a vonalat.
 • Amennyiben a lekért szám a Yettel előfizetője, a rendszer közli ezt, majd felajánlja a következőket:
 1. „Amennyiben az előfizető adatairól szeretne tudakozódni, nyomja meg az 1-es gombot vagy hívja a 1220-as számot. Amennyiben a megadott számra történő híváskezdeményezés illetve SMS üzenet küldés díjairól szeretne tájékozódni, nyomja meg a 2-es gombot.”
 2. Az 1-es gombot választva a 1220 főmenübe kerül, ahol a 8-as főmenüt választva a tudakozó menüt érheti el. A 2-es gomb megnyomását követően a rendszer bemondja a hívó aktuális tarifacsomagját, majd a tarifacsomagjának megfelelő 1220-as menüpontba irányítja az ügyfelet.

A lekérdezésre USSD kódokkal is lehetőség van, ez esetben a *126* körzetszám hétjegyű telefonszám# kódot kell elküldeni a hívásindító gombbal (pl.: *126*701234567#).


Emelt díjas számok tudakozója

Az alábbi listából megtudhatod, hogy melyik tartalomszolgáltatóé az emelt díjas szám, hol érhető el az ügyfélszolgálatuk, és mennyibe kerül az adott szolgáltatás díja.

Emelt díjas számok tudakozója