Sajtóközlemények

1-10 / 61 találatból

Díjmentes szolgáltatással cselezi ki a vastag betonfalakat a Yettel

A helyi WiFi a mobilhálózat „meghosszabbított karjaként” szolgál beltéren már a lakossági ügyfelek számára is

Az üzleti ügyfelek után 2023 decemberétől lakossági ügyfelei számára is díjmentesen hozzáférhetővé teszi a VoWiFi (Voice over WiFi) szolgáltatást a Yettel. A technológia segítéségével olyan épületekben és belső helyiségekben is elérhető válik a kiváló minőségű hanghívás és – arra alkalmas készülékeken – az SMS-küldés lehetősége, ahol a kültéri mobiljel már gyengébben érhető el, vagy be sem jut odáig: a telefonok a helyi vezeték nélküli internet (WiFi-hálózat) segítségével csatlakozhatnak a mobilhálózatra, teljes lefedettséget biztosítva az épületen belüli WiFi hatósugarán belül.

Tovább

Egy új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűsödik a parkolás a Yettelesek számára

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.

Tovább

Így szerzik be a karácsonyi ajándékokat a magyarok, és ekkora kedvezményt tartanak vonzónak

Meglepetéssel készül a karácsonyra a Yettel

A Yettel friss országos kutatása szerint idén tízből négy magyar fogyasztó többnyire online tervezi beszerezni a karácsonyi ajándékokat, és közel ugyanennyien szívesen használnak ehhez alkalmazásokat is. A megkérdezettek több mint fele tudatosan keresi a kuponokat, kedvezményeket; egy tízezer forintos vásárlás esetén ezer forint engedményt sokan már jó ajánlatnak tartanak. Az ajándékvadászatban most a mobiltársaság is segít: a Yettel alkalmazásban meglepetés kedvezményekkel vár mindenkit.
 

Tovább

Az 5G-hálózat jelenleg legfejlettebb változatát indítja ügyfelei számára a Yettel

Az Óbudai Egyetem és a Yettel stratégiai együttműködése részeként az egyetem kutatói és mérnökei is hozzáférnek a jelenleg legfejlettebb 5G-kapcsolathoz

Magyarországon elsőként – és világviszonylatban is az élmezőnyben – nyilvánosan elérhető ajánlatban tette elérhetővé ügyfelei számára a „standalone” azaz önálló 5G technológiát a Yettel. Az újdonság lényege, hogy míg a jelenleg elterjedt 5G-hálózatok a kapcsolat felépítésében még a 4G-re is támaszkodnak, addig a most bevezetett önálló 5G esetében már a mobil kapcsolat minden eleme 5G-n zajlik és kizárólag az 5G számára kijelölt frekvenciákat használja. Ezzel a fejlesztéssel válik valóra az 5G-szabvány számos előnye, így az új megoldás többek között lényegesen lerövidítheti a hálózati válaszidőt, tovább növelheti az elérhető le- és feltöltési sebességet és további új digitális szolgáltatások bevezetését is lehetővé teszi. Az önálló 5G előnyeit a Yettel elsőként az otthoni és irodai 5G-szolgáltatást használó ügyfelei számára nyitja meg.

Tovább

Idén több mint 70 ezer forintot terveznek költeni a magyarok karácsonyi ajándékokra

Kevésbé számít, mint tavaly, hogy mennyibe kerül az ajándék

Tavalyhoz képest 11 ezer forinttal terveznek többet költeni a magyarok karácsonykor, és idén kevésbé fontos szempont az ajándék ára – derült ki a Yettel friss országos kutatásából. A válaszadók fele már december előtt elkezdi a vásárlást; a legnépszerűbb ajándékok a játékok, valamint a ruházati és az elektronikai cikkek. A kitöltők többsége emellett tudatosan keresi a kedvezményeket, akciókat – ilyen meglepetésekkel készül a mobilszolgáltató is karácsonykor. 

Tovább

Nagyszülői szabadságot vezet be a Yettel

A Magyarországon egyedülálló extra szabadnapokat minden újonnan nagyszülővé vált munkatárs igényelheti

Napjainkban az unokák érkezésekor a nagyszülők sok esetben még a munkaerőpiac aktív szereplői, így kevésbé tudják kivenni a részüket a család támogatásából, mint korábban. Ezen kíván segíteni a Yettel: novemberben induló programjában 5 nap fizetett szabadságot biztosít minden olyan munkavállalójának, akinek unokája születik. A szabadságot nagymamák és nagypapák egyaránt igénybe vehetik.

Tovább

Kis- és középvállalkozások számára előnyös újítások a Yetteltől

Összeadható készülékkedvezmény, korlátlanság, kibervédelem és kiemelt ügyfélkapcsolat

A változó gazdasági körülményekre, a digitalizáció lehetőségeire és kihívásaira a kis- és középvállalati szektornak is reagálnia kell. Ezeket a folyamatokat a kisebb cégeket kiszolgáló vállalatok is támogatják. Összevonható készülékkedvezmény, korlátlanság, kibervédelem és kiemelt ügyfélszolgálati támogatás; erre a négy kiemelt igényre biztosít új megoldást a Yettel kis- és középvállalkozások számára fejlesztett tarifakínálata.

Tovább

3 tipp őszi kikapcsolódáshoz, hogy tartalmas legyen a hosszú hétvége

Új megoldás a „workation”, ha fogynak a szabadnapok, de jól jönne a kikapcsolódás

Bár az egyre rövidebb nappalok és a sárguló falevelek egyértelműen jelzik, hogy ideje elővenni a vastagabb kabátokat és bedobozolni a békatalpat, a kikapcsolódásnak nem kell búcsút inteni. Ősszel is rengeteg programlehetőség, izgalmas kirándulóhely vár felfedezésre – és még az országhatárt sem kell hozzá elhagyni. Legyen szó egynapos hétvégi kirándulásokról, hosszú hétvégéről vagy távmunkáról egy csendes kisházban, a Yettel összeállításában mindenki talál kedvére valót, hogy az október végi hosszúhétvége vagy az őszi szünet élményekkel teljen.

Tovább

Kihirdették az idei Hégető Honorka-díj nyerteseit

Többek között a Telex, a HVG, az RTL és a Szabad Európa munkatársai kapták az elismerést

Idén 19. alkalommal adták át a Hégető Honorka-díjat, amire rekordszámú, 78 videós és fotós pályázat érkezett, melyek közül a zsűri négy videós és egy fotós alkotást díjazott, továbbá a Yettel különdíjjal ismert el egy videós alkotást. Az idei díjakat többek között a Telex, a HVG, a Szabad Európa és az RTL újságírói kapták. A pályázatok különféle társadalmi, környezeti és morális problémákat mutattak be, de a tavalyi évhez hasonlóan sok nevezés érkezett a szomszédunkban zajló háborúval kapcsolatban is.

Tovább

Így helyezd el a lakásban a routert, ha jó internetelérést szeretnél

A teljes alakos tükör és az akvárium sem segít

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni mobilnetünk, és akadozás nélkül nézhessük kedvenc sorozatunkat? A megfelelő térerő és a jó router a szolgáltatón múlik, de érdemes tudni, hogy az is sokat számít, hová tesszük a mobilnetes routert a lakásban. A Yettel most ehhez ad tanácsokat.

Tovább