Szolgáltatásaink

For English version please visit this page!

A célunk, hogy a mobilkommunikáció lehetőségeit kihasználva olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek megkönnyítik a kapcsolattartást és innovatív jellegüknél, valamint mérsékelten negatív társadalmi és környezeti hatásaiknál fogva hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

Hisszük, hogy a mobilkommunikáció egyszerre lehet a gazdaság katalizátora és a társadalmi fejlődés fontos összetevője.

Társaságunk mobil hang és adat alapú szolgáltatások biztosításával foglalkozik. Az internet elérését különböző mobileszközök segítségével, például okostelefonon vagy a számítógépeken, laptopokon használható mobilinternet révén biztosítjuk.
Tarifacsomagjainkhoz, ajánlatainkhoz a legtöbb esetben kedvezményesen kínálunk mobileszközöket.

Hagyományos szolgáltatásaink mellett innovatív szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleink számára: 2013 óta, folyamatosan bővülő tartalommal nyújt online tv-streaming szolgáltatást a Yettel TV. 2018 nyarán pénzügyi szolgáltatásaink köre viselhető érintésmentes fizetési megoldással, a Wallet karkötővel bővült. 

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb és leggyorsabb mobilinternet-hozzáférést biztosítsuk ügyfeleink számára, infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük.  Kollégáink országszerte folyamatosan dolgoznak a meglévő hálózatok fejlesztésén, illetve újak kiépítésén. Az úgynevezett deep indoor 4G+ lefedettségünk Budapesten már eléri a 84,9%-ot. Jelenleg az internethálózatunk országos kültéri lefedettsége 98%-os; a hálózatfejlesztés és a hálózat felkészítése az újabb generációs technológiák fogadására folyamatosan zajlik.