Villámgyorsan végigvezetünk a kiválasztási folyamatunkon! 

HR-es csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy a legjobb élményt éld át a jelentkezéstől egészen a belépésig.

Már nagyon várjuk, hogy Te is közösségünket erősítsd! Folyamatosan kutatjuk a legújabb #telcotrendeket, családi nappal és kerti partival színesítjük mindennapjainkat. Központi irodánk természettudatosságra ösztönöz. A nyitottság és kooperáció átszövi mindennapjainkat. Munkánk segítségével nap mint nap újat tanulunk és közelebb jutunk ahhoz, hogy elérjük digitális céljainkat. 

Hibrid kiválasztási folyamat

A jelenlegi helyzetben mindennél fontosabb kollégáink és ügyfeleink egészsége, emiatt mi is az elsők között reagáltunk a koronavírus okozta kihívásokra. Központi irodánk #otthonmaradt, a váltáshoz minden eszközt és segítséget biztosítottunk. Toborzási folyamataink nem álltak le, a kiválasztást ugyanúgy folytattuk tovább HR-es kollégáinkkal online keretek között.

Miután újraindult az élet a Yettel székházban, átálltunk a hibrid kiválasztási folyamatra. 2021. nyarától heti három munkanapon a székházban dolgozunk. Ez a kiválasztásainkra is hatással van, ugyanis ettől a naptól kezdve személyes interjúkat is tartunk. Heti két alkalommal továbbra is otthonról dolgozunk, ekkor online keretek között beszélgethetsz velünk.

Nyitott pozíciónk

Jelentkezz villámgyorsan! – Kiválasztási folyamatunk

Ismerkedj meg a kiválasztási folyamatunkkal, jelentkezz gyorsan és egyszerűen:

Jelentkezési folyamat

Karrierlehetőségek a Yettelnél!

Tippek a sikeres interjúhoz - mikre figyelj az interjú előtt?

Online interjú esetén

interjú1

 
 • Figyelj a megfelelő fényviszonyokra!
  Keresd a természetes fényt és próbálj meg ablak mellé ülni. Legyen megvilágítva az arcod (pl. használj kislámpát, ha szükséges). Kerüld a hátulról vagy alulról jövő megvilágítást.

interjú2

 
 • Nézz utána a technikának! Videókonferenciára fel! A szegedi és törökbálinti irodánkba történő kiválasztásoknál a videós interjúkat a Microsoft Teams felületén tartjuk. Az interjú előtt teszteld a technikai eszközöket, próbálj belépni a felültre, nézz körül rajta és ismerkedj vele.

interjú3

 
 • Készülj fel!
  Ha úgy érzed, biztosíts magadnak tollat, papírt, frissítőként pohár vizet, kávét vagy teát.
   
 • Öltözz úgy, mintha személyes interjún lennél!
  Válassz olyan öltözéket, amit nagyon szeretsz és kifejez téged.