Lépj kapcsolatba a Yettellel!

Központi elérhetőség

Levelezési cím:
Yettel Magyarország Zrt.
2045 Törökbálint, Pannon út 1. Térkép

Központi telefonszám: +36 20 930 4000 
Bankszámlaszám: 13700016-01549027-00000000
Adószám: 11107792-2-44


Ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat: 1220
Yettel Infovonal: +36 20 2000 000

Tovább az ügyfélszolgálat oldalra


Humánerőforrás igazgatóság

Telefonszám: +36 20 999 1020

Aktuális állásajánlatok és karrier oldal


Vállalati kommunikációs igazgatóság

Vállalati Kommunikációs Igazgatóság az alábbi elérhetőségeken várja a sajtó munkatársainak a Yettellel kapcsolatos kérdéseit:
E-mail: sajto@yettel.hu


Adatvédelem

Adatvédelmi felelős: dr. Bényi Orsolya
Beosztása: osztályvezető, Jogi Osztály
Telefonszám: +36 20 930 4000
E-mail: adatvedelem@yettel.hu
 

Kérdések és visszajelzés

Amennyiben weboldalunkkal kapcsolatban technikai kérdése vagy javaslata merülne fel, kérjük, írja meg webmesterünknek az alábbi elektronikus űrlapon.

Ingyenes adatforgalmi kategóriához való csatlakozás

Jelenleg egyes tarifacsomagjaink esetén korlátlan közösségi média chat lehetőséget biztosítunk, mely nem csökkenti az adatforgalmat. Amennyiben szeretné, hogy alkalmazása ebbe az ingyenes adatforgalmi kategóriába bekerüljön, úgy küldje el a tematikustartalom@yettel.hu e-mail címre jelentkezését, kitérve a cég nevére, és az alkalmazás bemutatására. Amennyiben az alkalmazás teljesíti a technikai feltételeket (melyeket a jelentkezést követően megosztunk Önnel), úgy a szolgáltatásra vonatkozó kereskedelmi feltételek elfogadása után terméke bekerül az adatforgalmat nem csökkentő tartalmak közé.

 

---

A Yettel részére elektronikus levelet küldő felhasználók figyelmét felhívjuk arra, hogy a Yettelnek történő levél küldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Yettel a bejövő e-maileket technikai szintű ellenőrzés alá vesse, melynek célja a kártékony kódok és a kéretlen levelek kiszűrése. A Yettel az e-maileket bizalmasan kezeli, azokat a archiválási rendelkezéseinek megfelelően a jogszabályi előírások szerinti határideig őrzi meg.

Kérjük, hogy a fentiek teljesítése céljából az e-mailek elküldésekor körültekintően járjon el, például a levél elküldése előtt vizsgálja felül az üzenet tartalmát, ideértve azt is, hogy a levél tartalma a jogszabályi rendelkezésekkel összhangban áll-e, nem sérti-e más jogát, jogos érdekét. Kérjük, hogy a tárgy mezőt is pontosan határozza meg, hogy a levélküldés célja egyértelmű legyen, illetve a levél könnyen beazonosítható és továbbítható legyen az illetékes munkatárs részére.