Xiaomi mobiltelefonok

Xiaomi mobilok


A Xiaomi telefonok legnagyobb vonzereje kétségtelenül az árukban rejlik. Ne tévesszen meg azonban senkit a kedvező áruk, mert egy Xiaomi telefon többet tud, mint gondolnánk! 

A Xiaomi telefon kínálata már évek óta nagy népszerűségnek örvend hazánkban is, azonban hivatalos képviselete csupán 2019 végén alakult ki. Ennek köszönhetően már a Yettel kínálatában is elérhető számos készülék. 

Árát meghazudtolóan a Xiaomi  csúcsmodellei már négy hátlapi kamerával rendelkeznek, melyekkel impozáns képeket készíthetünk, megörökítve a fontos pillanatokat

Nem csak egy szép készülékről van szó, de a benne rejlő hardver sem hagy kívánni valót maga után, akár mobiljátékokra is alkalmasak a Xiaomi telefonok. A Xiaomi kínálatában található készülékek mind OLED kijelzővel kerülnek piacra, melyet alapvetően a topkategóriás, jóval drágább készülékekhez társítanánk. Az avatatlan szemeknek a Xiaomi telefon külseje alapján nehéz is megmondani a különbséget a csúcskategóriás telefonokhoz képest. 

Két kategóriába sorolhatóak a Xiaomi telefonok, a Redmi és a Mi, melyek között mind teljesítményben, mind pedig kinézetben találhatóak apróbb különbségek. A Mi széria kapta az erősebb processzorokat, nagyobb memóriát, így ez vált a magasabb kategóriás modellek gyűjtőnevévé. A Mi széria kamera kínálata is egy profibb minőséget nyújt a Xiaomi Redmi modellekhez képest, azonban méreteiben korlátozottabb, mint a Redmi széria. Amennyiben a nagyobb telefonok szerelmese vagy, mindenképpen a Redmi lesz a számodra tökéletes telefon. Ezek alapján természetesen az árban is megmutatkozik a teljesítménybeli különbség, a Xiaomi Redmi széria a középkategóriás telefonokhoz mérten került árazásra, míg a Xiaomi Mi telefon modellek ennél egy fokkal drágábbak, ár érték viszonylatban azonban mind a két telefon az élmezőnyben foglal helyet a mobiltelefonok hazai piacán. 

Egy Xiaomi telefon nem csupán pénztárca barát és kiemelkedő teljesítményű, de könnyen használható, egyszerű kezelőfelületüknek hála akár azok számára is ideális választás lehet, akik még csak most ismerkednek az Androidos mobiltelefonok világával. Jó hír azoknak, akik rajonganak a tiszta Android érzéshez, hogy a Xiaomi Mi A széria már nem a Xiaomi saját operációs rendszerével működik, hanem egy teljesen letisztult, alap Android rendszerrel.