Samsung mobiltelefonok

Minden új Samsung telefon tartogat friss funkciókat


 A Samsung mobiltelefon bejelentések minden évben nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen évről évre valamilyen formabontó és különleges újítással nyűgözik le az érdeklődőket. Minden új Samsung telefon tartogat friss funkciókat, melyek igazán megkönnyítik a vásárlók döntését. A koreai gyártó a technikai újítások mellett törekszik a külcsín fejlesztésre is. 

A Samsung mobiltelefon típusokat szériánként egy-egy betűvel különbözteti meg a gyártó, ezzel is megkönnyítve az eligazodást a széles kínálat útvesztőjében. 
 

Samsung Galaxy S24 - a legújabb csúcsmodell megérkezett

Galaxy AI - a mesterséges intelligencia támogatással keress úgy, mint még soha, alakítsd át, alkosd meg, fordítsd le, foglald össze, szerkeszd meg - mindezt a mesterséges intelligencia segítségével!
Soha ilyen könnyed, kompakt méretű giga intelligens géped még nem volt! Könnyebb, mint a rozsdamentes acél, az új, továbbfejlesztett Armor Alumínium védelmet nyújt készülkednek a legvadabb kalandok során is.

TryGalaxy.com

50 MP. Mega-mega pixelekkel
Egy igazi pixel-erőmű, amely nem fog cserbenhagyni. Készíts bármikor magas felbontású képeket, amelyek kétségtelenül kiállják az idő próbáját!

Az eddigi legvilágosabb adaptív mobil kijelző
A megnövelt készülékméretnek és az ultravékony keretnek köszönhetően a Galaxy S24 6,2 hüvelykes FHD+ és az S24+ 6,7 hüvelykes QHD+ kijelzője nagyobb képernyőfelületet kínál. Emellett optimális színeket és kontrasztot is élvezhetsz a Vision Booster révén.

Samsung Galaxy S23

A 2023-ban megjelent Samsung Galaxy S23 fantasztikus kamerarendszerrel rendelkezik, beleértve a továbbfejlesztett Nightography funkciót is, amely lehetővé teszi tisztább és élesebb éjszakai felvételek készítését mind az előlapi, mind a hátlapi kamerával. Az extra erős Galaxy 4nm-es Snapdragon chipsettel rendelkezik, és hosszabb akkumulátor üzemidővel, 120Hz-es adaptív képfrissítési rátával, nagy tárhellyel és ellenálló Gorilla Glass Victus2 előlap- és hátlap-kialakítással büszkélkedhet. A One UI 5.1 felhasználói felület lehetővé teszi a testreszabást a lezárt képernyőtől és témáktól a widgetekig és értesítésekig, így maximális személyre szabottságot biztosítva.

A Samsung Galaxy S23 Ultra pedig az eddigi legjobb, 200MP-es felbontású főkamerával érkezik. 

Galaxy S széria: a Samsung legismertebb okostelefon sorozata 

Amennyiben komolyabb feladatokra, akár munkához, üzleti célokra döntenénk Samsung készülék mellett, úgy mindenképpen a Galaxy S modellek közül válasszunk, ugyanis ezek a modellek kiemelkedő teljesítményük mellett prémium anyaghasználattal biztosítják a zökkenőmentes használatot és hosszú akkumulátor időt. 

A Samsung minden évben piacra dob egy új S szériás modellt, 2020-ban szakítottak a hagyományos számozással, így a Samsung Galaxy s10 után a Samsung Galaxy s20 következett a sorban. Csúcskategóriás készülékekről van szó, kamerájuknak és kijelzőjüknek köszönhetően megszámlálhatatlan lelkes rajongóval rendelkeznek.

Samsung: az összehajtható telefon

A piacon elsőként rukkolt elő a koreai gyártó az összehajtható telefon ötletével, melyből 2020-ra már a második generáció is elkészült, Z Fold, valamint Flip változatban. A Samsung Galaxy Z Fold összehajtott állapotban is okostelefonként funkcionál, széthajtva pedig egy kisebb tablet méretével vetekszik. A Samsung Z Flip összehajtva bár nem használható, ebben a helyzetben rendkívül apró és helytakarékos, bármelyik zsebben elfér.

A főként fiatalokat megcélzó A széria pedig elérhető árú, mégis fantasztikusan nagy kijelzőjű és megszakításmentes teljesítményt biztosít a következő generáció számára. A Samsung A szérián belül is hatalmas különbségek vannak az árat illetően, azonban az S szériához hasonlítva általánosságban elmondható, hogy ha Samsung telefont szeretnénk olcsón, akkor ebben a kategóriában érdemes nézelődnünk. 

Ha új Samsung mobiltelefon mellett tesszük le a voksunkat, biztosak lehetünk abban, hogy elismerő pillantások tömkelegét zsebelhetjük majd be. Samsung mobiltelefonja szinte bárkinek lehet, hiszen a piacvezető csúcskategóriás telefonkészülékek mellett a gyártó gondol azokra is, akik nem szeretnének mélyen a zsebükbe nyúlni telefonvásárlás során. Kiemelkedő minőségű és teljesítményű telefonokkal képviseltetik magukat mind a közép- mind a belépőkategóriájú telefonok körében.