Samsung mobiltelefonok

Samsung telefonok


A Samsung mobiltelefon bejelentések minden évben nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen évről évre valamilyen formabontó és különleges újítással nyűgözik le az érdeklődőket. Minden új Samsung telefon tartogat friss funkciókat, melyek igazán megkönnyítik a vásárlók döntését. A koreai gyártó a technikai újítások mellett törekszik a külcsín fejlesztésre is. Ha új Samsung mobiltelefon mellett tesszük le a voksunkat, biztosak lehetünk abban, hogy elismerő pillantások tömkelegét zsebelhetjük majd be. Samsung mobiltelefonja szinte bárkinek lehet, hiszen a piacvezető csúcskategóriás telefonkészülékek mellett a gyártó gondol azokra is, akik nem szeretnének mélyen a zsebükbe nyúlni telefonvásárlás során. Kiemelkedő minőségű és teljesítményű telefonokkal képviseltetik magukat mind a közép- mind a belépőkategóriájú telefonok körében. 

A Samsung mobiltelefon típusokat szériánként egy-egy betűvel különbözteti meg a gyártó, ezzel is megkönnyítve az eligazodást a széles kínálat útvesztőjében. 

A főként fiatalokat megcélzó A széria elérhető árú, mégis fantasztikusan nagy kijelzőjű és megszakításmentes teljesítményt biztosít a következő generáció számára. 

A Samsung A szérián belül is hatalmas különbségek vannak az árat illetően, azonban az S szériához hasonlítva általánosságban elmondható, hogy ha Samsung telefont szeretnénk olcsón, akkor ebben a kategóriában érdemes nézelődnünk. 

Amennyiben komolyabb feladatokra, akár munkához, üzleti célokra döntenénk Samsung készülék mellett, úgy mindenképpen a Galaxy S modellek közül válasszunk, ugyanis ezek a modellek kiemelkedő teljesítményük mellett prémium anyaghasználattal biztosítják a zökkenőmentes használatot és hosszú akkumulátor időt. A Samsung minden évben piacra dob egy új S szériás modellt, 2020-ban szakítottak a hagyományos számozással, így a Samsung Galaxy s10 után a Samsung Galaxy s20 következett a sorban. Csúcskategóriás készülékekről van szó, kamerájuknak és kijelzőjüknek köszönhetően megszámlálhatatlan lelkes rajongóval rendelkeznek.

A 2020-ban megjelent Samsung Galaxy Note 20 nem csupán méretében tér el a hagyományos Samsung Galaxy 20-tól, teljesítménye, memóriája, kamerája és akkumulátora is egyedivé teszi ezt a készüléket. A Samsung Galaxy Note 20 több színben és teljesítményben kapható, a legerősebb verzió a Samsung Galaxy Note 20 Ultra nevet kapta. A piacon elsőként rukkolt elő a koreai gyártó az összehajtható telefon ötletével, melyből 2020-ra már a második generáció is elkészült, Z Fold, valamint Flip változatban. A Samsung Galaxy Z Fold összehajtott állapotban is okostelefonként funkcionál, széthajtva pedig egy kisebb tablet méretével vetekszik. A Samsung Z Flip összehajtva bár nem használható, ebben a helyzetben rendkívül apró és helytakarékos, bármelyik zsebben elfér.