1+1 ajánlatában a korlátlan beszélgetés mellé 30 napos korlátlan Hipernetet ad ajándékba a Telenor

Nem csak Valentin napra szóló kedvezmények Telenor Blue páros előfizetésekhez.

A közelmúltban bevezetett számlás Telenor Blue tarifák jellemzője, hogy már a legkisebb csomagban is hálózaton belüli korlátlan beszélgetést és a belföldi keretekkel megegyező EU roamingot kínálnak, nagyobb csomagokban pedig már korlátlan belföldi hívás, SMS és akár 10 GB adat is felhasználható. A szolgáltató most páros előfizetési akciójában a felhőtlen mobilinternetezés élményét, 30 napra szóló korlátlan Hipernet-elérést, és akár 120 ezer forint készülékvásárlási kedvezményt biztosít meglévő és új előfizetőinek.

Legyen szó akár a család legkisebb tagjának első mobilkészülékéről, Valentin-napi ajándékról, vagy a növekvő mobilinternet-használat miatt időszerű tarifacsomag-váltásról, a Telenor január 26-tól érvényes akciójában azok a meglévő és új előfizetők, akik egyszerre kötnek két Telenor Blue előfizetésre két éves hűségszerződést – amelyek közül legalább az egyik új előfizetés –, mindkét előfizetés esetében 30 napig korlátlanul használhatják belföldön a Hipernetet.

A szolgáltató eddigi leghosszabb időszakra szóló ingyenes Hipernet-ajánlata mellett a páros előfizetés mellé azoknak, akik új okostelefon is vásárolnának hozzá, kedvezményes készülékeket is nyújt az akcióban. Egyenként 29.880 forintért választható két új készülék [1]:

  • Samsung Galaxy J5 2016 – 1+1 ajánlat Telenor Blue S tarifacsomaggal


A Samsung megbízható, erőteljes 4G-képes okostelefonja a korlátlan hálózaton belüli beszélgetést tartalmazó tarifával a két készülékre az előfizetéses alapárhoz képest összesen 60 ezer forintos kedvezménnyel vihető el.

  • Samsung Galaxy A5 2016 – 1+1 ajánlat Telenor Blue M tarifával 


A korlátlan hálózaton belüli beszélgetés mellett 2 GB adatforgalmat is tartalmazó tarifacsomaggal a Samsung elegáns kivitelű készüléke párban az előfizetéses alapárhoz képest összesen 120 ezer forintos kedvezménnyel vásárolható meg.

Ha fontos a roaming: Honor 8, Telenor Blue L tarifával

A Telenor nem csak páros ajánlatokkal készült. Az előfizetéses alapárhoz képest 90 ezer forintos kedvezmény érvényesíthető, és így szintén 29.880 forintért vihető el a dupla kamerával és óriási memóriával (4GB RAM) rendelkező Honor 8 a belföldön és az EU országaiban egyaránt igénybe vehető, korlátlan beszélgetést és 2GB adatot tartalmazó Telenor Blue L-csomaggal.

 A készülékek mindhárom esetben 0 forintos kezdőrészlettel is elvihetők, 12 hónapos részletfizetéssel egyenként havi 2.490 forintos törlesztőrészlettel. Valentin-napra készülve a Telenor netshopjában emellett további akciók és ajándékok, valamint egyes készülékek extra színválasztékban is elérhetők lesznek február 10. és 14. között.

További információ: www.telenor.hu/30nap

Tippek a korlátlan Hipernet használatához: www.telenor.hu/hipernet-powered  

[1] A kedvezményes készülékajánlatok a Telenor Blue S tarifacsomagok esetében 2017. március 29-ig, a Telenor Blue M esetében 2017. március 1-ig, a Blue L tarifa esetén pedig 2017. március 8-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek, két okostelefon egyszerre történő vásárlásakor.