var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

1+1 ajánlatában a korlátlan beszélgetés mellé 30 napos korlátlan Hipernetet ad ajándékba a Telenor

Nem csak Valentin napra szóló kedvezmények Telenor Blue páros előfizetésekhez.

A közelmúltban bevezetett számlás Telenor Blue tarifák jellemzője, hogy már a legkisebb csomagban is hálózaton belüli korlátlan beszélgetést és a belföldi keretekkel megegyező EU roamingot kínálnak, nagyobb csomagokban pedig már korlátlan belföldi hívás, SMS és akár 10 GB adat is felhasználható. A szolgáltató most páros előfizetési akciójában a felhőtlen mobilinternetezés élményét, 30 napra szóló korlátlan Hipernet-elérést, és akár 120 ezer forint készülékvásárlási kedvezményt biztosít meglévő és új előfizetőinek.

Legyen szó akár a család legkisebb tagjának első mobilkészülékéről, Valentin-napi ajándékról, vagy a növekvő mobilinternet-használat miatt időszerű tarifacsomag-váltásról, a Telenor január 26-tól érvényes akciójában azok a meglévő és új előfizetők, akik egyszerre kötnek két Telenor Blue előfizetésre két éves hűségszerződést – amelyek közül legalább az egyik új előfizetés –, mindkét előfizetés esetében 30 napig korlátlanul használhatják belföldön a Hipernetet.

A szolgáltató eddigi leghosszabb időszakra szóló ingyenes Hipernet-ajánlata mellett a páros előfizetés mellé azoknak, akik új okostelefon is vásárolnának hozzá, kedvezményes készülékeket is nyújt az akcióban. Egyenként 29.880 forintért választható két új készülék [1]:

  • Samsung Galaxy J5 2016 – 1+1 ajánlat Telenor Blue S tarifacsomaggal


A Samsung megbízható, erőteljes 4G-képes okostelefonja a korlátlan hálózaton belüli beszélgetést tartalmazó tarifával a két készülékre az előfizetéses alapárhoz képest összesen 60 ezer forintos kedvezménnyel vihető el.

  • Samsung Galaxy A5 2016 – 1+1 ajánlat Telenor Blue M tarifával 


A korlátlan hálózaton belüli beszélgetés mellett 2 GB adatforgalmat is tartalmazó tarifacsomaggal a Samsung elegáns kivitelű készüléke párban az előfizetéses alapárhoz képest összesen 120 ezer forintos kedvezménnyel vásárolható meg.

Ha fontos a roaming: Honor 8, Telenor Blue L tarifával

A Telenor nem csak páros ajánlatokkal készült. Az előfizetéses alapárhoz képest 90 ezer forintos kedvezmény érvényesíthető, és így szintén 29.880 forintért vihető el a dupla kamerával és óriási memóriával (4GB RAM) rendelkező Honor 8 a belföldön és az EU országaiban egyaránt igénybe vehető, korlátlan beszélgetést és 2GB adatot tartalmazó Telenor Blue L-csomaggal.

 A készülékek mindhárom esetben 0 forintos kezdőrészlettel is elvihetők, 12 hónapos részletfizetéssel egyenként havi 2.490 forintos törlesztőrészlettel. Valentin-napra készülve a Telenor netshopjában emellett további akciók és ajándékok, valamint egyes készülékek extra színválasztékban is elérhetők lesznek február 10. és 14. között.

További információ: www.telenor.hu/30nap

Tippek a korlátlan Hipernet használatához: www.telenor.hu/hipernet-powered  

[1] A kedvezményes készülékajánlatok a Telenor Blue S tarifacsomagok esetében 2017. március 29-ig, a Telenor Blue M esetében 2017. március 1-ig, a Blue L tarifa esetén pedig 2017. március 8-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek, két okostelefon egyszerre történő vásárlásakor.