var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

370 millió gigabájt - így zajlott a Yettel márka első éve

1 éves születésnapját ünnepli a márka

2022. március 1-jén három országban - Magyarországon, Bulgáriában és Szerbiában - egyszerre indult a Yettel márka, amely hazánkban a márkaismertséget tekintve már 2022 szeptemberére elérte elődjének szintjét[1]. A mobilhálózat az első egy év alatt több mint 370 millió gigabájt adatforgalmat szolgált ki, az ügyfelek pedig közel hatmilliárd perc hanghívást indítottak és több mint egymilliárd SMS-t küldtek. A szolgáltató – összhangban a változó ügyféligényekkel – március 2-tól új számlás tarifákat vezet be.

Több tízmilliárd forintos hálózatmodernizációs beruházás, TV- és otthoni szolgáltatások elindítása, mindenkinek elérhető eSIM, közel 100 saját tulajdonú üzlet – csak néhány, az ügyfelek életét hosszú távon is meghatározó újításokból, amelyek a Yettel első évéhez köthetők. A Yettel név gyors ismertségre tett szert, már két hónap alatt, 2022 májusára közel került a korábbi márkához és szeptemberben pedig el is érte azt.

Pörgött a hálózat, nőttek az igények

A Yettel márka első egy éve alatt több mint 370 millió gigabájt adatforgalmat szolgált ki a mobilhálózat, egy év alatt az utolsó mért havi forgalomban már 40%-os növekményt elérve 2022 áprilisához képest. Az egy év alatt közel hatmilliárd perc hanghívást indítottak és több mint egymilliárd SMS-t küldtek a szolgáltató ügyfelei. A Yettel több tízmilliárd forintos hálózatmodernizációs projektbe kezdett, amely az 5G fokozatos elterjedése mellett a lakosságra vetített 99% fölötti országos lefedettséggel rendelkező 4G-hálózat kapacitását is a korábbi 2-3-szorosára növeli. A fejlesztéseknek köszönhetően az üzleti alkalmazásokat kiszolgáló, gépek közötti kommunikációt segítő narrow-band IoT (NB-IoT) és LTE-M hálózat lefedettsége is jelentősen növekedett, illetve a hálózatfejlesztés hozza el hamarosan a wi-fi alapú hanghívás (VoWiFi), és a Magyarországra látogató külföldi ügyfelek számára is a VoLTE technológián alapuló hanghívás lehetőségét, ami jelentősen tehermentesíti a hálózatot népszerű tömegrendezvények, fesztiválok idején.

Yettel 1

Új számlás tarifaportfólió érkezik

A Yettel a változó ügyféligényekkel összhangban március 2-tól megújítja számlás tarifáit. A korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmazó új Prime+ tarifák már sebességkorlát nélküli le- és feltöltési sebességet kínálnak, és az EU-ban felhasználható adatkeret is növekszik a korábbiakhoz képest. Mindez készülék nélkül, 11 havi hűséggel már 11 990 forintos havidíjtól elérhető; a legnagyobb, Yettel Prime Max+ tarifa pedig a teljes korlátlanság – azaz belföldi és EU-s adatforgalom, beszéd és SMS – mellett a NetPajzs szolgáltatást is díjmentesen tartalmazza. A Prime+ tarifákhoz is számos előny jár, például több készülékszolgáltatás és exkluzív ajánlat, azaz akár 0 forintért vagy 0 forintos kezdőrészlettel elvihető készülékek.

A Yettel+ tarifákban a korábbinál több – 5, 25 és 50 GB – mobiladat érhető el, amelyek teljes egészében felhasználhatók EU-roamingra, korlátlan belföldi beszélgetés pedig már havi 8490 forintért érhető el a Yettel S Talk+ csomagban, készülék nélkül 11 havi hűséggel. Megújulnak, és a korábbinál nagyobb adatmennyiséget tartalmaznak a szolgáltató kiegészítő adatjegyei is: már 5, 20 és 50 GB-os, valamint korlátlan belföldi adattartalmú csomag érhető el egyszeri, vagy havonta megújuló formában.

További információ: www.yettel.hu

[1]A márka spontán ismertsége, amikor a megkérdezetteknek segítség nélkül kell megnevezniük a telekommunikációs szolgáltatókat.