„Hányan tudnánk bringázni apa és a partvisnyél nélkül?” - Apák napi nagy kalandra hív a Telenor

Az mindenkinek alap, hogy május elején a gyerekek virággal és verssel köszöntik fel az anyukákat. De mi a helyzet az apákkal? A Telenor apák napi kampányában június 11-ig várja azok jelentkezését, akik köszönetképp szeretnék apukájukat meglepni egy kalanddal.

Apák napja

A világ változik, a játszótereken az apuk és anyuk aránya óriásit változott az elmúlt időben, és egyre több családban természetes az, hogy apa nemcsak dolgozik, és a család megélhetéséről gondoskodik, hanem a gyerekneveléssel kapcsolatos teendőknek is szerves része. A Telenor „Köszönd meg a gyerekkori emlékeid egy élménnyel” szlogennel induló Apák napi nagy kalandjának célja, hogy apák napja előtt mindenkiben felidézze, mennyi nagyszerű közös emléke van az apukájával kapcsolatban, és hogy ráébresszen: ezért igenis jár az elismerés. Mert hányan tudnánk bringázni apa és a bicajhoz erősített partvisnyél nélkül?

Aki szeretné apukáját meglepni egy közös kalanddal, annak június 11. hétfőn 10 óráig van lehetősége beküldeni az ötletét és legkedvesebb, hozzá fűződő emlékét az apaknapikaland.hu oldalon. A legjobb három ötletet a Telenor megvalósítja, és apák napján, azaz június 17-én egy film formájában a nagyközönséggel is megosztja online.

A kampányhoz egy beharangozó film is készült a Kinopravda rendezésében, amelyben az alkotók korhű módon idézték meg a 80-as 90-es évek tipikus „apu pillanatait”. A filmet 4 korhű kamerával forgatták, illetve feltűnnek benne korabeli archív felvételek is.

„Amikor az anyák napi tetkó kollekciót terveztük, már akkor tudtuk, hogy szeretnénk majd tenni azért, hogy az apák is megkapják az őket megillető köszönetet. Mert pont annyira alap, hogy apának is jár a #kosziapu, mint hogy #anyucool” – mondta el Tumó Nóra, a Telenor kampányért felelős kommunikációs csapatának vezetője. – Elképesztő időutazás volt elkészíteni az Apák napi kalandra felhívó filmet, amit mind a téma, mind a képi világ miatt nagyon élveztünk, és bízunk benne, hogy mindenkiben szép emlékeket fog majd felidézni.”

#kösziapu