Az inflációs adatok alapján díjváltozást jelent be a Yettel Magyarország

A havidíjon felüli perc- és SMS díjak nem változnak

Az éves inflációkövető díjkorrekció következtében a lakossági és kisvállalkozói számlás tarifa havidíjakban 15,3%-os mértékű emelkedést tapasztalhatnak a Yettel ügyfelei. A havidíjon felüli percdíjak és SMS díjak változatlanok maradnak és a lakossági előfizetések esetén a kiegészítő adatjegyek ára sem változik.

A Yettel lakossági és kisvállalkozói számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelei 2024. március 5-től tapasztalhatják a – Központi Statisztikai Hivatal által közzétett 2023-as éves inflációnál kisebb mértékű – 15,3%-os díjváltozást, amely a lakossági előfizetések esetén a tarifa havidíjakat érinti. A havidíjon felüli perc és SMS díjak, valamint a kiegészítő adatjegyek ára a korrekció után is a korábbival azonosak maradnak. Kisvállalkozói számlás előfizetések esetén a díjváltozás a havidíjakat és az egyszeri kiegészítő szolgáltatási díjtételeket érinti, míg a havidíjon felüli perc és SMS díjak ezeknél a tarifáknál is változatlanok maradnak. Az inflációkövető díjkorrekció az egyéb ügyfélszegmenseket a Yettel nekik küldött értesítésében foglaltak szerinti érinti.

Azon tarifacsomagok esetében, amelyek adatkerete nem teljes egészében használható fel az 1-es / EU roaming díjzónában és érintettek a díjváltozásban, ott lakossági és kisvállalkozói előfizetés esetén 2024. március 5-től a felhasználható roaming adatkeretek növekednek.

A szolgáltató a változások életbe lépését megelőzően megfelelő időben SMS-ben és/vagy e-mailben, valamint a számlalevélen értesíti ügyfeleit a változásokról.