Az országban másodikként Várpalotán újult meg a Telenor üzlete

Augusztus 3-tól új külsővel és új helyszínen várja ügyfeleit a mobilszolgáltató

Várpalotán folytatja üzleteinek megújítását a Telenor. A május végén Budapesten átadott, ikonikus Astoria üzletet követően, az ország második, teljesen megújuló Telenor üzlete a várpalotai shop.
 
Az üzlet új arculatát egy többszörös díjnyertes hazai építészcsapat, a Pyxis Nautica álmodta meg. A koncepció lényege, hogy a betérő vendégek egy rideg, steril üzlethelyiség helyett egy barátságos kávéházi miliőben érezhessék magukat. A nyír rétegelt lemezből készült bútoroknak köszönhetőn a végeredmény egy letisztult és környezettudatos helyszín lett. 
 
Az ügyfélkiszolgálás szerepe évek óta fontos stratégiai terület a Telenor számára, ezért az üzlet átalakításakor a legfontosabb szempont az ügyfélélmény és az értékesítési élmény növelése volt. 

„Bár az online ügyintézés a járványügyi veszélyhelyzet alatt a korábbinál elterjedtebbé vált, a személyes kontaktus továbbra is fontos maradt az ügyfeleink számára és mi is így segíthetjük őket a leghatékonyabban. Ha pedig az üzletben dolgozó kollégák számára motiválóak a körülmények és a feltételek, akkor az pozitívan hat az ügyfeleinkre is. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az országban másodikként a várpalotai üzletet újítottuk meg!” – mondta el Németh Árpád, a Telenor Magyarország dél-nyugati régióvezetője. 
 
Az arculatváltással egyidőben a várpalotai üzlet új helyszínre költözött: augusztus 3-tól már a Gárdonyi utca 41. alatt várja régi és új ügyfeleit.