A Bálintokról szól a Telenor Valentin-napi kampánya

A szerelmesek árnyékában névnapjukat (nem) ünneplő Bálintokra hívja fel a figyelmet a Telenor Valentin napi kampánya. Hiszen Valentin-nap ide vagy oda, február 14-én mégiscsak a Bálintoknak van névnapjuk, ezért a kampány arra buzdít, hogy két szerelmes csók között ne felejtsük el felköszönteni őket!

Bálint-nap

A Valentin-nap mindig is megosztó volt. Van, aki szereti és van, aki a plüssmacik és bonbonok gondolatától is rosszul van, feleslegesnek vagy túl amerikainak érzi. A Telenor Facebookon zajló kampánya viszont egy harmadik aspektusból közelít e jeles naphoz: Ki törődik a Bálintokkal? Akik 14-én a nevük napját tartanák, amit – valljuk be –, kissé beárnyékol a szerelmesek ünnepe.
    
Annak érdekében, hogy a Bálintok minél nagyobb figyelmet kapjanak idén, a Telenor kampánya részeként egy Facebook-eseményt is indított, amelyhez csatlakozva kifejezhetjük szolidaritásunkat a névnaposokkal. És hogy Bálint idén biztosan ne maradjon névnapi program és ajándék nélkül, az eseményhez kapcsolódó, február 14-ig a Telenor Facebook-oldalán zajló nyereményjátékban bárki nyerhet egy jó kis programot kedvenc Bálintjának. Csupán írnia kell pár dicsérő sort az említett személyről, amelyből kiderül, miért ő a Bálintok Bálintja. Így 2019-ben február 14. végre újra a Bálintoké is lehet!