Berlinben folytatja karrierjét OlyBot, a Telenor chatrobotja

Az olimpiai hírek után a berlini IFA 2016 kiállítás mobiltechnológiai újdonságaival szolgál majd az érdeklődőknek OlyBot, a Telenor Facebook üzenetküldőjébe épített csevegőrobot. Ha a robottal felvesszük a kapcsolatot, rendszeresen kaphatjuk a híreket a kiállítás aktuális újdonságairól.
 

A nyári olimpia alatt a Telenor világszinten is az elsők között tesztelte a Facebook Messenger Bot platformján alapuló üzenetkezelő robot működését sporthírek küldésével. Az első kísérlet sikeres volt: 2500 olvasó követte az OlyBot névre keresztelt chatrobot híreit, több mint 25000 interakciót generálva, az olimpiai játékok végén pedig közel 1000 köszönetnyilvánító üzenet érkezett az olvasóktól. OlyBot augusztus 31. és szeptember 6. között új feladatot kap: az egyik legnagyobb európai technológiai seregszemlének számító berlini IFA 2016 kiállításon bemutatott mobilos újdonságokról fog folyamatosan beszámolni az érdeklődnek.

Az IFA-n számos vezető mobilmárka bemutatja karácsony előtt debütáló újdonságait: az előzetes pletykák szerint a berlini technológiai expón a Samsung új okosórát és táblagépet, a Sony és a Huawei egy-egy új okostelefont, az LG pedig legújabb íveltképernyős készülékét fogja bemutatni, míg a Fitbit több új fitneszpánt premierjét időzíti az eseményre.

A nagy gyártók mellett a kevésbé ismert kiállítók legérdekesebb újdonságairól a Telenor Berlinbe utazó Hipernet Gurujai fogják értesíteni OlyBotot, akivel az érdeklődők könnyedén felvehetik a kapcsolatot: egyszerűen küldeniük kell egy „hello” tartalmú privát üzenetet (idézőjelek nélkül) a Telenor Magyarország Facebook-oldalának, vagy a Messenger alkalmazásban üzenni Telenor Hungary-nek.