21 új csatornával bővül és megújul a Telenor MyTV

A korlátlan Telenor Hello Data tarifákkal ingyen nézhető a Telenor online tévészolgáltatása

  • 21 további csatornával bővül a Telenor online tévészolgáltatásának kínálata, és megújul a választható csomagok struktúrája is.
  • A korlátlan belföldi adatforgalmat biztosító Telenor Hello Data tarifákhoz díjmentesen megrendelhetők egyes MyTV-csomagok.
  • A kábeltévés megoldásoknál nagyobb szabadságot kínáló MyTV okostelefonos és táblagépes alkalmazása is megújult.

CNN, Disney Junior, National Geographic és MTV-csatornák az újdonságok közt

mytv2

21 új tévécsatorna élő műsorával bővül a Telenor online tévészolgáltatásának kínálata. Az újdonságok közt megtalálhatók vezető amerikai hírcsatornák (CNN, Fox), ismeretterjesztő (pl. Animal Planet, Discovery Channel és Discovery Science, National Geographic és National Geographic Wild, továbbá a Viasat tematikus csatornái), valamint szórakoztató tévéadók (Boomerang, Cartoon Network, Disney és Disney Junior, MTV Hits és MTV Rocks, VH1) is.

A 7 közszolgálati csatornát, valamint promóciós jelleggel 3 szórakoztató adót tartalmazó MyTV Start csomag továbbra is regisztráció nélkül kínál lehetőséget az online tévézés kipróbálására, míg a MyTV Plus csomag mostantól már 50, a MyTV Max pedig további 22, azaz összesen már 72 csatorna műsorát tartalmazza[1]. Minden csomag választható az HBO műsorait tartalmazó HBO GO kiegészítő előfizetéssel is.

Korláltan MyTV a Telenor Hello Data tarifákhoz

A számlás Telenor Blue tarifák már eddig is díjmentesen tartalmazták a MyTV Start csomagot, és a szolgáltatás használatához korlátlan belföldi adatforgalmat; mostantól pedig a májusban bevezetett, korlátlan belföldi mobilinternetezést nyújtó Telenor Hello Data tarifákhoz is díjmentesen rendelhető meg MyTV-szolgáltatás. A Telenor Hello Data Medium tarifához a MyTV Plus, a Hello Data Premium tarifához pedig a MyTV Max csomag vehető igénybe plusz díj nélkül, mindössze egy megrendelő SMS-elküldésével[2].

A MyTV szolgáltatást nem csak a Telenor saját ügyfelei, hanem belföldön bárki igénybe veheti – akár hűségvállalás nélkül is –, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A Telenor saját ügyfelei számára ugyanakkor jelentős kedvezményeket biztosít a havidíjból, valamint 2 év hűség vállalása esetén a tévészolgáltatás mellé opcionálisan elérhető HBO GO szolgáltatás havidíjából is.

MyTV Start csomag MyTV Plus csomag MyTV Max csomag
Csatornaszám7+3-50-72-
Csomag ára0 Ft / hó0 Ft / hó2990 Ft / hó3790 Ft / hó4490 Ft / hó5690 Ft / hó
Csomag ára HBO GO szolgáltatással, 2 év hűséggel1990 Ft / hó    -4980 Ft / hó-6480 Ft / hó-
Csomag ára HBO GO szolgáltatással, hűség nélkül2490 Ft / hó3190 Ft / hó5480 Ft / hó6980 Ft / hó6980 Ft / hó8880 Ft / hó


Megújult okostelefonos és táblagépes MyTV-alkalmazás

 A Telenor tévészolgáltatását főként mobilon vagy táblagépen használóknak jó hír, hogy a közlemúltban megújult a MyTV Android és iOS alkalmazása. A Telenor a MyTV-felhasználók visszajelzései alapján tette kényelmesebbé és egyszerűbben használhatóvá az appot, ami a regisztrált felhasználók számára személyre szabható felületet is kapott.

Egyéni igények szerint állítható be, hogy mely csatornákat és milyen sorrendben jelenítsen meg a MyTV app kezdőképernyője, a különböző csatornák élő adása között pedig a képernyő jobbra-balra húzásával lehet könnyen és gyorsan váltani, ami a korábbinál kellemesebb felhasználói élményt biztosít. Az alkalmazásban elérhetővé vált a képminőséget befolyásoló „SD-HD” kapcsoló is, amellyel a készülék képességei szerint maximalizálható a tévézési élményt. Szintén újdonság a „Most adásban” menüpont, amely az éppen futó műsorok gyorsabb áttekintését teszi lehetővé, valamint az, hogy tévézés közben a képernyő kisebb nézetre állítható, miközben az app más funkciói is használhatók.

További információ: telenor.hu/mytv


[1]A csatornák részletes listáját lásd: telenor.hu/mytv           

[2] A díjmentes Telenor MyTV csomag egyszer rendelhető meg a Telenor Hello Data tarifákhoz.

[3] A csomagban a 7 közszolgálati csatorna, valamint promóciós jelleggel 3 szórakoztató adó található meg.