Doctor Strange szupermobilja elérhető a Telenornál

Először érhető el a Telenornál a Honor, amelynek új csúcsmodelljét, a Honor 8-ast duál hátlapi kamerája, óriási memóriája, remek kijelzője és hosszú akkumulátoros üzemideje teszi különlegessé. A havidíjas és kártyás konstrukcióban egyaránt három hónapos, véletlen sérülésekre is vonatkozó kijelzőgaranciával elvihető szupermobilt a Benedict Cumberbatch által alakított szuperhős is használja a Doctor Strange című filmben.

A Honor 8 a márka legújabb csúcsmodellje, amelyet a prémium kivitel is jól szemléltet: előlapját és hátlapját egyaránt tizenöt rétegben polírozott, „két és fél dimenziós” üveg borítja, amelyeket masszív, gyémántvágással lekerekített alumíniumötvözet keret fog össze. A Telenornál a netshopban, zafírkék színben, havidíjas és kártyás konstrukcióban egyaránt elérhető készülékre három hónapos, véletlen sérülésekre is vonatkozó kijelzőgarancia érvényesíthető a gyártónál[1].

A Honor 8-at a meglévő és új előfizetők már 0 forintért elvihetik a korlátlan beszélgetést és SMS-ezést, valamint 10 GB Hipernetet biztosító Blue XXL díjcsomaggal[2], két éves tarifahűséggel. Feltöltőkártyás csomagban az új Honor-mobilt 134 991 forintért lehet megvásárolni.

Különlegességeket rejt a hátlap

Több dolog is szembetűnő a Honor 8 hátlapján: az itt elhelyezett bekapcsológomb egyben ujjlenyomat-olvasó, amely a gyártó eddigi legfejlettebb szenzora, amivel nem csupán villámgyorsan oldható a képernyőzár, de egyedi funkciók azonnali indítását is lehetővé teszi.

Két kameralencse is helyet kapott a hátoldalon, amelyek egyaránt 12 megapixelesek, az egyik azonban színesben, a másik pedig fekete-fehérben rögzít, akárcsak a Huawei P9-es dupla kamerája. A kamerák hibrid autofókusz-rendszere minden pillanatban képes éles képet rögzíteni, mivel a lézeres, a kontraszt alapú és a tárgy távolságát is figyelembe vevő technológiákat egyszerre használja a helyes fókusztávolság beállítására. A Honor 8-assal a szelfik is jó minőségben készülhetnek, mivel az előlapi kamera is nagy fényerejű, 8 megapixeles fotókat készít.

Felső kategóriás paraméterek

Egyéb műszaki paraméterei alapján is valódi csúcsmodell a Honor 8. Az 5,2 colos, full-HD felbontású érintőkijelző precíz színvisszaadásra képes, az Android 6.0 rendszer gyors futtatásáról pedig a nyolcmagos processzor mellett nagy, 4 gigabájtos memória is gondoskodik. A Telenornál 32 gigabájtos, bővíthető tárhellyel érhető el a Honor 8-as. További érdekessége, hogy egyszerre két SIM-kártyát is lehet vele használni, 3000 mAh kapacitású akkumulátora pedig hosszú üzemidőt biztosít.

A legfontosabb tudnivalók a Honor 8-ról:

•    5,2 colos, full-HD felbontású IPS érintőképernyő
•    „két és fél dimenziós” hatású, üveg elő- és hátlap, ujjlenyomat-olvasó
•    12 megapixeles hátlapi, 8 megapixeles előlapi kamera
•    32 gigabájt beépített, microSD-kártyával bővíthető tárhely
•    nyolcmagos processzor, 4 gigabájt rendszermemória
•    duál SIM-kártyás kivitel, 4G és NFC-támogatás
•    3000 mAh kapacitású akkumulátor, gyorstöltés funkcióval

További információ: www.telenor.hu/mobiltelefon/huawei/honor8 

1Az Extra Szerviz garancia a vásárlási bizonylat alapján kérhető a Huawei felhatalmazott szolgáltatási központjaiban
2A tarifacsomagban foglalt korlátlan beszélgetés és SMS hálózaton belföldi, alapdíjas irányra és az 1. roaming zónára vonatkozik