var gtmExponeaConfig = { target: 'https://api-erica.pannon.hu', token: '3aaa625a-71d2-11eb-a41d-0eef85269f59', new_experiments: 'sync', track: { google_analytics: false, visits: true, default_properties: { source: 'WEB', language: 'hu', logged_in: false} } }; if (false) { gtmExponeaConfig.push = { safari: { websitePushID: 'web.hu.yettel' }, } } !function(e,n,t,i,o,r){var a=4e3,c="xnpe_async_hide";function s(e){return e.reduce((function(e,n){return e[n]=function(){e._.push([n.toString(),arguments])},e}),{_:[]})}function m(e,n,t){var i=t.createElement(n);i.src=e;var o=t.getElementsByTagName(n)[0];return o.parentNode.insertBefore(i,o),i}r.target=r.target||"https://api.exponea.com",r.file_path=r.file_path||r.target+"/js/exponea.min.js",e[t]=s(["anonymize","initialize","identify","update","track","trackLink","trackEnhancedEcommerce","getHtml","showHtml","showBanner","showWebLayer","ping","getAbTest","loadDependency","getRecommendation","reloadWebLayers"]),e[t].notifications=s(["isAvailable","isSubscribed","subscribe","unsubscribe"]),e[t].snippetVersion="v2.1.0",function(e,n,t){e[n]["_"+t]={},e[n]["_"+t].nowFn=e[t]&&e[t].now?e[t].now.bind(e[t]):Date.now,e[n]["_"+t].snippetStartTime=e[n]["_"+t].nowFn()}(e,t,"performance"),function(e,n,t,i,o,r){e[o]={sdk:e[i],sdkObjectName:i,skipExperiments:!!t.new_experiments,sign:t.token+"/"+(r.exec(n.cookie)||["","new"])[1],path:t.target}}(e,n,r,t,o,RegExp("__exponea_etc__"+"=([\w-]+)")),function(e,n,t){m(e.file_path,n,t)}(r,i,n),function(e,n,t,i,o,r,s){if(e.new_experiments){!0===e.new_experiments&&(e.new_experiments={});var p=e.new_experiments.hide_class||c,u=e.new_experiments.timeout||a,_=encodeURIComponent(r.location.href.split("#")[0]),l=e.target+"/webxp/"+n+"/"+r[t].sign+"/modifications.min.js?http-referer="+_+"&timeout="+u+"ms";"sync"===e.new_experiments.mode&&r.localStorage.getItem("__exponea__sync_modifications__")?function(e,n,t,i,o){t[o][n]="<"+n+' src="'+e+'">",i.writeln(t[o][n]),i.writeln("<"+n+">!"+o+".init && document.writeln("+o+"."+n+'.replace("/'+n+'/", "/'+n+'-async/").replace("><", " async><"))")}(l,n,r,s,t):function(e,n,t,i,o,r,a,c){r.documentElement.classList.add(e);var s=m(t,i,r);function p(){o[c].init||m(t.replace("/"+i+"/","/"+i+"-async/"),i,r)}function u(){r.documentElement.classList.remove(e)}s.onload=p,s.onerror=p,o.setTimeout(u,n),o[a]._revealPage=u}(p,u,l,n,r,s,o,t)}}(r,i,o,0,t,e,n),function(e,n,t){e[n].start=function(i){i&&Object.keys(i).forEach((function(e){return t[e]=i[e]})),e[n].initialize(t)}}(e,t,r)}(window,document,"exponea","script","webxpClient", gtmExponeaConfig); 1;

Doctor Strange szupermobilja elérhető a Telenornál

Először érhető el a Telenornál a Honor, amelynek új csúcsmodelljét, a Honor 8-ast duál hátlapi kamerája, óriási memóriája, remek kijelzője és hosszú akkumulátoros üzemideje teszi különlegessé. A havidíjas és kártyás konstrukcióban egyaránt három hónapos, véletlen sérülésekre is vonatkozó kijelzőgaranciával elvihető szupermobilt a Benedict Cumberbatch által alakított szuperhős is használja a Doctor Strange című filmben.

A Honor 8 a márka legújabb csúcsmodellje, amelyet a prémium kivitel is jól szemléltet: előlapját és hátlapját egyaránt tizenöt rétegben polírozott, „két és fél dimenziós” üveg borítja, amelyeket masszív, gyémántvágással lekerekített alumíniumötvözet keret fog össze. A Telenornál a netshopban, zafírkék színben, havidíjas és kártyás konstrukcióban egyaránt elérhető készülékre három hónapos, véletlen sérülésekre is vonatkozó kijelzőgarancia érvényesíthető a gyártónál[1].

A Honor 8-at a meglévő és új előfizetők már 0 forintért elvihetik a korlátlan beszélgetést és SMS-ezést, valamint 10 GB Hipernetet biztosító Blue XXL díjcsomaggal[2], két éves tarifahűséggel. Feltöltőkártyás csomagban az új Honor-mobilt 134 991 forintért lehet megvásárolni.

Különlegességeket rejt a hátlap

Több dolog is szembetűnő a Honor 8 hátlapján: az itt elhelyezett bekapcsológomb egyben ujjlenyomat-olvasó, amely a gyártó eddigi legfejlettebb szenzora, amivel nem csupán villámgyorsan oldható a képernyőzár, de egyedi funkciók azonnali indítását is lehetővé teszi.

Két kameralencse is helyet kapott a hátoldalon, amelyek egyaránt 12 megapixelesek, az egyik azonban színesben, a másik pedig fekete-fehérben rögzít, akárcsak a Huawei P9-es dupla kamerája. A kamerák hibrid autofókusz-rendszere minden pillanatban képes éles képet rögzíteni, mivel a lézeres, a kontraszt alapú és a tárgy távolságát is figyelembe vevő technológiákat egyszerre használja a helyes fókusztávolság beállítására. A Honor 8-assal a szelfik is jó minőségben készülhetnek, mivel az előlapi kamera is nagy fényerejű, 8 megapixeles fotókat készít.

Felső kategóriás paraméterek

Egyéb műszaki paraméterei alapján is valódi csúcsmodell a Honor 8. Az 5,2 colos, full-HD felbontású érintőkijelző precíz színvisszaadásra képes, az Android 6.0 rendszer gyors futtatásáról pedig a nyolcmagos processzor mellett nagy, 4 gigabájtos memória is gondoskodik. A Telenornál 32 gigabájtos, bővíthető tárhellyel érhető el a Honor 8-as. További érdekessége, hogy egyszerre két SIM-kártyát is lehet vele használni, 3000 mAh kapacitású akkumulátora pedig hosszú üzemidőt biztosít.

A legfontosabb tudnivalók a Honor 8-ról:

•    5,2 colos, full-HD felbontású IPS érintőképernyő
•    „két és fél dimenziós” hatású, üveg elő- és hátlap, ujjlenyomat-olvasó
•    12 megapixeles hátlapi, 8 megapixeles előlapi kamera
•    32 gigabájt beépített, microSD-kártyával bővíthető tárhely
•    nyolcmagos processzor, 4 gigabájt rendszermemória
•    duál SIM-kártyás kivitel, 4G és NFC-támogatás
•    3000 mAh kapacitású akkumulátor, gyorstöltés funkcióval

További információ: www.telenor.hu/mobiltelefon/huawei/honor8 

1Az Extra Szerviz garancia a vásárlási bizonylat alapján kérhető a Huawei felhatalmazott szolgáltatási központjaiban
2A tarifacsomagban foglalt korlátlan beszélgetés és SMS hálózaton belföldi, alapdíjas irányra és az 1. roaming zónára vonatkozik