Együtt jobb: barát-bevonós kampánnyal rukkol elő a Telenor

5x100 GB Hipernet vagy 15 000 Ft kedvezmény a meghívó és a meghívott jutalma

A Telenor kutatása szerint az új, Telenor Blue+ használók elégedettek tarifájukkal, sőt, jellemzően szívesen ajánlják azt barátaiknak is. Ezt erősíti a Telenor legújabb kampányával, amelyben meglévő Telenor – számlás, hangalapú, publikus lakossági tarifával rendelkező – előfizetők hívhatnak meg olyan embereket, akik még nem Telenor előfizetők. Ha a meghívott fél az akcióban szereplő Telenor Blue+ tarifa választásával telenorossá válik, mindketten választhatnak: 5 hónapon keresztül havi 100 GB Hipernetet vagy  az új készülék vásárlásához járó 15 000 Ft készülékkedvezményt szeretnék igénybe venni.

Már most megrohamozták a telenor.hu-t

A Telenor számlás, hangalapú, publikus lakossági tarifával rendelkező ügyfelei 2019. május 3-a és július 16-a között a MyTelenor alkalmazásban vagy a telenor.hu önkiszolgáló felületén érhetik el digitális kuponkódjukat. Ha az akcióban ezen kód felhasználásával válik valaki új Telenor Blue+ előfizetővé hűség vállalásával, mindketten jogosulttá válnak a választható ajándékok valamelyikére. Az akció május 3-a óta érhető el, a kampány hatására már most a karácsonyi időszakban tapasztalthoz hasonlóan növekedett a telenor.hu forgalma.

Az akcióban a kuponkód új előfizetőként a Telenor Blue+ tarifákkal váltható be, készülékvásárlás esetén 2 év hűségvállalással, kizárólag előfizetés vásárlása esetén 11 hónap tarifahűség-vállalással. Egy kuponkód maximum 5 új előfizetéshez használható fel. Egy kód többszöri sikeres aktiválásával minden új előfizető jogosult az 5x 100 GB mobilnetre vagy az új készülék vásárlásához felhasználható kedvezményre; a meghívó fél egyszer, már az első sikeres meghívást követen választhat az ajándékok valamelyikéből. Kódot ezen az oldalon kérhet a meghívó: https://www.telenor.hu/ittakodod

Az akcióban felhasználható vásárlási kedvezmény bármely, a Telenor kínálatában elérhető készülékre beváltható, például, májusban a Samsung Galaxy A50 és a Huawei Y7 2019 okostelefonok a kedvezmény felhasználásával akár 0 Ft-ért vihetőek el.