Elő-regisztráció indult a következő Samsung Galaxy csúcsmodellre a Telenornál

Február 21-én, a barcelonai Mobil Világkongresszus (Mobile World Congress, MWC) előestéjén mutatja be a Samsung következő Galaxy csúcsmodelljét, az érdeklődők a Telenor online felületén regisztrálva elsőként értesülhetnek a készülék hivatalos érkezéséről.

2016. február 9-étől elérhető a Telenor Magyarország weboldalán a regisztrációs felület, amelyen az érdeklődők a Samsung új Galaxy csúcsmodelljének érkezésével kapcsolatos legfrissebb hivatalos információkra iratkozhatnak fel. Az ingyenes regisztráció a későbbiekben közvetlen információt biztosít a készülék megjelenésének dátumával, a Telenor Magyarországnál elérhető áraival és az új csúcsmodell megrendelése mellé várható meglepetéssel kapcsolatban.

A Samsung Galaxy S sorozat, sorszámmal növelt elnevezése a gyártó aktuális csúcskészülékeit képviseli, történelme 6 évre nyúlik vissza. A Galaxy S szériából világszerte eddig mintegy 200 millió darabot adtak el: eddigi történelme ezen a videón másfél percben tekinthető meg.

A Telenor utazó Hipernet Guru szakértői a Samsung Unpacked bejelentésről és február 22-25. között a Mobile World Congress-ről folyamatosan közvetítenek a Telenor közösségi média csatornáin és a Hipernet Blogon.

A következő Galaxy csúcsmodell elő-regisztráció itt érhető el: www.telenor.hu/thenextgalaxy
Telenor MWC közvetítés február 21-től: www.facebook.com/telenorhungary