Előrendelhető a Huawei P10 a Telenornál

Harmincezer forint értékű kiegészítő-csomag jár az előrendelt készülékhez.

Már előrendelhető a Huawei idei csúcsmobilja, a P10 a Telenornál. Az első száz megrendeléshez most egy harmincezer forint értékű kiegészítő-csomag is jár a készülék mellé, amely külső akkumulátort, autós gyorstöltőt, valamint egy univerzális szelfibotot is tartalmaz.

Az idei Mobile World Congress mobilipari kiállításon bemutatkozott csúcsmobilra, a Huawei P10-re a telenor.hu/huawei_p10 oldalon lehet leadni előrendelést a Telenornál április 4-ig.  A fekete színben elérhető új készülék már 25 870 forintos áron elvihető a korlátlan belföldi és EU-s beszédet és SMS-t, valamint 10 GB adatot tartalmazó Telenor Blue XXL díjcsomaggal, két év hűséggel; míg a feltöltőkártyás ügyfelek 172 990 forintért vásárolhatják meg a P10-est. Az előrendelések kiszállítása április 5-én kezdődik, valamint ekkortól lesz elérhető a készülék a Telenor kínálatában.

Ráadás kiegészítő-csomag az első 100 előrendeléshez

Az első száz vásárló, aki a Telenornál 2017. március 22. és április 4. között megrendeli a Huawei P10-est, egy harmincezer forint értékű kiegészítő-csomagot kap a készülékhez. A csomag tartalma egy 10 000 milliamperóra kapacitású külső akkumulátor, a Huawei saját fejlesztésű szupergyors töltőkábele, egy autóban használható szupergyors töltő, illetve egy USB-C-átalakító, amelynek segítségével a készülék bármilyen más, például microUSB-s töltővel is használható. Ugyancsak a csomag része egy fotós telefonállvánnyá alakítható szelfibot is.

Még gyorsabb, még szebb fotókat készít

Az új modell a gyártó tavalyi csúcskészülékéhez, a P9-eshez képest gyorsabb, nyolcmagos processzorral és nagyobb memóriával van felszerelve. 5,1 colos, full-HD felbontású érintőképernyője alatt egy, a korábbinál fejlettebb ujjlenyomat-olvasó található, amely rendkívül gyorsan azonosítja a telefon tulajdonosát és oldja fel a kijelző zárolását.

A P10 hátlapján dupla, 20 és 12 megapixeles kamera található, amelyet az előlapi 8 megapixeles kamerához hasonlóan a Huawei a legendás fényképezőgép-gyártó Leicával együttműködésben tervezett. A hátlapi kamerák egyike színes, a másik fekete-fehér képeket rögzít, az általuk begyűjtött vizuális információk vegyítésével pedig kimagasló képminőség érhető el, az automatikus fókusz ráadásul kevés fénynél is megbízhatóan állítja élesre a képet.

A készülék beépített, 64 gigabájtos háttértárát akár további 256 gigabájttal lehet bővíteni microSD-kártyával, emellett a P10-es támogatja a jelenlegi leggyorsabb, akár 450Mbps-os letöltési sebességet biztosítani képes LTE Advanced technológiát is. A beépített 3200 milliamperórás akkumulátorral átlagos használat mellett akár két napos üzemidőt is el lehet érni.

3-3-3 garancia

A Huawei P10 extra garanciával érkezik a magyar piacra: ha az új készüléket tulajdonosa a telefonon lévő HiCare alkalmazással regisztrálja a gyártónál, 3 év teljes körű gyártói garanciára válik jogosulttá. Ezen kívül ha a készüléknek az első három hónapban bármilyen hibája lenne, a Huawei javítás helyett automatikusan újra cseréli azt, valamint ugyanebben az időszakban ingyenesen javítják a képernyő sérüléseit.

Előrendelés és specifikáció: telenor.hu/huawei_p10

Készülékteszt a Hipernet Blogon: https://www.telenor.hu/hipernet-guru/blog/minden-ami-mobil/huawei-p10-teszt