Előrendelhető a Samsung Galaxy S8 és S8+ a Telenornál

A Samsung március 29-én bemutatott két új csúcskészüléke, a Samsung Galaxy S8 és nagyobb társa, a Galaxy S8+ már előrendelhető a Telenor online felületén. Az itt regisztrálók az új készülékeket a hivatalos bevezetéshez képest 8 nappal korábban, már április 20-án átvehetik.

A szinte a teljes előlapot elfoglaló kijelzővel, íriszszkenneres azonosítással és a gyártó új intelligens asszisztensével, a Bixby-vel újította meg Galaxy S sorozatának legújabb képviselőit a Samsung. A por-és vízálló, karcsú kivitelű Galaxy S8 és S8+ különlegessége, hogy mindkét modell a két szélén lekerekített kivitelben érkezik. 5,8, illetve 6,2 inches kijelzője még nagyobb élménnyé teszi a filmnézést és a játékot, 18:9-es képaránya pedig speciális, osztott képernyős alkalmazások komfortos használatát is biztosítja. Az előlapon található íriszszkenner segítségével a felhasználó azonosítása válik még hatékonyabbá.

A Samsung Galaxy S8 és S8+ hivatalos bevezetésének időpontja április 28., a két új csúcskészülék ekkortól kerül a Telenor kínálatába is, amelyeket éjfekete és levendula színben lehet előrendelni. Az előrendelésre való regisztrációra április 18-án 23:59-ig van lehetőség a www.telenor.hu/samsung-galaxy-s8 oldalon, ahol további információk találhatók a készülékekről