Előrendelhetőek a Telenornál az új Samsung Galaxy S21 széria készülékei

Az előrendelések mellé ráadás termék is jár

A Samsung Galaxy S21 széria most bejelentett három új készüléke, a Samsung Galaxy S21 5G, a Samsung Galaxy S21+ 5G, valamint a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G modellek 2020. január 14-én, 17 órától, január 28-án 23:59-ig rendelhetőek elő a Telenor weboldalán.

A Samsung Galaxy S21 5G modell 3 féle – Fantomszürke, Fantomfehér és Fantomlila – színben, a Samsung Galaxy S21+ 5G és a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G készülék Fantomfekete és Fantomezüst színben lesznek kaphatók.

A Samsung Galaxy S21 5G és a Samsung Galaxy S21+ 5G készülékek előrendelésekor ráadásként két kiegészítő jár. A Galaxy Buds Live az első vezeték nélküli Galaxy fülhallgató, amely aktív zajszűrés funkcióval rendelkezik. A Galaxy SmartTag az első okos követőcímke a Samsung kínálatában. A kicsi és könnyű, rövid hatótávú nyomkövető eszköz akár pénztárcára, táskára vagy kulcscsomóra is rátehető.

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G modell mellé a Galaxy Buds továbbfejlesztett verziója, a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli, professzionális hangzású fülhallgató és a Samsung Galaxy SmartTag okos követőcímke jár.

A ráadás termékeket a megrendelt készülékek kézhezvételét követően, a Samsung Members alkalmazásban lehet igényelni.

A készülékek előrendelhetők a készlet erejéig, és valamennyi publikus lakossági és vállalati ajánlattal igénybe vehetők. A készülékek a Telenornál január 29-én kerülnek kereskedelmi forgalomba.

További információ az előrendeléssel, a kiszállítással és a készülék-árakkal kapcsolatban: https://www.telenor.hu/samsung-galaxy-s21

 Telenor hálózatán jelenleg 2G, 3G és 4G szolgáltatások vehetők igénybe.