Még kedvezőbb áron mobilnetezhetnek a kártyások a Telenornál

Új kártyás tarifával és dupla adat-akcióval készül a szolgáltató a nyárra

Mostantól még kedvezőbb áron vehetnek igénybe mobilinternetet, és az újonnan bevezetett hangjegy szolgáltatás segítségével csökkenthetik percdíjaikat a kártyások a Telenor Hello Kártyás néven megújult feltöltőkártyás portfóliójával. Ráadásként a szolgáltató nyári promóciójában dupla mobilnet várja nyáron a kártyásokat a MyTelenor alkalmazásban, így 2 GB Hipernet 30 napra már 1100 Ft-ért elérhető az új Hello Kártyás tarifával.

A Telenor forgalmi statisztikái szerint a feltöltőkártyás ügyfelek is egyre nagyobb mértékben használják ki a szolgáltató Hipernet hálózatának előnyeit, amely a hazai lakosság 99,5 százaléka számára hozzáférhető. A kártyás felhasználók átlagos mobilinternetes adatforgalma már meghaladja a havi 1 GB-ot, ami mintegy háromszoros növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A tartalomtípust tekintve a körükben a közösségi alkalmazások a legnépszerűbbek: az idei évben a kártyás adatforgalom több mint harmadát ilyen appok tették ki. 

Több adatjegy, kedvezőbb árak

Ehhez igazodva a Telenor megújította feltöltőkártyás portfólióját. A mobilinternetes adatjegyek kínálata kibővült, és az egyszeri, napi és havi érvényességű, valamint a 30 naponta megújuló adatjegyek között már 5 GB-os változat is elérhető. A 30 naponta megújuló adatjegyek a korábbinál még kedvezőbb áron érhetők el az új Hello Kártyás tarifával, így például 1 GB mobilnet már 1100 forintért kapható. A közösségi oldalakat aktívan használóknak pedig a Telenor a HelloChat adatjegyet ajánlja, amely a korlátlan belföldi Facebook, Messenger, Twitter, Whatsapp és Instagram-használat mellett 1GB általános adatkeretet is nyújt 2000 forintért.

Ha a nyárra ez sem lenne elég, az aktív 2in1 csomaggal vagy 30 napos megújuló adatszolgáltatással rendelkezők a nyárra megduplázhatják adatkeretüket – így még gondtalanabbul mobilnetezhetnek, például a Balatonnál a Telenor szezonra megerősített Hipernet-hálózatán. A lehetőség egy alkalommal vehető igénybe a MyTelenor alkalmazásban 2019. június 18. és augusztus 31. között, és a dupla adatkeret az aktiválástól számított 2 hónapon keresztül használható.

Hello Kártyás tarifával igénybe vehető megújuló és HelloChat adatjegyek:

HelloChat

Hello 500MB

Hello 1GB

Hello 3GB

Hello 5GB

Időszaki díj

2000 Ft
/30 nap

750 Ft
/30 nap

1100 Ft
/30 nap

2500 Ft
/30 nap

3500 Ft
/30 nap

Belföldön és az EU-ban felhasználható adatkeret

korlátlan közösségi média + 1 GB

500 MB

1 GB

3 GB

5 GB

Nyári adatkeret MyTelenor Appban való duplázással

korlátlan közösségi média + 2 GB

1 GB

2 GB

6 GB

10 GB

Hangjegyek és 2in1 perc+net csomagok

A portfólió újdonságát jelenti az ún. hangjegy szolgáltatás, amely azoknak ideális, akiknek fontos a kedvező árú beszédlehetőség, és csak alkalmanként van szükségük több beszédpercre, illetve szeretnék költéseiket akár napi vagy heti szinten kontrollálni. Az egyszeri 30, 60, és 120 perc belföldi és EU-n belül felhasználható beszédet tartalmazó Hangjegy csomagok 7 napig érvényesek, és a 120 percet nyújtó Hangjegy120 heti csomaggal már igen kedvező, 12,9 forintos percdíjon lehet beszélni. 300 forintért pedig normál felhasználás* mellett egy napi korlátlan beszédlehetőség is igénybe vehető a Korlátlan Hangjegy csomaggal.

Az új feltöltőkártyás csomaghoz továbbra is elérhetők az eddigi, beszédhívást és mobilinternetet kombinálva tartalmazó 2in1 csomagok, amelyek szabadon kombinálhatók az adat- és hangjegyekkel, valamint az adat- és hangjegyhez hasonlóan ezek tartalma is felhasználható belföldön és az 1. roaming díjzóna országaiban.

További információ: www.telenor.hu/hello-kartyas és https://www.telenor.hu/kartyas/plusz-percek


*A Korlátlan Hangjegy szolgáltatáscsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett vehető igénybe, egyéni felhasználásra (lsd. ÁSZF 4.9.).