Még több adat a Telenor otthoni mobilinternet-csomagjaiban

A Telenor ügyfelei mostantól az otthoni internetezésre szánt tarifacsomagokban is nagyobb adatkerettel gazdálkodhatnak. A megújult Hipernet Home+ tarifák kedvező áron nyújtanak havi 30, 60, illetve 150 GB-os belföldi adatkeretet, amelyek mellé további, éjszaka felhasználható adat jár.

A fogyasztók folyamatosan növekvő adatigénye az otthoni mobilinternetezés terén is érvényesül, a Telenor ezért február 28-tól megújította az erre a célra kialakított lakossági tarifacsomagjait. A Hipernet Home+ S, M és L tarifák megnövelt adatkerete és a Hipernet 4G, 4G+ hálózat gondtalan otthoni mobilnetezést tesz lehetővé, ezzel pedig kiválthatják a vezetékes internetszolgáltatást. Ugyanakkor a tarifák nagy előnye az is, hogy az előfizetők a tarifához használt modemet vagy routert akkor is magukkal vihetik, ha alkalmanként több mobiladatra, vagy magukkal vihető wifi-hotspotra van szükségük, például egy hosszúhétvégén vagy a nyaralóban.

A havi 30, 60, vagy 150 GB-os belföldi adatkeret mellett a Hipernet Home+ tarifák ezzel megegyező mennyiségű (30, 60 illetve 150 GB) éjszakai adatot is kínálnak promóciós jelleggel. Ez az adatkeret este 23 óra és másnap reggel 8 között használható fel, vagyis az ebben az idősávban való belföldi mobilnetezés először az éjszakai adatkeretet fogyasztja a keret kimerítéséig. A Hipernet Home+ csomagok az Európai Unió országaiban felhasználható roaming adatkeretet is tartalmaznak.

Hipernet Home+ SHipernet Home+ MHipernet Home+ L
Havi belföldi adatkeret30 GB60 GB150 GB
Belföldi éjszakai adatkeret30 GB60 GB150 GB
Havi EU-s adatkeret nappal/éjjel6,8/0,8 GB8,5/1,4 GB10,3/2,2 GB

Havidíj e-komfort csomaggal (bruttó)

4990 Ft

6290 Ft7590 Ft

Ha több adatra lenne szükségük, az előfizetők a tarifák mellé extra 10, 30, vagy 100 GB-os egyszeri vagy megújuló adatjegyet is vásárolhatnak.

A nagyobb adatcsomagokhoz otthoni mobilnetezéshez szükséges eszközöket is kínál a Telenor. Két év hűség vállalása esetén a Hipernet Home+ tarifákhoz most több, 0 forintért elvihető 4G modem vagy 4G router érhető el. Emellett a családi használatra ideális Alcatel 1T 7” tab pedig Huawei E 5785h routerrel együtt, Hipernet Home+ S tarifával 2 éves hűséggel 4990 forintért vásárolható meg a szolgáltató üzleteiben; március közepétől a Huawei T5 10” tab is elérhető lesz az új Hipernet Home+ tarifacsomagokkal.

További információ: www.telenor.hu/hipernet-home-plusz