Rugalmas havidíjú mobilinternet-ajánlat a Telenortól otthonra vagy a nyaralóba

Ha nem használják a netet, fizetni sem kell érte

A hazai mobilpiacon egyedülálló megoldást vezet be a Telenor új mobilinternetes tarifájában. A mobilrouterrel használható, nyaralóban, utazás során való wifizéshez szánt Hipernet Home+ Relax havidíja a használatnak megfelelően változik, így hűségszerződés és készülékvásárlás esetén az ügyfél csak akkor fizet, amikor használja azt. Az ajánlatban két tarifa elérhető, 50 vagy 100 GB-os adatkerettel, amely a használattal automatikusan aktiválódik.

Az új ajánlat ideális azoknak, akiknek időszakosan van szükségük több Hipernetre, például az otthonuktól távol – nyaralóban, utazáson, biciklitúrán vagy a strandon –, és akár több készülékkel is szeretnének kényelmesen wifire csatlakozni. Mindezt anélkül, hogy olyan előfizetés mellett köteleződjenek el, amelynek használata helyhez kötött, vagy ugyanakkora díjat kelljen fizetniük akkor is, amikor nem használják a mobilnetet.

A Hipernet Home+Relax tarifa kétféle csomagban, 50, vagy 100 GB adatkerettel érhető el. A tarifa újdonsága a rugalmas havidíj: az alaphavidíjon felül az adatkeretért csak használat esetén kell fizetni, amelyet nem szükséges külön megrendelni, mivel használat esetén automatikusan aktiválódik. Az adatkeret 30 napig érvényes, ezután további használat esetén automatikusan ismét aktiválódik. Ha pedig 30 napnál korábban elfogyna, kiegészíthető plusz 50 vagy 100 GB adattal. Az 50 GB-os csomag adatkeretéből 8,5 GB az EU-ban is felhasználható, a 100 GB esetében pedig ez a mennyiség 15,2 GB.

Az alaphavidíj hűség nélkül 2000 forint, azonban 12 hónapos hűségszerződéssel már csak 1000 forint, készülékvásárlás és 24 havi hűség esetén pedig 0 forint. A tarifa belépési díja 5000 forint, hűségszerződés esetén azonban az első aktivált adatkeret árából a Telenor jóváírja azt.

A gondtalan wifizéshez kedvező konstrukcióban routert is kínál a Telenor. A Huawei E5785 (92C) router Hipernet Home+ Relax csomaggal most 24 hónap hűség vállalása esetén 0 Ft kezdőrészlettel és 22x990 havi készülék-törlesztőrészlettel vásárolható meg.

Hipernet Home+ Relax 50Hipernet Home+ Relax 100
Adatkeret50 GB, ebből az EU-ban felhasználható 8,5 GB100 GB, ebből az EU-ban felhasználható 15,2 GB
Alaphavidíj készülékkel és 24 havi hűséggel     0 Ft/hó    0 Ft/hó

Adatkeret díja készülékkel és 24 havi hűséggel (használatkor terhelődik)

5000 Ft/30 nap9000 Ft/30 nap

           

További információ: www.telenor.hu/hipernet-home-plusz-relax