13 ezer ügyfelének hűségszerződését oldhatja fel a Telenor karácsony alkalmából

Ezen felül ajándék korlátlan hanghívás vagy adat jár december 24-25-26-án közel 3 millió ügyfélnek.

A Telenor adventi naptárának december 20-i ablaka dupla meglepetést rejt: december 24-25-26-ára ingyenessé és korlátlanná teszi a hanghívást minden hálózat irányába, a már korlátlan hang csomaggal rendelkezők pedig az ajándék korlátlan adathasználatot élvezhetik ezeken a napokon. Ezen felül a Telenor 13 ezer ügyfelének lehetőséget ad, hogy feloldja meglévő előfizetői hűségét.

A Telenor idén december 1-től 24 napon át 24 meglepetéssel készül meglévő ügyfeleinek. December 20-án a kalendáriumot kinyitó ügyfelek meglepetése, hogy 2017. december 24-25-26-án ingyenesen és korlátlanul indíthatnak hanghívást bármely belföldi hálózatba. Aki már korlátlan hangot tartalmazó tarifával rendelkezik, ők a kalendáriumban ugyanerre az időszakra korlátlan Hipernet elérést aktiválhatnak telefonszámukhoz. Azok az ügyfelek, akik már korlátlan hangot és adatot is tartalmazó tarifával rendelkeznek, más meglepetésre számíthatnak! Fontos, hogy az ajándék korlátlanságot nyújtó meglepetés minden hangelőfizetéssel rendelkező telenorosnak jár, aki ezt a Telenor adventi naptárában december 20-án aktiválja. A sikeres aktiválásról a szolgáltató megerősítő SMS-t küld. Az adventi naptár elérhető a www.advent.telenor.hu címen és a MyTelenor alkalmazáson keresztül, amely letölthető a Google Play-ből és az App Store-ból is.

„Mert nem egy papír köt össze minket”

A Telenor karácsony alkalmából több mint 13 ezer ügyfelének biztosítja a lehetőséget, hogy feloldják meglévő előfizetői hűségüket, a szolgáltató ugyanis ezzel is szeretné megköszönni az ügyfeleitől kapott bizalmat és szeretne visszaadni ebből számukra. Azok az ügyfelek, akik több mint 20 éve Telenor előfizetők és az elmúlt fél évben nem volt lejárt számlatartozásuk, az adventi naptár december 20-i ablakának kinyitását követően március 31-ig kérhetik a Telenor üzleteiben meglévő hűségük feloldását, ami akár azonnal új, kedvezményes készülékvásárlásra vagy tarifacsomag váltásra is lehetőséget ad.  

Az érintett előfizetőket a Telenor december 20-án SMS-ben is értesít, valamint januárban postai úton is személyre szóló levelet küld ezzel kapcsolatban.