Megosztja reklámidejét ügyfeleivel a Telenor karácsonykor

Telefonok 0 Ft-ért, 3 nap ajándék hívás vagy net, díszdobozos adatjegy, taxiút jókívánságért a szolgáltató ünnepi ajánlataiban

A Telenor idei karácsonyi ajánlatában amellett, hogy minden telefonját elvihetővé teszi 0 Ft-os kezdőrészlettel Telenor Blue+ tarifával, valami igazán fontosnak is szeretne hangot adni: a jó dolgoknak, amelyeket jó kimondani; mégpedig az ügyfelei bevonásával. A jókimondani.hu weboldalon bárki feltöltheti videós karácsonyi jókívánságait, amelyek közül a Telenor decemberben többet is szerepeltet tévéreklámjaiban és online felületein. A szolgáltató emellett minden feltöltött kívánság után 1000 Ft-ot jótékony célra ajánl fel.

Karácsonyi kampányában a Telenor a hazai piacon egyedülálló koncepció részeként megosztja reklámidejét az emberekkel, és lehetőséget ad arra, hogy jókívánságokat, üzeneteket juttathassanak el szeretteiknek, barátaiknak. November 22. és december 31. között videó formájában bárki feltöltheti ünnepi jókívánságát a jókimondani.hu weboldalon, az üzenetek pedig december 1. és 31. között visszaköszönnek a vállalat reklámfelületein; így a tévében futó reklámokban, az online és közösségimédia-felületeken, valamint a Telenor-üzletekben is.

A jókívánságok feltöltésével a Telenor ügyfelei jótékony ügyet is támogatnak, a mobiltársaság ugyanis minden, a jókimondani.hu-ra feltöltött videó után 1000 Ft-ot adományoz a KórházSuli Alapítványnak. A szervezet tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek tanulását segíti önkéntes középiskolások és egyetemisták bevonásával.

Ajándékötletek nem csak mobilfanatikusoknak

November 22. és január 31. között a Telenor minden telefonját elvihetővé teszi 0 Ft-os kezdőrészlettel az ügyfelek igényeihez hónapról hónapra rugalmasan igazodni képes Telenor Blue+ tarifákkal, 2 év hűséggel 1. Emellett 10 kiemelt készüléket nem csak elvinni, de megvásárolni is 0 Ft-os áron lehet majd meghatározott Telenor Blue+ tarifával. Ezek: a Samsung Galaxy sorozatából az S8, A8, J6; a Huawei P20, P20 Lite, valamint a Y7 Prime 2018; továbbá a Nokia 7.1 készülékek. Azok, akik a telefon mellett vagy helyett egyéb okoskészülékeket vagy kiegészítőket keresnek ajándékba, a Telenor üzleteiben és a telenor.hu-n is találnak akciós tartozékajánlatokat.

Azok számára, akik idén karácsonyra mobilinternetet szeretnének ajándékba adni, ideális választás a Telenor 100 GB-os adatjegy-kuponja, amely 5000 Ft-ért lesz elérhető a szolgáltató üzleteiben december 1. és január 31. között, a 100 GB-os kuponok pedig április 30-ig válthatóak be. Az adatjegyet az üzletekben limitált kiadású formában, a ChocoMe manufaktúra díszdobozos csokoládéjába csomagolva is meg lehet majd vásárolni a készlet erejéig.

A Telenor ajándékkal is készült ügyfelei számára. December 20-ig aktiválható, SMS-ben kiküldött ajánlatában ügyfelei választhatnak, hogy december 24-26. között 3 napon át díjmentes hanghívást vagy korlátlan belföldi adathasználatot szeretnének-e kapni.

A Taxify alkalmazással karöltve a Telenor november 25. és december 23. között útjára bocsátja a Telenor jókívánság buszt, amit Budapest legfrekventáltabb területein lehet majd igénybe venni. A normál taxiként üzemelő busz a Taxify appon keresztül rendelhető meg, és az útért nem pénzzel, hanem a buszban rögzíthető videóüzenetekkel lehet majd fizetni. Ezen kívül a Telenor 30 üzletében egy-egy postaládát, valamint előre felbélyegzett képeslapokat helyez el, hogy ügyfelei ilyen módon is üzenhessenek szeretteiknek.

További információ: www.jókimondani.hu

A kampányt beharangozó reklámfilm:

1 Az ajánlat 2018. november 22-től december 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes, két év hűségidővel. A szolgáltató forgalmi előleget kérhet. További részletek a telenor.hu-n.