Király Linda és Király Viktor közös karácsonyi dallal ünneplik a kapcsolatok erejét a Telenorral

A dal videóklipjéből bárki személyes ajándékot készíthet szeretteinek

Az idei, rendkívüli évben a személyes kapcsolatok fenntartásának kiemelt szerepe van, hiszen biztonságot adhatnak a kiszámíthatatlanságban. Erről szól a Telenor karácsonyi kampányában szereplő, „Csak erre vártam” című vers is, amelyből Király Linda és Király Viktor közreműködésével érzelmes dal született. A dalhoz készült videóklipet bárki személyre szabhatja saját fotóival, és egyedi karácsonyi ajándékként oszthatja meg szeretteivel.

Bár az idei karácsony kapcsán sok a bizonytalanság, nem ünnepelhetünk személyesen a szeretteinkkel a megszokott módon, mégsem kell lemondanunk arról, hogy a digitális kommunikáció segítségével velük töltsük az ünnepeket. A Telenor idei karácsonyi kampányával arra hívja fel a figyelmet, hogy a kapcsolatok jelenthetik ebben a rendkívüli időszakban a biztonságot, és azok megünneplésére buzdít, ehhez pedig személyre szabható ajándékkal is segít.

A Telenor karácsonyi nagy reklámfilmjéhez készült, „Csak erre vártam” című verset Király Viktor zenésítette meg, és közösen adja elő testvérével, Király Lindával. A testvérpár viszonylag ritkán készít közös produkciót, most viszont különösen fontosnak találták, hogy a dallal is a kapcsolatok erejének fontosságát hangsúlyozzák. A dalhoz készült videóklip legkedvesebb közös pillanataikat, emlékeiket mutatja be.

Ez most egy olyan időszak, amikor igazán befelé tudunk fordulni, és átgondolni azt, hogy mi az, ami valóban fontos nekünk. Át tudjuk értékelni a kapcsolatainkat, és tisztán látjuk, mennyire fontos a szeretet és a közelség” – mondta a dal kapcsán Király Linda. „Ez egy eszméletlen őszinte szerzemény, amiben szerintem mindenki megtalálja önmagát” – tette hozzá Király Viktor.

A dalhoz készült videoklipet bárki személyre szabhatja saját fotóival, ezzel is megünnepelheti legfontosabb kapcsolatait, és egyedi ajándékkal lepheti meg szeretteit. Ehhez nincs más teendő, mint a csakerrevartam.telenor.hu oldalon feltölteni a családtagjairól és barátairól néhány közös fotót, amik aztán maguktól beágyazódnak a zenés videó megfelelő részeibe. A kész klipet pedig meg is tudják osztani szeretteikkel, ezzel is ráerősítve az üzenetre: a kapcsolataink többet jelentenek, mint valaha, biztonságot adnak a kiszámíthatatlanságban.

A Telenor videóklip-készítő oldala itt érhető el: csakerrevartam.telenor.hu
A Csak erre vártam című dal videóklipje: https://www.youtube.com/watch?v=XR7hG2EgTiw