Koller György a Telenor Magyarország új műszaki vezérigazgató-helyettese

Koller György a Telenor Magyarország új műszaki vezérigazgató-helyettese. A távközlési és híradástechnikai végzettségű szakember összesen 22 éve dolgozik vezetői pozíciókban a Telenor Csoport különböző vállalatainál.

Koller György a Telenor Magyarország új műszaki vezérigazgató-helyettese. A távközlési és híradástechnikai végzettségű szakember összesen 22 éve dolgozik vezetői pozíciókban a Telenor Csoport különböző vállalatainál. A Telenor Magyarországnál 17 évet töltött hálózat-, illetve termékfejlesztési területen, illetve ügyfélszolgálati vezetőként.  2011-14 között a pakisztáni Telenor leányvállalat műszaki vezérigazgató-helyettese volt, majd két évig a Telenor Csoport európai ügyfélkapcsolati IT rendszerek fejlesztési projektjét vezette.
 
„Nagy öröm volt számomra visszatérni a Telenor Magyarországhoz, és látni az utóbbi évek jelentős fejlesztéseit. 2011-ben még a 3G-s lefedettség bővítésén dolgoztunk, most pedig már szinte az egész országot lefedtük 4G-vel, amire már nemzetközi szinten is büszkék lehetünk, hiszen a magyarországi hálózat a világ harmadik leggyorsabb adathálózata. A fejlesztések tovább folytatódnak, folyamatosan kapcsoljuk be bázisállomásainkon a 4G+ technológiát, ami véleményem szerint jelentősen megváltoztathatja a mobilinternet használatáról alkotott elképzeléseinket” – mondta el Koller György a kinevezése kapcsán.