Korlátlan szolgáltatásokat kínál kártyás ügyfeleinek is a Telenor

Az átalakuló mobilhasználati szokások és változó ügyféligények miatt teljesen megújulnak a Telenor feltöltőkártyás csomagjai. Az új MyTalk csomag megfelezett percdíjakat, az új MyChat ajánlat pedig a legnépszerűbb közösségi oldalak korlátlan használatát biztosítja Telenor ügyfeleknek. A MyTalk&Chat díjcsomag a korlátlan közösségi élmény mellett korlátlan hálózaton belüli beszélgetést is lehetővé tesz anélkül, hogy az ügyfélnek a telefonszámla miatt kellene aggódnia.

Bár az utóbbi években a havidíjas előfizetések térhódítása jellemző, a feltöltőkártyás szolgáltatásokat még napjainkban is sokan veszik igénybe, mert sokan szeretik, ha előre lehet tervezni a kommunikációs költségeket. A Telenor saját kutatásai szerint a kártyás ügyfelek a kedvező percdíjak és a minél nagyobb mobilinternetes adatforgalom mellett egyszerűen igénybe vehető szolgáltatásokra és okostelefonra vágynak.

A hanghívást előnyben részesítő ügyfelek számára kifejlesztett Telenor MyTalk csomagja 1990 Ft-ért 100 perc (20 Ft/perc), belföldi hívásokra felhasználható beszédpercet biztosít 30 napra, amelyet a csomag használói ugyanennyiért további 100 perccel egészíthetnek ki. A csomaghoz 50 megabájtos Hipernet keret jár.

Kártyás csomag a Facebook-generációnak

A feltöltőkártyás ügyfelek közül is egyre többen használnak okostelefont, de ha állandóan wifihálózatot kell keresgélni, egy ilyen készülék képességeit sem lehet maradéktalanul kihasználni. A Telenor új MyChat csomagjával a kártyás ügyfelek megszabadulhatnak ettől a gondtól: a MyChat csomag 1990 Ft-ért korlátlan hozzáférést biztosít a legnépszerűbb közösségi alkalmazásokhoz (Facebook, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp, Twitter) 30 napon át, ezen felül 1 GB szabadon felhasználható adatkeretet nyújt a gondtalan internetezéshez ugyanerre az időszakra.

Korlátlan hívás és közösségi média elérés egy csomagban feltöltőkártyával is!

A Telenor a MyTalk&Chat kombinált csomag a MyChatben foglalt korlátlan közösségi média elérés és 1 GB adatkeret mellett a Telenor hálózatán belül korlátlan hanghívást tesz lehetővé, amihez hálózaton kívül is 100 perc beszélgetés jár. A MyChat&Talk csomag 30 napos díja 4990 forint.

A mobiltelefonjukat hanghívásra is keveset használó ügyfelek igényeihez igazodva a Telenor a MyStart alapcsomagot ajánlja, ami feltöltéstől függetlenül, fixen 40 forintos perc-, és SMS-díjjal használható.

A Telenor az új kártyás tarifák bevezetéséhez most 5000 Ft kedvezménnyel kínál két okostelefon típust is, az új tarifák bármelyikével a Lenovo A2010 és a HD kijelzős Micrsosoft Lumia 550 mindössze 24990 Ft.

Bővebb információkat az új feltöltőkártyás csomagokról, illetve annak igénybevételi és használati feltételeiről itt olvashat: https://www.telenor.hu/uj-kartyas-tarifak