Telenor: Köszönet és ajándék a feltöltőkártyás ügyfeleknek visszamenőleg is!

Több százezer telenoros kap ingyen 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést.

A Telenor több százezer ügyfele végezte el eddig az adategyeztetést, akiknek a szolgáltató most ajándék 500 MB adattal és 20 perc hálózaton belüli beszélgetéssel kedveskedik. Mindazok, akik május 29-ig lebonyolították a törvény által előírt egyeztetést, megkapják az ajándékot, függetlenül attól, hogy online vagy személyesen intézték az adminisztrációt.

„Feltöltőkártyás ügyfeleink jelentős része nagyon gondosan és előrelátóan már az elmúlt hónapokban elintézte adatainak ellenőrzését az üzleteinkben vagy az online felületünkön. Nekik szeretnénk megköszönni, hogy nem hagyták az ügyintézést az utolsó hetekre, és így segítettek csökkenteni a törvényben megszabott június 30-i határidő előtti időszak forgalmát. Minden ügyfelünk, aki bármilyen csatornán elvégezte az adategyeztetést május 29-ig, egy SMS-t kap a következő két hétben az ajándék percek és megabyte-ok aktiválásáról. Ők az SMS megérkezésétől kezdve hét napon keresztül használhatják az ingyen 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést.” – mondta el Banovic Aleksandra, a Telenor lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Ugyanez a kedvezmény jár május 29-től azoknak a Telenor ügyfeleknek is, akik a www.telenor.hu/adategyeztetes oldalon intézik az adategyeztetést.­ Ők szintén az aktiválástól számított hét napon keresztül érvényesíthető 500 MB adatot és 20 perchálózaton belüli beszélgetést kapnak. Az ajándék célja, hogy ügyfeleink lehetőleg az online csatornánkon keresztül regisztrálják adataikat, hogy ezzel is elkerüljük a zsúfoltságot és a hosszú várakozási időt az üzleteinkben.

Már csak egy hónap van hátra a törvényben előírt június 30-i határidőig, ameddig minden feltöltőkártyás ügyfél adatait egyeztetni kell (akik nem idén vették a SIM kártyájukat). A Telenor minden tőle telhetőt megtesz, hogy megfeleljen a törvényi előírásoknak és lehetőleg minden ügyfelénél időben elvégezze az egyeztetést. Kérjük érintett ügyfeleinket, hogy ne hagyják az ügyintézést az utolsó napokra, és lehetőleg mielőbb kezdjék el az adatok ellenőrzését. A regisztrációra több csatorna is rendelkezésre áll:

  • online: www.telenor.hu/adategyeztetes (ezt javasoljuk, itt továbbra is jár az ajándék perc és adat)
  • személyesen: bármelyik Telenor üzletünk nyitvatartási időben
  • személyesen: 380 postahivatal országszerte