Lehull a lepel a Telenor karácsonyi ajánlatairól

•    A Telenor online felmérése szerint a legtöbben okostelefont szeretnének ajándékba, ha a műszaki cikkek között választani kell.
•    A legtöbben jelenlegi készüléküknél hosszabb üzemidejű, jobb kamerával rendelkező, gyors, nagykijelzős és 4G-képes készülékre vágynak.
•    A visszajelzések alapján a Telenor széles körű karácsonyi kedvezményeket és ajánlatokat állított össze ügyfelei számára az ünnepi időszakra.

Az okoseszközök népszerűségét jól jelzi, hogy a Telenor online felmérésében[1] részt vevő közel kétezer válaszadó 93,9%-ának van okostelefonja. Ráadásul a tavalyi évben lezajlott ugyanilyen témájú felméréshez[2] képest idén már a válaszadók 86,5%-a nyilatkozott úgy, hogy használ mobilinternetet, míg tavaly ez még csupán 76,8% volt.  A Telenor az ügyféligények alapján november 17-től széles körű kedvezményes ajánlatokkal, többek között akciós okostelefonokkal, a korlátlanságot biztosító Telenor Blue tarifacsomagokra vonatkozó havidíjkedvezményekkel és a kártyás ügyfeleknek ingyenesen igénybe vehető 7 napos korlátlan Hipernet-adatcsomaggal készül a karácsonyi vásárlási szezonra, meglévő és potenciális új ügyfeleire egyaránt gondolva.


Okostelefont szeretnének, és azt is ajándékoznak

A Telenor online felmérésében arra a kérdésre, hogy milyen kütyüt látnának legszívesebben a karácsonyfa alatt, a legtöbben (35,2%) az okostelefont választották, míg a laptop (19,6%) vagy a hibrid táblagép (13%) már kevésbé vágyott ajándék.  Az új mobilra vágyó felhasználók döntő hányada (69,8%) hosszabb üzemidejű készüléket szeretne, a második legfőbb tényező a jelenlegi készülékéhez képest jobb minőségű kamera (65,8%), majd a gyors működés (65,1%). A 4G és 4G+ gyors mobilinternet támogatása 61,2% számára preferencia – a férfiaknak jóval inkább, mint a nőknek – , de a minél nagyobb tárhely mindkét nemnek egyaránt számít (56,3%). A képernyő méretét tekintve többen (42,1%) vágynak nagyobbra; a kis kompakt méret csak 7,2%-nak fontos.

Idén karácsonyra a megkérdezettek 34,4%-a tervezi, hogy valakinek mobil eszközt ajándékoz, amelyek közül egyértelműen az okostelefon a legnépszerűbb. A felhasználók 85,4%-a ezt tervez vásárolni valakinek, míg táblagépet 13,3%, laptopot pedig csak 11,8%. A legtöbben (29,5%) 20-40 ezer forintot költenének az ajándékba szánt okostelefonra, 60-100 ezer forintos összeget a válaszadók 18,7%-a, 40-60 ezret pedig 18%-uk költene. Az okostelefont a legtöbben (65,7%) személyesen tervezik megvenni, online rendelést 28,7% tervez, míg csupán 5,6% venne online használt készüléket ajándéknak.

Vonzó karácsonyi ajánlatok a Telenortól

Okostelefonok és korlátlanság kedvezménnyel
•    A fogyasztói igényeknek eleget téve a karácsonyi kínálatban elérhető okostelefonok közül számlás Telenor Blue-tarifacsomaggal és két év hűséggel már 9990 forintért kapható a Huawei P8 Lite, a Huawei P9, a Samsung Galaxy J3 2016 és a Samsung Galaxy S6 Edge. Az új készülék kedvezményes megvásárlására a Telenor meglévő előfizetőinek pedig akár a hűségidő lejárta előtt is van lehetősége a készülékcsere program keretében.
•    A most számhordozással a Telenorhoz csatlakozó ügyfelek a két legkedveltebb tarifára egy évi havidíjkedvezményt kapnak, így Blue L tarifa választása esetén már 7490 forintért korlátlan beszélgetést, míg Blue M tarifával 4990 forintért 2 GB Hipernetet és hálózaton belüli korlátlan beszélgetést kapnak.[3]
•    A családokra gondolva most két Telenor Blue-előfizetés azonos névre történő vásárlása esetén pedig mindkét készülék árából tízezer forintos kedvezmény is igénybe vehető, ami az akciós készülékárakra is érvényesíthető[4].
•    Kártyás opcióban meglévő és új ügyfelek számára egyaránt elérhető feltöltés után járó készülékkedvezmény[5]. A Lenovo B és a Huawei Y3 II például 5000 Ft-os feltöltés és telefonos rendelés esetén 29 990 forint helyett már 22 990 forintért elvihető MyTalk csomaggal.

 7 napos korlátlan Hipernet, 9 forintos percdíj minden hálózatba
Az ünnepi időszakban a feltöltőkártyás ügyfelek gondtalan mobilnetezését segíti a december 24-ig ingyenesen igénybe vehető 7 napos korlátlan Hipernet-adatcsomag[6], amely bármilyen összegű egyenlegfeltöltést követően, a Hipernet szó SMS-ben való elküldésével aktiválható. A Telenor azon kártyás ügyfelei, akik kedvezményes áron szeretnék szeretteiket hívni az ünnepek alatt, bármely belföldi hálózatba 9 forintos percdíjjal indíthatnak hívást az egyedi ajánlatokat kínáló MyMenuben elérhető percdíjcsomaggal[7].
 További információ: www.telenor.hu/karacsony             

________________________________________
[1] A nem reprezentatív felmérés adatfelvétele 2016. november 2. és 10. között zajlott a Telenor Magyarország Facebook-követőinek körében, 1931 válaszadó részvételével.
[2] A nem reprezentatív felmérés adatfelvétele 2015. november 14-17. között történt a Telenor Magyarország Facebook-követői között.
[3] Az ajánlat Telenor Blue M tarifacsomag esetében havi 1500 forintos, Telenor Blue L esetén pedig 2500 forintos havidíjkedvezményt jelent, két éves hűség esetén, 12 hónapon át.
[4] A kedvezményes ajánlat 2016. december 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.
[5] A készülékkedvezmény a MyStart Light tarifacsomagra nem vonatkozik.
[6] A 2016. november 17. és december 31. között elérhető 7 napos korlátlan Hipernet-opció egyszer rendelhető, bármilyen összegű feltöltés esetén. Az ajánlat a MyStart Light tarifacsomagra nem vonatkozik.
[7] A MyMenu a*111# hívásával érhető el. Az ajánlatban foglalt percek meghatározott érvényességi időn belül beszélhetők le.