Már 150 ezer ügyfél választotta a Telenor Blue tarifákat

Tavaly októberi elindulása óta az előzetes várakozásokat felülmúlva már 150 ezer Telenor-ügyfél választotta a hálózaton belüli korlátlan híváslehetőséget tartalmazó, és a belföldi árakon való EU-s roamingot biztosító Telenor Blue havidíjas csomagokat. A vállalat felmérése szerint a Blue-val rendelkező ügyfelek elégedettsége kimagasló, és leginkább a hálózaton belüli korlátlan hívás és a mobil adatforgalom mennyisége miatt kedvelik a tarifát.

„Az, hogy mindössze négy hónap alatt ennyire sokan választották a Telenor Blue díjcsomagokat, felülmúlta az előzetes várakozásainkat. A ügyfél-elégedettség méréseink alapján a többi számlás előfizetőnkhöz képest a Telenor Blue-t választók jelentősen boldogabbak tarifájukkal, ami jól mutatja, hogy az új számlás portfóliónkkal sikerült megfelelnünk a fogyasztók változatos igényeinek.” – mondta el Banovic Aleksandra, a Telenor lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Telenor Blue S, M, L és XXL lakossági számlás díjcsomagjait a vállalat a változó mobilhasználati szokásokra reagálva vezette be tavaly októberben. Mindegyik csomag – már a legolcsóbb, csupán 4290 forintos havidíjú Telenor Blue S is – korlátlan beszélgetést tesz lehetővé a Telenor hálózatán belül, míg a Blue L és XXL tarifák egyéb irányokba is korlátlan belföldi hívást tartalmaznak. A Telenor Blue újdonsága, hogy a havidíj a különböző nagyságú mobilinternetes adatforgalom – a legnagyobb csomag esetében 10 GB – mellett a MyTV online tévészolgáltatás közszolgálati csomagját is magában foglalja, előfizetőik pedig az EU-n belül is belföldi árakon tudnak telefonálni és mobilinternetezni.

Kihasználják a korlátlan hívás lehetőségét

A Telenor számlás előfizetőinek körében végzett kutatása[1] szerint a Telenor Blue díjcsomagokat használó ügyfelei kiemelkedően elégedettebbek tarifájukkal, mint a más számlás tarifával rendelkezők: a legmagasabb elégedettségi pontszámot adók aránya másfélszer magasabb körükben (58% a 37%-hoz viszonyítva).

A Blue-előfizetők többsége (43%) a hálózaton belüli korlátlan beszélgetést emelte ki a tarifa legfőbb előnyeként, a második helyen (32%) pedig a havidíjban foglalt, számukra megfelelő adatmennyiséget említették, ami díjcsomagtól függően 300 MB, 2GB és 10 GB lehet. A felmérés szerint a Telenor Blue-tarifát használók – akik egyébként jellemzően fiatalabbak más számlás tarifák előfizetőihez képest – élnek is az általuk előnyként említett lehetőségekkel. A tarifaváltás óta saját bevallásuk szerint aktívabb Hipernet-használók, több belföldi hívást indítanak és többet csetelnek.

1+1 ajánlat Telenor Blue páros előfizetésekhez

A Telenor páros előfizetési akciójában most azok a meglévő és új ügyfelek, akik egyszerre kötnek két Telenor Blue előfizetésre két éves hűségszerződést – amelyek közül legalább az egyik új előfizetés –, mindkettő esetében 30 napig korlátlanul használhatják belföldön a Hipernetet. Az eddigi leghosszabb időszakra szóló ingyenes Hipernet-ajánlat mellett a páros előfizetés mellé azoknak, akik új okostelefon is vásárolnának az akcióban, a Telenor az előfizetéses alapárhoz képest akár 120 ezer forint készülékvásárlási kedvezményt is nyújt a promóció ideje alatt[2]. 

További információ a Telenor Blue-ról: www.telenor.hu/blue

További részletek az akcióról: www.telenor.hu/30nap



[1] A felmérés 2017. január 12. és 16. között, 400 fős mintán zajlott, telefonos megkereséssel, melyben 200 Blue tarifát használó és 200 egyéb számlás tarifát használó ügyfél véleményét kérdezték meg tarifájukkal kapcsolatban.

[2] A kedvezményes készülékajánlatok a Telenor Blue S tarifacsomagok esetében 2017. március 29-ig, a Telenor Blue M esetében 2017. március 1-ig, a Blue L tarifa esetén pedig 2017. március 8-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek, két okostelefon egyszerre történő vásárlásakor.